Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Shandor
Jugador d'estrella

2008.01.06. 11:42:16

huszi írta:... szerintem a legfobb problemank az volt h a bl megnyerese utan a jatekosainknak agyukra ment a siker... miert van az h a legjobb teljesitmeny iden az uj jatekosok vmint az ifibol nemregl felkerulo jatekosaink nyujtjak... tul nagy a fizetesuk... sztem itt van elrontva es az h ez idevezetet nem rijkaard hibaja...
A Milanban szerinted nem nagyok a fizetések? Azok a játékosok szerinted nem nyertek már eleget? Igaz, most nem megy nekik a bajnokságban, de bakker az elmúlt 5 évben nemzetközi porondon mit nyújt az a csapat?!
Igazad van, az edző nem oldhat meg mindent, de egy valamiért ő a felelős: a játékosok mentális állapotáért.
Az meg, hogy Mourinhot nem ismered el.. akkor szerinted ki a jó edző? Wenger, Ferguson és slussz-passz?!
Mégis mit vársz, mit tegyen az a szurkoló, aki látja, hogy az edzőnek ott van egy szinte tökéletes keret [Európában nincs még egy ilyen] s erre
- meccseken keresztül össze-vissza variálja a védelmet
- kitalálja, hogy Guddy játszon Deco helyett
- dilettáns pszichológiai lépéseivel R10-nek is elveszi a játékkedvét
- foggal körömmel ragaszkodik egy már teljesen kiismert, használhatatlan játékrendszerhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shandor 2008.01.06. 11:46:38-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:41:24

huszi írta:kedves LG TEn CAte szerintem bizonyitotta az ajaxnal h mekkora edzo... egymas utan 2 evben nem jutotta be a blbe mert vmi nyomi csapat kiverte oket..... ott ki a hibas? nem ten cate? sztem itt is rijkaard a felelos, a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
Szánalmasak vagyunk? Ember gondokozz már el arról, hogy kit oltogatsz itt a Kárpát-medencéből. Aki Mourinhot fikázza, vagy megkrédőjelezi Henk Ten Cate tudását, annak nem tudok milyen gyógymódot javasolni. Bocs.

Némi múltidézés: emlékszem itt egy MTK-edzőre, akit Henk Ten Cate-nek hívtak és a Fenerbache-t éppen kiejtették az UEFA-kupából, valamint utoljára kb akkor néztem magyar bajnokit, amikor a hollandus edzette a csapatot. Mert nem volt nagy szám, amit az MTK akkor játszott, de a sivár magyar borzalomban felüdülés volt, hogy 5 percenként láttam egy fantáziadús lépést.

Nem hiszem, hogy vitát kéne nyitni akár Mourinhoról, akár Ten Cate-ről.

De pl. beszélhetnénk a padlizsánról, vagy bármi másról.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.01.06. 11:39:07

huszi írta:a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
VÉGRE MEGMONDTA VKI! most már tudjuk mért vagyunk ilyen [auto_cenzúra] :D

az ok egyszerű: franknak még anno az ajaxban felgyülemlett negativ energiaja, most, 5839563895632 évvel később jön ki a barcan. :D

OMFG :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 11:38:55

huszi írta:kedves LG TEn CAte szerintem bizonyitotta az ajaxnal h mekkora edzo... egymas utan 2 evben nem jutotta be a blbe mert vmi nyomi csapat kiverte oket..... ott ki a hibas? nem ten cate? sztem itt is rijkaard a felelos, a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
Mert neki nem az edzősködés megy hanem az hogy Ő szépen árnyékba vonul
és nyugodtan dolgozik mert mint LG is mondta hogy itt is ő volt az agy!
Most őszintém amugy a csapatnak nem azóta nem megy mióta elmet?Amugy amig a cselszkinél nem volt ott addig azért volt olyan hogy nem tudtak mit kezdeni magukkal!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:36:55

Kedves Huszi!

Sokszor leoltották már ebben a fórumban is Mourinhot, de ha egy kicsit visszaolvasol, akkor biztosan belátsz némi tényt a felsoroltakból és nem fogod lefikázni Josét. Lehet utálni, lehet szeretni, de egy biztos, könnyű ágon vagy nehéz ágon, de megnyerte a BL-t a Portoval. És akkor nem kívánok megint regényt írni mert olvass vissza pár hetet ebben a fórumban, de néhány pontot összeszedek:

1. Portoval BL-t nyer, lehet viccelődni, hogy könnyű ágon, vagy nehéz ágon, de a BL az BL.
2. Elment Angliába, amellett hogy nyert 2 bajnokit és simán még pár kupát, azonf elül hogy Abramovics egy valag pénzt költött a csapatra, jó edző nélkül nem építesz várat még a világ legjobb keretéből sem. Ld. Real Madrid - galaktikus időszak.
3. Lehet utálni a stílusa miatt, de az tuti, hogy tűzbe ment a játékosaiért és pszichológiai értelemben az egyik legjobb edző a földön. Az összes meccs előtti hadviselés mind tudatos eszköz volt, minket is megevett vele a BL-ben, másodszorra sem tudom hogy ejtettük volna ki őket, ha Messiről nem rakják ki Del Hornot a 30. percben.
4. Az Angol Szövetség miután kirúgta McLarent, a világ legjobb edzőivel tárgyalt, így Lippivel, Capelloval és Mourinhoval. Mert kb akkor motiváció-hiányban szenved évek óta a válogatott mint most a Barca. Nem hinném, hogy több év sikertelenség után ne figyeltek volna oda 300x, hogy kit ültetnek le a padra. És azt sem hiszem, hogy ha Mourinho nem mondta volna vissza az ajánlatot, akkor ma nem ő ül a kispadjukon. Merthogy egész Anglia összes szurkolója őt akarta, csak ő klubcsapatot akar edzeni. Plusz hozzáteszem, hogy a Spanyolországban zajló szavazások is mind Mourinhot győzelmét mutatják, amikor a szurkolókat a Barca következő edzőjéről kérdezik.

Lehet, hogy ennyi hülye van a világon? Biztos nagy [auto_cenzúra] ez a José...Baromira nem érdekel, hogy 10 ezer szurkoló távozik a Barca mellől, ha szénné nyerjük magunkat. Majd visszajönnek, vagy jön másik 10 ezer, ha nem 100...Merthogy a Chelsea-hez is hozott, többet mint vitt.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.06. 11:35:50

visca el barca írta:azert halkam megjegyzem, legjobb tudomasom szerint ten cate-nak csak 2008ig van szerzodese a cselzivel. én azt sem igazan értem minek hagyta ott az ajaxot egy másodedzői posztért :?
Azért kérlek, mert Abra papa olyan összeget kínálhatott fel, amit nem tudott visszautasítani. Ráadásul szerintem inkább Henk rakja most össze ott a játékot, Grantről nem sokat tudok feltételezni.
De bocsi az OFF-ért!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 11:34:47

Szoval Frank király, és a játékosok [auto_cenzúra]. Cseréljük le a csapatot. =D>
huszi

2008.01.06. 11:33:50

kedves LG TEn CAte szerintem bizonyitotta az ajaxnal h mekkora edzo... egymas utan 2 evben nem jutotta be a blbe mert vmi nyomi csapat kiverte oket..... ott ki a hibas? nem ten cate? sztem itt is rijkaard a felelos, a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.01.06. 11:32:17

azert halkam megjegyzem, legjobb tudomasom szerint ten cate-nak csak 2008ig van szerzodese a cselzivel. én azt sem igazan értem minek hagyta ott az ajaxot egy másodedzői posztért :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
huszi

2008.01.06. 11:29:24

es akkor mivan ha nyert a portoval egy blt? a gorogok is megnyertek az eb-t. eljott angliaba es lebogott... nyert ket bajnoksagot... akkor amikor mas cspatnak eselye sem volt... mindenki hanyatlott... az arsenal es a mu akkor epitett uj csapatot... nem a chelsea volt jo hanem a tobbi csapat [auto_cenzúra]. meg ten cate erkezese elott is ment ugy a chelsea mint most... es ne mondja nekem senki h ten cate ahogy odaert egybol megvaltozott a jatek... miert kell ten cate-et isteniteni? az ajaxnal is csodot mondott.. holland bajnokkent 2szer egymas utan be se jutott ...a blbe slavia praha..? ien csapat veri ki a nagy ajaxot? ... tul sokminden tortent nalunk egyszerre 2006ban ami megvaltoztatta a csapatot... es sokan csak ten cate tavozasanak tujak ezt be... szerintem a legfobb problemank az volt h a bl megnyerese utan a jatekosainknak agyukra ment a siker... miert van az h a legjobb teljesitmeny iden az uj jatekosok vmint az ifibol nemregl felkerulo jatekosaink nyujtjak... tul nagy a fizetesuk... sztem itt van elrontva es az h ez idevezetet nem rijkaard hibaja... az h marquez odafejelte egyik liverpoolihoz a labdat.. nem rijkaard hibaja es azzal estunk ki a blbol.. az h nem fogtak rendesen babtistat nem rijkaard hibaja... az edzonek nem az a feledata h a jatekos helyett jatszon... amit a palyan szerencsetlenkednek az nem az edzo hibaja... meg kene mondja nekik h mit csinaljanak? egy edzo nem szabhatja meg teljesen h a jatekosok mikor ilyen helyzetben hogy cselekdjenek.... tanacsokat ad meccs elott.. de nem lehet szimulatoron elore lejatszani a meccset h adott helyzetekben mit kell csinalni... es azt bemagolni mert... ez foci.. egy jatekos nem attol jo h vakon koveti az edzo utasitasat, hanem attol mert egyesnisege van, kreativ... az h megszoktak R10 cseleit es nem 3-an kell mar rajta legyenek hanem 1 mar eleg, az nem az edzo hibaja, hanem a jatekose... az edzo nem tudja es nem is tudhatja felkesziteni minden szituaciora a jatekosokat!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 11:28:59

gekkodan írta:Most valójában szégyellni kellene magunkat srácok, hogy Rijkaardot vesézzük? :roll:

Már kezdem magam rosszul érezni...:)

Főleg, hogy a szurkolótársaknak sem tetszik, merthogy "hergeljük magunkat és egymást" :lol:

Eggyet értek akinek nem tetszik hogy hergeljük egymást és magunk ne olvassa el...nem kötelező ide járni!
Istenen már lassan a sarokba fognak állitani! :lol:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:27:23

Én azért Mourinhonak örülnék a legjobban, vagy Lippinek. De ha Benitezt kirúgják és Mourinho oda fog aláírni akkor sem lennék elkeseredve. Akkor jöhet ide Benitez...Aki mondjuk simán a világ legjobb 5 edzőjében van, bárhogy is döcög a Pool.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:26:05

Most valójában szégyellni kellene magunkat srácok, hogy Rijkaardot vesézzük? :roll:

Már kezdem magam rosszul érezni...:)

Főleg, hogy a szurkolótársaknak sem tetszik, merthogy "hergeljük magunkat és egymást" :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 11:24:24

Fernando írta:
Victor_Valdes írta:Én is Henk-nek örülnék de nem látok esélyt rá hogy vissza jöjjön.
Sajnos énsem. De szerintem többet tett a csapatért mint Rijkaard. Anno voltak hírek h nemis Rijkaard találja ki a taktikát hanem Cate. Miután elmenet Ten Cate azóta drasztikusan romlik a csapat összhangja, játéka. Én nem akarom bántani Rijkaardot. De lehet nemis az ő érdeme a bajnoki címek és a Bl :idea: :?: :shock: :?
Én is gondolkodtam már ezen. Már akkor sokan féltek, mi lex itt, mikor Henk elment. Sajnos ugy néz ki valoban ő volt itt a agy.
Henk volt az agy. Rijkaard meg a...
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.06. 11:22:16

Victor_Valdes írta:Én is Henk-nek örülnék de nem látok esélyt rá hogy vissza jöjjön.
Sajnos énsem. De szerintem többet tett a csapatért mint Rijkaard. Anno voltak hírek h nemis Rijkaard találja ki a taktikát hanem Cate. Miután elmenet Ten Cate azóta drasztikusan romlik a csapat összhangja, játéka. Én nem akarom bántani Rijkaardot. De lehet nemis az ő érdeme a bajnoki címek és a Bl :idea: :?: :shock: :?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 11:22:09

Haider írta:Én Mourinho-nak örülnék igaz ő neki egy kicsit durvább a stílusa de ő az aktuáliis menedzser sztem

PÁPÁ RIIJKARD!!!!!!!!!!!!
Ezt mondom én is Ő gatyába rázná a csapatot!Na meg aki sza r egyböl kirakná a csapatból!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 11:21:42

visca el barca írta:
LG írta:év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi :evil:
sőt, lehet h jövőre a frank+vb+koeman trio lesz az edzői stáb :D
úgy érzem ez lenne álmaim netovábbja :D
És Neeskens-t kova tennég :?: Rá is szükségünk van, mint egy falat kenyérre :lol:
Jok lexnek ők 4-en is.+ esetleg még jöhet vissza Van Gaal.
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2008.01.06. 11:20:26

Én Mourinho-nak örülnék igaz ő neki egy kicsit durvább a stílusa de ő az aktuáliis menedzser sztem

PÁPÁ RIIJKARD!!!!!!!!!!!!
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 11:15:35

Én is Henk-nek örülnék de nem látok esélyt rá hogy vissza jöjjön.
Bodi
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:15:22

De ez már egyszerűen hihetetlen,nem elég,hogy Rijkaard tönkrevágja a csapatot,még a nyilatkozataival és mintha hülyének nézné a szúrkolókat,direkt szívat minket?

Nagyon jól lezárták a pályát...
Épp ez az!!!!A leggyengébb spanyol csapatok is meg tudják bénítani a BARCELONÁT azzal,hogy lezárják a területeket!
Minden meccs után azt halljuk tőle,hogy jól lezárták a területeket,nem tudtunk velük mit kezdeni.Mindenki ezt csinálja ellenünk,és mindenki lenullázza vele a játékunkat.
De nehogy változtasson valamit,inkább hallgassuk minden meccs után,hogy ez a nehéz ellenfél milyen jól leszűkítette a területeket.

Takarodj máááár!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.06. 11:11:25

Victor_Valdes írta:
LG írta:Sztem meg igaz lehet, h ki akarják dobni Benitezt. Ugyanazt csinálja mint Rijkaard, a bukott meccsek után kb. ugyanazokat nyilatkozzák :lol: Viszont ha elküldik, és megszerzik Mourinhot, akkor rábaxtunk :oops:
Akkor év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi :evil:
Akkor meg nagyon megszivtuk!De ha Mourinho nem jöhetne sztem inkább már Lippi mint Basten meg ezek!
Én a legeslegjobban Henk ten Cate-nek örülnék 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
visca el barca
Presidente del Barça

2008.01.06. 11:03:58

LG írta:év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi :evil:
sőt, lehet h jövőre a frank+vb+koeman trio lesz az edzői stáb :D
úgy érzem ez lenne álmaim netovábbja :D
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 10:55:02

LG írta:Sztem meg igaz lehet, h ki akarják dobni Benitezt. Ugyanazt csinálja mint Rijkaard, a bukott meccsek után kb. ugyanazokat nyilatkozzák :lol: Viszont ha elküldik, és megszerzik Mourinhot, akkor rábaxtunk :oops:
Akkor év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi :evil:
Akkor meg nagyon megszivtuk!De ha Mourinho nem jöhetne sztem inkább már Lippi mint Basten meg ezek!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.06. 10:53:44

Shandor írta:Ennek az akaratgyenge embernek nincs önbecsülése.. ha lenne, már lemondott volna. A saját érdeke is ezt kívánja: az elért eredményeit kezdi befeketíteni a mostani teljesítményével.
Azért kell még most egy új edző, hogy nyárra kiderüljön, az ő elképzeléseiben mely játékosok férnek bele, kiket kell igazolni. Egyébként nyáron a garanatált távozók mellett (Guddy, Syl, Edmilson, Thuram, Ezqu) a következő játékosokról is lemondhatunk: R10, Deco, Zambi..
Remélem ennyire azért nemlesz drasztikus. Sylvinhot és Edmilsont elnem adnám ahogy Deco-t sem, szívem szerint zambrottát sem de nan nem találja a helyét itt.
Shandor
Jugador d'estrella

2008.01.06. 10:52:25

Ennek az akaratgyenge embernek nincs önbecsülése.. ha lenne, már lemondott volna. A saját érdeke is ezt kívánja: az elért eredményeit kezdi befeketíteni a mostani teljesítményével.
Azért kell még most egy új edző, hogy nyárra kiderüljön, az ő elképzeléseiben mely játékosok férnek bele, kiket kell igazolni. Egyébként nyáron a garanatált távozók mellett (Guddy, Syl, Edmilson, Thuram, Ezqu) a következő játékosokról is lemondhatunk: R10, Deco, Zambi..
Lezárt