2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Milanban szerinted nem nagyok a fizetések? Azok a játékosok szerinted nem nyertek már eleget? Igaz, most nem megy nekik a bajnokságban, de bakker az elmúlt 5 évben nemzetközi porondon mit nyújt az a csapat?!huszi írta:... szerintem a legfobb problemank az volt h a bl megnyerese utan a jatekosainknak agyukra ment a siker... miert van az h a legjobb teljesitmeny iden az uj jatekosok vmint az ifibol nemregl felkerulo jatekosaink nyujtjak... tul nagy a fizetesuk... sztem itt van elrontva es az h ez idevezetet nem rijkaard hibaja...
Szánalmasak vagyunk? Ember gondokozz már el arról, hogy kit oltogatsz itt a Kárpát-medencéből. Aki Mourinhot fikázza, vagy megkrédőjelezi Henk Ten Cate tudását, annak nem tudok milyen gyógymódot javasolni. Bocs.huszi írta:kedves LG TEn CAte szerintem bizonyitotta az ajaxnal h mekkora edzo... egymas utan 2 evben nem jutotta be a blbe mert vmi nyomi csapat kiverte oket..... ott ki a hibas? nem ten cate? sztem itt is rijkaard a felelos, a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
VÉGRE MEGMONDTA VKI! most már tudjuk mért vagyunk ilyen [auto_cenzúra]huszi írta:a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
Mert neki nem az edzősködés megy hanem az hogy Ő szépen árnyékba vonulhuszi írta:kedves LG TEn CAte szerintem bizonyitotta az ajaxnal h mekkora edzo... egymas utan 2 evben nem jutotta be a blbe mert vmi nyomi csapat kiverte oket..... ott ki a hibas? nem ten cate? sztem itt is rijkaard a felelos, a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
Azért kérlek, mert Abra papa olyan összeget kínálhatott fel, amit nem tudott visszautasítani. Ráadásul szerintem inkább Henk rakja most össze ott a játékot, Grantről nem sokat tudok feltételezni.visca el barca írta:azert halkam megjegyzem, legjobb tudomasom szerint ten cate-nak csak 2008ig van szerzodese a cselzivel. én azt sem igazan értem minek hagyta ott az ajaxot egy másodedzői posztért
gekkodan írta:Most valójában szégyellni kellene magunkat srácok, hogy Rijkaardot vesézzük?![]()
Már kezdem magam rosszul érezni...
Főleg, hogy a szurkolótársaknak sem tetszik, merthogy "hergeljük magunkat és egymást"
Én is gondolkodtam már ezen. Már akkor sokan féltek, mi lex itt, mikor Henk elment. Sajnos ugy néz ki valoban ő volt itt a agy.Fernando írta:Sajnos énsem. De szerintem többet tett a csapatért mint Rijkaard. Anno voltak hírek h nemis Rijkaard találja ki a taktikát hanem Cate. Miután elmenet Ten Cate azóta drasztikusan romlik a csapat összhangja, játéka. Én nem akarom bántani Rijkaardot. De lehet nemis az ő érdeme a bajnoki címek és a BlVictor_Valdes írta:Én is Henk-nek örülnék de nem látok esélyt rá hogy vissza jöjjön.![]()
![]()
![]()
Sajnos énsem. De szerintem többet tett a csapatért mint Rijkaard. Anno voltak hírek h nemis Rijkaard találja ki a taktikát hanem Cate. Miután elmenet Ten Cate azóta drasztikusan romlik a csapat összhangja, játéka. Én nem akarom bántani Rijkaardot. De lehet nemis az ő érdeme a bajnoki címek és a BlVictor_Valdes írta:Én is Henk-nek örülnék de nem látok esélyt rá hogy vissza jöjjön.
Ezt mondom én is Ő gatyába rázná a csapatot!Na meg aki sza r egyböl kirakná a csapatból!Haider írta:Én Mourinho-nak örülnék igaz ő neki egy kicsit durvább a stílusa de ő az aktuáliis menedzser sztem
PÁPÁ RIIJKARD!!!!!!!!!!!!
És Neeskens-t kova tennégvisca el barca írta:sőt, lehet h jövőre a frank+vb+koeman trio lesz az edzői stábLG írta:év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi
úgy érzem ez lenne álmaim netovábbja
Én a legeslegjobban Henk ten Cate-nek örülnékVictor_Valdes írta:Akkor meg nagyon megszivtuk!De ha Mourinho nem jöhetne sztem inkább már Lippi mint Basten meg ezek!LG írta:Sztem meg igaz lehet, h ki akarják dobni Benitezt. Ugyanazt csinálja mint Rijkaard, a bukott meccsek után kb. ugyanazokat nyilatkozzákViszont ha elküldik, és megszerzik Mourinhot, akkor rábaxtunk
![]()
Akkor év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi
sőt, lehet h jövőre a frank+vb+koeman trio lesz az edzői stábLG írta:év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi
Akkor meg nagyon megszivtuk!De ha Mourinho nem jöhetne sztem inkább már Lippi mint Basten meg ezek!LG írta:Sztem meg igaz lehet, h ki akarják dobni Benitezt. Ugyanazt csinálja mint Rijkaard, a bukott meccsek után kb. ugyanazokat nyilatkozzákViszont ha elküldik, és megszerzik Mourinhot, akkor rábaxtunk
![]()
Akkor év végéig Rijkaard, aztán Van Basten, vagy Koeman vagy vmi ilyesmi
Remélem ennyire azért nemlesz drasztikus. Sylvinhot és Edmilsont elnem adnám ahogy Deco-t sem, szívem szerint zambrottát sem de nan nem találja a helyét itt.Shandor írta:Ennek az akaratgyenge embernek nincs önbecsülése.. ha lenne, már lemondott volna. A saját érdeke is ezt kívánja: az elért eredményeit kezdi befeketíteni a mostani teljesítményével.
Azért kell még most egy új edző, hogy nyárra kiderüljön, az ő elképzeléseiben mely játékosok férnek bele, kiket kell igazolni. Egyébként nyáron a garanatált távozók mellett (Guddy, Syl, Edmilson, Thuram, Ezqu) a következő játékosokról is lemondhatunk: R10, Deco, Zambi..