Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az árat befolyásolja a játékos kora is, egy fiatalabb játékos nyilván drágább.Attya írta:nagyot tévedsz, mert Eto'o a felsorolt játékosoknál sokkal többet ér!!!! Mindegyiknél sokkal jobb jelenleg, éppen ezért nem tom miböl gondolod, h kevesebbet kapnánk érte????!!!!! Eto'o jelenleg pótolhatatlan, ennyi gólt nem hinném h tudnánk vkivel pótolni, ennyi!!!! meg kell tartani és kész!!!noname írta:Egyszer már leírtam, leírom mégegyx:
1.Etoo egész életében a spanyol ligában játszott, márpedig innen egyedül a Bara és a Real képes a fizetési igányeit kielégítenispanyolhonon belül nincs hova igazoljon
2.kétlem h 10 év után a legnagyobb vágya az h már nem olyan fiatalon egy egész más stílust kell majd játsszon-ostobaság lenne külföldre igazolnia
3.Etoo helyettese többe kerülne, mint amennyit kapnánk érte.Max 30 milláért adhatnánk el, VIlla,Torres,Benzema...mind legalább 40-be kerülnének. Azt a 10 millát, ha kell egyszeűen hozzácsapja Laporta a fizetéséhez és anyagilag nem vesztettünk semmit.
4. klub hűséges a játékosaihoz.Etoo kiérdemelte azt a pénzt, amit kér, meg fogja kapni
MInden szempontból mindkét félnek az érné meg, ha Etoo nmarad.Egyszerűen ellent mond a józan észnek h elmenjen! Szóal nyugi!
nagyot tévedsz, mert Eto'o a felsorolt játékosoknál sokkal többet ér!!!! Mindegyiknél sokkal jobb jelenleg, éppen ezért nem tom miböl gondolod, h kevesebbet kapnánk érte????!!!!! Eto'o jelenleg pótolhatatlan, ennyi gólt nem hinném h tudnánk vkivel pótolni, ennyi!!!! meg kell tartani és kész!!!noname írta:Egyszer már leírtam, leírom mégegyx:
1.Etoo egész életében a spanyol ligában játszott, márpedig innen egyedül a Bara és a Real képes a fizetési igányeit kielégítenispanyolhonon belül nincs hova igazoljon
2.kétlem h 10 év után a legnagyobb vágya az h már nem olyan fiatalon egy egész más stílust kell majd játsszon-ostobaság lenne külföldre igazolnia
3.Etoo helyettese többe kerülne, mint amennyit kapnánk érte.Max 30 milláért adhatnánk el, VIlla,Torres,Benzema...mind legalább 40-be kerülnének. Azt a 10 millát, ha kell egyszeűen hozzácsapja Laporta a fizetéséhez és anyagilag nem vesztettünk semmit.
4. klub hűséges a játékosaihoz.Etoo kiérdemelte azt a pénzt, amit kér, meg fogja kapni
MInden szempontból mindkét félnek az érné meg, ha Etoo nmarad.Egyszerűen ellent mond a józan észnek h elmenjen! Szóal nyugi!
Egyetértek veled. Lehet, hogy csak egy idétlen nyilatkozat volt amit a sajtó kifordított. Samura amúgy is jellemző a sok sültelen nyilatkozat.baas11 írta: Eto'o ezeket és hasonló kijenlentéseit szinte minden évben el játssza....és a sajtónak elég egy szikra is ...,ráérünk még ezzel foglalkozni!
Tényleg katasztrofa komolyan mindig elszoktam olvasni a cikkeiket de egyre rosszabb. Az a jó, hogy hamar frissítik.Titinho írta:[
Most olvastam amúgy el az nso-n az Eto'os cikket is.És erre csak ennyit tudok mondani: ATYAÚRISTEN!!! Egyre mélyebbre süllyed ez az nso, de tényleg. Honnan vesz olyanokat, hogy már ajánlottunk szerződést Samunak, de nem fogadta el, mert nem annyit keresne mint Messi.
Meg, hogy az ügynöke azt mondta, hogy Samu távozik a Barcától. Ekkora egy gyökér bandát...tényleg már ilyen topfoci.hu meg ilyen szennyoldalak szintjén van néha az nso is.
Kacsa!!!hady írta:MARAD!!!..ha igaz nb1.hu
"Eszerint 2010-ben egy minden eddiginél jobb, őt a pályafutása végéig a Barcához kötő szerződést szeretne aláírni a katalánokkal, és kifejtette: az érdemeinek megfelelő fizetést fog kikötni a szerződésben. "
Semmi gond.Fecooo írta:vélemény?![]()
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Sq ... %27o.shtml
az eneso is lehozta már...
a gazzetta ritkán közöl kacsákat
szerk:
bocsi Titinho, utána láttam meg, h te már leírtad korábban, de ha nem gond nem törlöm ki
nb1.hu nagy kamuoldal...Meg eleve hülyeség...nem szabad 2010-ig várni, mert akkor ha mégsem irja alá Etoo, mehet ingyen másik csapatba. Most nyárig kell neki aláirnia, az a biztos, ha nem, akkor nyáron el kell adnisneco7 írta:nb1.hu ( tudom,h nem túl megbízható ) szerint Eto'o azt nyilatkozta most az El Mundonak,hogy 2010-ben aláírja új szerződését és a Barcából szeretne visszavonulni ( kissé ellentmondásos a korábbiakkal) ..szóval valaki,aki jobban érti megnézné,hogy tényleg van-e ilyesmiről szó az El Mundon vagy ez csak kitalált hír?
309-nél jár, ami már klubrekord. És elmondása szerint még 3 év van benne.LG írta:Hát azért ahhoz sokáig kéne maradnia, legalább is ugy emlékszem, h az 300 gól körül van.
Ezt nem tudom, hogy honnan vették, én ilyet nem találtam a MundoDeportivon, csupán egy újabb spekulációt, ami teljesen eltér az nb1.hu által leírtakkal.sneco7 írta:nb1.hu ( tudom,h nem túl megbízható ) szerint Eto'o azt nyilatkozta most az El Mundonak,hogy 2010-ben aláírja új szerződését és a Barcából szeretne visszavonulni ( kissé ellentmondásos a korábbiakkal) ..szóval valaki,aki jobban érti megnézné,hogy tényleg van-e ilyesmiről szó az El Mundon vagy ez csak kitalált hír?
Hát azért ahhoz sokáig kéne maradnia, legalább is ugy emlékszem, h az 300 gól körül van.Krojf írta:A hétvégén "odaát" Raul minden idők legtöbb gólját érte el
a Real történetében.
Ha Sammy sikeresen nálunk maradna, akkor talán nekünk is lehetne
jelöltünk a gólcsúcsra...
Adjunk esélyt Neki ehhez!
K.
Tényleg nem kötekedésképp de szerintem nincs semmiféle Eto'o ügy, legalábbis nem olyan szinten mint ahogyan itt sokan beállítják.Szerintem nem kéne ennyire felfújni a dolgot, meg ekkora jelentőséget tulajdonítani neki.Csak azt nem tartom jónak, hogy a tavaji évet Ronnie ügyei kisérték végig, most kezdődik az Etoo saga. Ez pedig biztosan nem jó a csapatnak.
Akárhogyis csavarjuk az érveket, nélkülözhetetlen játékos nincsen.