Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.19. 10:21:05

Attya írta:
noname írta:Egyszer már leírtam, leírom mégegyx:
1.Etoo egész életében a spanyol ligában játszott, márpedig innen egyedül a Bara és a Real képes a fizetési igányeit kielégíteni :arrow: spanyolhonon belül nincs hova igazoljon
2.kétlem h 10 év után a legnagyobb vágya az h már nem olyan fiatalon egy egész más stílust kell majd játsszon-ostobaság lenne külföldre igazolnia
3.Etoo helyettese többe kerülne, mint amennyit kapnánk érte.Max 30 milláért adhatnánk el, VIlla,Torres,Benzema...mind legalább 40-be kerülnének. Azt a 10 millát, ha kell egyszeűen hozzácsapja Laporta a fizetéséhez és anyagilag nem vesztettünk semmit.
4. klub hűséges a játékosaihoz.Etoo kiérdemelte azt a pénzt, amit kér, meg fogja kapni

MInden szempontból mindkét félnek az érné meg, ha Etoo nmarad.Egyszerűen ellent mond a józan észnek h elmenjen! Szóal nyugi! :wink:
nagyot tévedsz, mert Eto'o a felsorolt játékosoknál sokkal többet ér!!!! Mindegyiknél sokkal jobb jelenleg, éppen ezért nem tom miböl gondolod, h kevesebbet kapnánk érte????!!!!! Eto'o jelenleg pótolhatatlan, ennyi gólt nem hinném h tudnánk vkivel pótolni, ennyi!!!! meg kell tartani és kész!!!
Azért az árat befolyásolja a játékos kora is, egy fiatalabb játékos nyilván drágább.
Azért most, h az utóbbi 3 nyilatkozatot is elolvastam, kicsit megnyugodtam. Jó esély van a maradására.
Attya
Jugador d'estrella

2009.02.19. 10:13:52

noname írta:Egyszer már leírtam, leírom mégegyx:
1.Etoo egész életében a spanyol ligában játszott, márpedig innen egyedül a Bara és a Real képes a fizetési igányeit kielégíteni :arrow: spanyolhonon belül nincs hova igazoljon
2.kétlem h 10 év után a legnagyobb vágya az h már nem olyan fiatalon egy egész más stílust kell majd játsszon-ostobaság lenne külföldre igazolnia
3.Etoo helyettese többe kerülne, mint amennyit kapnánk érte.Max 30 milláért adhatnánk el, VIlla,Torres,Benzema...mind legalább 40-be kerülnének. Azt a 10 millát, ha kell egyszeűen hozzácsapja Laporta a fizetéséhez és anyagilag nem vesztettünk semmit.
4. klub hűséges a játékosaihoz.Etoo kiérdemelte azt a pénzt, amit kér, meg fogja kapni

MInden szempontból mindkét félnek az érné meg, ha Etoo nmarad.Egyszerűen ellent mond a józan észnek h elmenjen! Szóal nyugi! :wink:
nagyot tévedsz, mert Eto'o a felsorolt játékosoknál sokkal többet ér!!!! Mindegyiknél sokkal jobb jelenleg, éppen ezért nem tom miböl gondolod, h kevesebbet kapnánk érte????!!!!! Eto'o jelenleg pótolhatatlan, ennyi gólt nem hinném h tudnánk vkivel pótolni, ennyi!!!! meg kell tartani és kész!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
noname
Llegenda del Barça

2009.02.19. 08:16:48

Egyszer már leírtam, leírom mégegyx:

A Fifa egy szégyen
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.19. 07:38:48

az újabb és újabb nyilatkozatok hol ellent mondanak egymásnak, hol erősítik egymást, de vhogy engem Makoun nyilatkozata megnyugtatott, bár lehet, h az egész Samu tervének része, nem elképzelhetetlen...
reménykedek benne, h marad!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.19. 00:37:31

Egy biztos...
Sammy nagyon érti a Barcáért rajongó milliók lelkének kétségek
közé vezénylését és a maradásáért imádkozók teljes
elbizonytalanítását.
Úgy játszik velünk, mint macska a gombolyaggal, vagy mint
Skywalker a lézerkarddal...
K.
gonosz
Jugador d'estrella

2009.02.18. 23:11:23

Hát én csak most szembesültem ezzel az egész agyrémmel. :evil: ....tény, hogy nyilatkozni nem tud, különben nem lenne ennyi "ügye". Az is tény, hogy minden reális érv csődöt mondana, ha ebből a Barcából, mostanában eligazolna vagy ha nem újítaná meg a szerződését....egyszerűen nem érteném. Úgyhogy annyira nem aggódom, szerintem a tényeket kell lesni..ha aláír (és rugdossa a gólokat), senkit nem fog érdekelni, hogy miket beszélt.
(De azért nem tetszik az egész...)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
csabimo
Capitá del Barça

2009.02.18. 17:25:14

Én is elolvastam az nso-s cikket etooról, ennél már csak az szánalamasabb, hogy az eurosport2news, 20 percenként, közli ezt a sza.t...
Én mindenesetre meglepödnék, ha etoo a milanba kötne ki, nemtom ki az a játékos aki a jelenlegi barcábol eligazolna, föleg a milan öregfiuk csapatához...
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.02.18. 15:04:25

baas11 írta: Eto'o ezeket és hasonló kijenlentéseit szinte minden évben el játssza....és a sajtónak elég egy szikra is ...,ráérünk még ezzel foglalkozni!
Egyetértek veled. Lehet, hogy csak egy idétlen nyilatkozat volt amit a sajtó kifordított. Samura amúgy is jellemző a sok sültelen nyilatkozat.
Titinho írta:[

Most olvastam amúgy el az nso-n az Eto'os cikket is. :shock: És erre csak ennyit tudok mondani: ATYAÚRISTEN!!! Egyre mélyebbre süllyed ez az nso, de tényleg. Honnan vesz olyanokat, hogy már ajánlottunk szerződést Samunak, de nem fogadta el, mert nem annyit keresne mint Messi. :shock: Meg, hogy az ügynöke azt mondta, hogy Samu távozik a Barcától. Ekkora egy gyökér bandát...tényleg már ilyen topfoci.hu meg ilyen szennyoldalak szintjén van néha az nso is.
Tényleg katasztrofa komolyan mindig elszoktam olvasni a cikkeiket de egyre rosszabb. Az a jó, hogy hamar frissítik.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.18. 15:02:12

hady írta:MARAD!!!..ha igaz nb1.hu

"Eszerint 2010-ben egy minden eddiginél jobb, őt a pályafutása végéig a Barcához kötő szerződést szeretne aláírni a katalánokkal, és kifejtette: az érdemeinek megfelelő fizetést fog kikötni a szerződésben. "
Kacsa!!!
1. nb1.hu
2. Eto'o nem lesz itt pályafutása végéig. Mint már számtalanszor lenyilatkozta,Mallorcaba vissza fog térni.
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.18. 14:54:58

Nagyon nem örülök h ez és a hasonló hírek pont most kerültek terítékre...,a kavarás most aztán végképp nem jön jól,egy nagyon nehéz hajrá van még hátra amikor is mindent megnyerhetünk de el is veszíthetünk,ráadásul itt van Iniesta sérülése is ....remélem a csapat magabiztosabb mint én ,és csak a meccsekre koncentrálnak...és nem egyébbrel!

Eto'o ezeket és hasonló kijenlentéseit szinte minden évben el játssza....és a sajtónak elég egy szikra is ...,ráérünk még ezzel foglalkozni!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
hady
Director del Fútbol

2009.02.18. 14:45:52

MARAD!!!..ha igaz nb1.hu

"Eszerint 2010-ben egy minden eddiginél jobb, őt a pályafutása végéig a Barcához kötő szerződést szeretne aláírni a katalánokkal, és kifejtette: az érdemeinek megfelelő fizetést fog kikötni a szerződésben. "
merx
Capitá del Barça

2009.02.18. 13:38:08

tavaly dinho esetében is azt mondtam, menjen ha akar. sajnáltam, hogy elment, most is sajnálom. eto'o-ért sem fogok könnycseppeket ejteni annak ellenére sem, hogy szórja a gólokat. tudom sokan imádják őt és ez nem fog tetszeni, de én ezelőtt is azt mondtam, hogy eto'o olyan kiszolgálás nélkül mint amit itt kap, fele ennyit lőtt volna. nem aggódok a pótlása miatt, ha esetleg elmenne...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.18. 13:25:21

Nem a teljesítményével van a baj, és nem is azzal, hogy esetlegesen fizetésemelést kér.
Viszont ezt jobb lenne titokban tartani, és nem kéne ezzel zsarolni a Barca vezetőségét. Persze, értem a reakcióját a nyári dolog miatt, DE akkor teljesen jogos volt a Barca álláspontja, hiszen tavaly nagyon rossz volt a hozzáállása a munkához, és magához a csapathoz is. Nem tudni, hogy pontosan mi történhetett a háttérben, de biztosan nem viselkedett valami kitűnően. Egy csapat ritkán folyamodik ahhoz, hogy egyik legjobb játékosát el akarja adni csak úgy.

Amúgy az felettébb érdekes, hogy már a spanyol médiában is megjelent a Milanos hír...Ebben azért nem látnék egyelőre túl nagy realitást, mert ők elsősorban Beckhamért kűzdenek, az meg ígyis-úgyis 20 milla körül lesz. Vagy ha az az ügy elveszne, akkor Eto'o???
Közben már megindultak szavazások Eto'o helyettesítéséért...azért ennyire nem kéne előreszaladni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.18. 12:05:45

egyetértek, ráadásul 2x is kihangsúlyozták, h Samu-nak a Barca csak munkahely... no comment... :x

egyébként a véleményem tartom továbbra is... ha Samu elmenne( ne menjen!) akkor jöjjön Agüero a balszélre, Henry meg bemenne középre. és mivel a két kis argentin nagyon nagy barátok, így valszeg csak az Atletico-val kéne megegyezni...
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.18. 12:01:21

Fecooo írta:vélemény? :(
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Sq ... %27o.shtml

az eneso is lehozta már...
a gazzetta ritkán közöl kacsákat :cry:

szerk:
bocsi Titinho, utána láttam meg, h te már leírtad korábban, de ha nem gond nem törlöm ki
Semmi gond. :wink:
Abban viszont nem értenék egyet, hogy a gazzetta nem közöl kacsákat, mert igenis sokat ferdítenek a híreken szerintem.

Most olvastam amúgy el az nso-n az Eto'os cikket is. :shock: És erre csak ennyit tudok mondani: ATYAÚRISTEN!!! Egyre mélyebbre süllyed ez az nso, de tényleg. Honnan vesz olyanokat, hogy már ajánlottunk szerződést Samunak, de nem fogadta el, mert nem annyit keresne mint Messi. :shock: Meg, hogy az ügynöke azt mondta, hogy Samu távozik a Barcától. Ekkora egy gyökér bandát...tényleg már ilyen topfoci.hu meg ilyen szennyoldalak szintjén van néha az nso is. A focihoz annyi köze van az nso-nak mint nekem az űrhajózáshoz...és Farkas Bertalan még távolról sem rokonom! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.02.18. 11:48:40

vélemény? :(
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Sq ... %27o.shtml

az eneso is lehozta már...
a gazzetta ritkán közöl kacsákat :cry:

szerk:
bocsi Titinho, utána láttam meg, h te már leírtad korábban, de ha nem gond nem törlöm ki
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.18. 10:32:15

sneco7 írta:nb1.hu ( tudom,h nem túl megbízható ) szerint Eto'o azt nyilatkozta most az El Mundonak,hogy 2010-ben aláírja új szerződését és a Barcából szeretne visszavonulni ( kissé ellentmondásos a korábbiakkal) ..szóval valaki,aki jobban érti megnézné,hogy tényleg van-e ilyesmiről szó az El Mundon vagy ez csak kitalált hír?
nb1.hu nagy kamuoldal...Meg eleve hülyeség...nem szabad 2010-ig várni, mert akkor ha mégsem irja alá Etoo, mehet ingyen másik csapatba. Most nyárig kell neki aláirnia, az a biztos, ha nem, akkor nyáron el kell adni :!:
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.18. 10:31:17

Én úgy vagyok ezzel a témával, ha menni akar hagy menjen.Tény, h erőszakos játékos, sok gólt magának köszönhet és helyzetet is, de e mellett már most járhatna bőven 30nál.

Messi a góljai 60%-nál olyan helyzetbe hozta, h egy közepes szinte csatár is 16 gólnál járna.

Ha elmegy, Villa jöjjön a helyére, még több taktikai felállás lenne sztem vele. :wink:
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.18. 10:30:27

LG írta:Hát azért ahhoz sokáig kéne maradnia, legalább is ugy emlékszem, h az 300 gól körül van.
309-nél jár, ami már klubrekord. És elmondása szerint még 3 év van benne. :wink:
Eto'onak nincs esélye, hogy utolérje Raúl rekordját, akármennyire jó csatár. Mellesleg Raúl '94 óta tagja a Real első keretének, immáron 15. éve.

Mellesleg Eto'oban én nem érzek akkor tiszteletet és hűséget a klub iránt, hogy 2014-ig nálunk maradjon. :? Nem tudom miért, de valamiért nekem ez jön le Samuról...nem a tisztelet mintaképe na...de azért nagyon bírom!

A Barcánál ki is tartja a gólrekordot? Most nem jut eszembe... :roll:

Szerk:
sneco7 írta:nb1.hu ( tudom,h nem túl megbízható ) szerint Eto'o azt nyilatkozta most az El Mundonak,hogy 2010-ben aláírja új szerződését és a Barcából szeretne visszavonulni ( kissé ellentmondásos a korábbiakkal) ..szóval valaki,aki jobban érti megnézné,hogy tényleg van-e ilyesmiről szó az El Mundon vagy ez csak kitalált hír?
Ezt nem tudom, hogy honnan vették, én ilyet nem találtam a MundoDeportivon, csupán egy újabb spekulációt, ami teljesen eltér az nb1.hu által leírtakkal. :?
A La Gazzetta dello Sport hozott le ma egy cikket (amit közölt most a MD) mégpedig azt, hogy Eto'o állítólag már hetek óta titkos tárgyalásban áll a Milan csapatával és meg is állapodott velük, hogy nyártól ott folytatná. :? DE EZ SZERINTEM AKKORA KACSA HOGY CSAK NA!!!

Most természetesen a nemzetközi sajtó (gondolok itt az angol, olasz és francia médiumokra) hetekig fog még ezen a témán lovagolni, holnap megírja a The Sun, hogy Eto'o a Chelsea-be megy majd, meg ilyenek. :? El kell adni a lapokat és ez most jól jött ez az "Eto'o-ügy" a nemzetközi sajtónak. De ezeket nem kell elhinni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.02.18. 10:40:33-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
sneco7
Capitá del Barça

2009.02.18. 10:24:55

nb1.hu ( tudom,h nem túl megbízható ) szerint Eto'o azt nyilatkozta most az El Mundonak,hogy 2010-ben aláírja új szerződését és a Barcából szeretne visszavonulni ( kissé ellentmondásos a korábbiakkal) ..szóval valaki,aki jobban érti megnézné,hogy tényleg van-e ilyesmiről szó az El Mundon vagy ez csak kitalált hír?
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.18. 10:12:40

Krojf írta:A hétvégén "odaát" Raul minden idők legtöbb gólját érte el
a Real történetében.
Ha Sammy sikeresen nálunk maradna, akkor talán nekünk is lehetne
jelöltünk a gólcsúcsra...
Adjunk esélyt Neki ehhez!
K.
Hát azért ahhoz sokáig kéne maradnia, legalább is ugy emlékszem, h az 300 gól körül van.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.18. 09:40:44

Naja. :)

Semmi nem történt az égvilágon, mégis micsoda forgalom van itt. No mind1, ezért van a topic, csak ezt tartsátok szem előtt.

Eto'o aztmondta hogy döntött. Ami ráadásul egészen nyilvánvalóan nem igaz, illetve tuti hogy úgyis az évvége befolyásolja az egészet.

Eto'o képességei megkérdőjelezhetetlenek, a formája ami a világ jelenlegi legjobb középcsatárává teszi, szintén.

Innentől kezdve (bár nem olvasom, hogy mit írtatok) egy témát tudok csak, ami itt esetleg folyhatna: ha mégis megy, akkor ki lehetne helyettes. Node ez meg nem feltétlen a topic része (!), csak mérsékelten, és Eto'oval összevetve.. esetleg.
Talán még a hosszabbítás.. meglátjuk. Ha ilyen ütemben tartja a góltermelést év végéig is.. akkor a pénz nem lehet szempont szvsz, megkaphatja a mai sztárfizetések egyikét, 10 körül, és ő is boldog lesz, mi se járunk rosszul.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.18. 09:09:52

Csak azt nem tartom jónak, hogy a tavaji évet Ronnie ügyei kisérték végig, most kezdődik az Etoo saga. Ez pedig biztosan nem jó a csapatnak.
Akárhogyis csavarjuk az érveket, nélkülözhetetlen játékos nincsen.
Tényleg nem kötekedésképp de szerintem nincs semmiféle Eto'o ügy, legalábbis nem olyan szinten mint ahogyan itt sokan beállítják.Szerintem nem kéne ennyire felfújni a dolgot, meg ekkora jelentőséget tulajdonítani neki.
Abszolút elismerem amit a pályán művel, de, hogy őszinte legyek, sohasem kedveltem igazán mint embert, az alapján amit leszűrtem róla a médián keresztül. Nem tisztel soha senkit, sem edzőt sem ellenfeletet, már többször bizonyította. Egy korrekt sportember nem csinálhat olyat amit Eto'o tett a 2005-ös bajnokság megnyerése után. Ami az átigazolását illeti, szerintem hosszútávon nincs pótolhatatlan játékos.
Mielőtt valaki nekem esne, fontosnak tartom megjegyezni, hogy ez csakis a saját önálló véleményem, amit nem tényként kezelek, csak egyszerűen így látom.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.02.18. 07:49:28

Csak azt nem tartom jónak, hogy a tavaji évet Ronnie ügyei kisérték végig, most kezdődik az Etoo saga. Ez pedig biztosan nem jó a csapatnak.
Akárhogyis csavarjuk az érveket, nélkülözhetetlen játékos nincsen.
Fecó
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.17. 23:59:51

A hétvégén "odaát" Raul minden idők legtöbb gólját érte el
a Real történetében.
Ha Sammy sikeresen nálunk maradna, akkor talán nekünk is lehetne
jelöltünk a gólcsúcsra...
Adjunk esélyt Neki ehhez!
K.
Lezárt