Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, jogos, miután kikerült én is észrevettem, de nem akartam javítgatást kérni.mrmonster írta:A "szurkoló vs. szurkoló" című cikkben olvastam egy elég hamis információt, ami annyira nem perdöntő infó, nem is problémáznék rajta normál esetben, hogy írjak róla, de mivel a válaszoló a Barçával való megismerkedése egyik körülményeként jelölte meg, reagálok rá:
A rendíthetetlen védőpáros semmiképpen sem lehetett a Migueli-Victor Munoz duó, mert Victor mindig is robotoló középpályást játszott a Barçában. Migueli párja Alesanco volt a védelemben elég sokáig.
Szia!umek írta:...
Először leírod, hogy nem így van, aztán teljesen mást magyarázol el, mint MichaaBee...Colos írta:Bizony nem így van. A médium többesszáma a média vagy médiumok. Olyan nincs, hogy médiák.
Én az Elfogyott a lendület? című cikkben kissé túlzónak érzem azt a megállapítást, hogy mindhárom fronton mi vagyunk a toronymagas esélyesek. Ilyet mondjuk egy hozzászólótól el tudok képzelni a fórumon, de egy főcikkben...
Bizony nem így van. A médium többesszáma a média vagy médiumok. Olyan nincs, hogy médiák.MichaaBee írta:"Mindenki a Madrid ellen van" c. cikk
"...itt legfőbb esetben a madridi médiumokra kell gondolni..."
Média többesszáma >> médium vagy médiák. Médiumok és médiákák viszont nincs.![]()
![]()
Ez egy teljesen jogos észrevétel, most megnéztem, nálam is ezt csinálja. IE7 módban nem. Úgyhogy ez sztem nem egy olyan nagy hiba, mármint nem lenne olyan nehéz kijavítania ezt az oldal fejlesztőjének.Slither írta:Ne használj IE8-at, egy rakás ... az egész.Buitre írta:sziasztok, ugyan madridista vagyok, de soxor nézek fel ide, és nagyon idegesít az, hogy a fórum a köv.képpen jelenik meg nekem. Amint a fórumablak fölé viszem a kurzort, minden szöveget aláhúz és soxor átszínez a böngészőm, mintha minden link lenne. A reklámfelületen illetve az oldal szélén túl görgethetem a kurzort, nem jön be a hiba. Mióta IE8-at használok van ez. Amennyiben ez nem valami saját beállításból fakad, lehet mást is zavar (vagy fog) rajtam kívül. Semmilyen más oldalnál nem tapasztaltam ezt.
Jó szurkolást a 7végén!!!
Kiváló ötlet, kösz! Mindenképpen átgondoljuk.Aprieto írta:...
Ne használj IE8-at, egy rakás ... az egész.Buitre írta:sziasztok, ugyan madridista vagyok, de soxor nézek fel ide, és nagyon idegesít az, hogy a fórum a köv.képpen jelenik meg nekem. Amint a fórumablak fölé viszem a kurzort, minden szöveget aláhúz és soxor átszínez a böngészőm, mintha minden link lenne. A reklámfelületen illetve az oldal szélén túl görgethetem a kurzort, nem jön be a hiba. Mióta IE8-at használok van ez. Amennyiben ez nem valami saját beállításból fakad, lehet mást is zavar (vagy fog) rajtam kívül. Semmilyen más oldalnál nem tapasztaltam ezt.
Jó szurkolást a 7végén!!!
Ha lesz majd vmi, akkor úgyis ki lesz hirdetve.MQuC írta:Nem annyira fontos dolog, de a menüben az ajándékbolt és a csere-bere dolog nem lesz soha?![]()
Az is igaz, hogy a fórumnak van hasonló rovata csak érdeklődök