OFF: aki teheti, jöjjön chatre

Szerintem Tuti lesz valami meglepő a kezdőben...legalábbis változás biztos lesz az előrelátható kezdőhőz képestlionelmessi19 írta:Szerintem nem. Ez nem három védős felállás, azaz egy hiányzik, ez három középső védős felállás!!!sasi1 írta:Szerintem Oleguer helyett Zambrotta fog kezdeni. Ha valóban 3-4-3 al állunk fel, mér kezdene Oleguer mikor Zambrotta sokáig jobboldalon nyomta, és ott is jó???
Zambrotta kezd majd meglátjátok
Ugyanakkor jobban örülnék Zombinak én is
Szerintem nem. Ez nem három védős felállás, azaz egy hiányzik, ez három középső védős felállás!!!sasi1 írta:Szerintem Oleguer helyett Zambrotta fog kezdeni. Ha valóban 3-4-3 al állunk fel, mér kezdene Oleguer mikor Zambrotta sokáig jobboldalon nyomta, és ott is jó???
Zambrotta kezd majd meglátjátok
jah, épp ez a gáz, hogy igy Oleguer ottlesz, vagy EdmilsonSlither írta: Úgy tudom; hogy motta nincs a keretben.
Úgy tudom; hogy motta nincs a keretben.lionel19 írta:ez gáz, Oleguer helyett miért nem lehet Marquez a védő és akkor Motta vkp... sokkal biztonságosabb..Enrique írta: Barcelona: Valdés; Oleguer, Thuram, Puyol - Márquez, Xavi, Deco, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
ez gáz, Oleguer helyett miért nem lehet Marquez a védő és akkor Motta vkp... sokkal biztonságosabb..Enrique írta: Barcelona: Valdés; Oleguer, Thuram, Puyol - Márquez, Xavi, Deco, Iniesta - Messi, Ronaldinho és Eto'o.
Mit csináltál csiles? Vagy csak poénkodsz?csiles írta:a poll elleni meg a margit elleni meccset nem nézem mert előzetesbe leszek..., még van kb 5 percem...
mi!!!Atesz írta:Fejezd már be ezt a hülyeséget léccives...mademan írta:légyszíves ne bátsd a PRESAST, mert:barcaftcfan írta:Oleguer barátunk már megint lemaradt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zozzy 5 írta:Örülnél te ha Oleguer tehetségének akár 1000adrészét is megkapnád. Szval ezeket a sértő megjegyzéseket hagyjuk. nem csak ő gurigázik meg alibizik hátul!!
Fejezd már be ezt a hülyeséget léccives...mademan írta:légyszíves ne bátsd a PRESAST, mert:barcaftcfan írta:Oleguer barátunk már megint lemaradt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zozzy 5 írta:Örülnél te ha Oleguer tehetségének akár 1000adrészét is megkapnád. Szval ezeket a sértő megjegyzéseket hagyjuk. nem csak ő gurigázik meg alibizik hátul!!
hát ekkora áldozatot asszem válalok a csapatért!!!!Ronaldinho #10 írta:mademan írta:mostanában már én is arra jöttem rá ha barca meccset bézek akkor garantáltan rosszul játszunk. ha piálok is alatt akkor meg tuti kikapunk!
szóval kedd este asszem tanulok![]()
![]()