Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fly20

2009.06.09. 13:42:49

Ilyen körülmények közt a Barcának ne legyen Kakája, Ribéryje, senkije.......! Wink Nem tudnék személyszerint úgy örülni, -mint teszik azt Realos sporttársak- egy ilyen igazolásnak.
Kétféleképpen értelmezem ezt, 1vagy azért nem örülnél, mert szted Kaká nem akarna nálunk játszani, 2vagy azért nem örülnél, mert szted horribilisan nagy az összeg a játékosért ahogyan lejjeb írtad 18 milliárd.

1. Kaká kijelentette csak a Real kedvéért hagyná el a milánt.
Ebből következik, hogy nagyon szívesen rúgja a bőrt madridban, miért ne örülhetnénk a leigazolásának nem értem. :roll:

2. Valszeg akkor Alvesnek sem nagyon örülsz, mert pont most fogtok ráfizetni vmennyit, szval 40 millióba fog fájni a srác. (pedig sztem óriási vétel volt)
Elég álszent dolog a realt fikázni azért, mert nagy pénzeket öl az átigazolásokba, közben meg ti is 40milliókat adtok ki egy játékosért.

Amúgy meg nagyon nem érdekel, hogy 65 millióért hoztuk Kakát, mivel 5év alatt kb 200 milliós hasznot fog hozni a csapatnak(nem magamtól találtam ki).
Ami a kiadásokat beleszámolva 100 milliós profit.
Ahogy Perez mondja a legdrágább igazolásaink a legolcsóbbak.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 13:31:57

riboo írta:
MÁSODSZOR: A rakat pénz mellett azért én elképedek, mert pénz eddig is lett volna a nagynevű riválisnál erre... de hogy ezt egy hét alatt lezavarta az Öreg :shock: Míg az elődőknek 2év hajkurászás alatt csak a búlvárlapokat sikerült meggyőzni a brazil Madridba igazolásáról...az nem semmi!!! :roll:

Üdv: riboo
Nem kellett őket győzködni, sztem ez az ügylet Perezből nem vett ki sok energiát (inkább csak pénzt :D ), hiszen annyira veszettül, és sürgősen el akarták adni, h Galliani még Madridba is elment emiatt... :oops: :evil:
Azt meg a Milannál is tudták, h Kaká csak a Madridba menne, ezért eleve velük kezdtek tárgyalni, úgyhogy innentől meg sima ügy volt ez Perezéknek...
Majd, ha CR7-et is leigazolják, akkor lesz érdemes elképedni, talán... :P
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.09. 13:25:27

menczel írta:
ozsimiki írta:Egyes Barcásokat se értek...
Nem kell hogy megértsd elég, ha elfogadod. Én és szerintem vagyunk még jópáran így, utálom a madridot, semmi fej-fej melletti versenyfutást nem akarok, legjobb lenne, ha egész évben szenvednének aztán ki is esnének. Egyszerűen így érzek és kész!
Én nagyon dühös lennék ha a Madrid kiesne. Te most komolyan el tudsz képzelni egy szezont EL CLASSICO nélkül? Miféle fan vagy te? :D
menczel
Entrenador del Barça

2009.06.09. 13:22:27

ozsimiki írta:Egyes Barcásokat se értek...
Nem kell hogy megértsd elég, ha elfogadod. Én és szerintem vagyunk még jópáran így, utálom a madridot, semmi fej-fej melletti versenyfutást nem akarok, legjobb lenne, ha egész évben szenvednének aztán ki is esnének. Egyszerűen így érzek és kész!
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.09. 13:19:56

Ma énis, mint sokan mások a Kaká üggyel ébredtem :P és rengeteg dolog kavarog bennem :shock: el is kezdeném...

ELSŐ TÁMPONT: AZT SZERETNÉM, HOGY JÖVŐRE EGY ERŐS, MINŐSÉGET KÉPVISELŐ CSAPAT LEGYEN A BARCA ELLENFELE A BAJNOKSÁGBAN! MERT EZ ÍGY VAN JÓL. Ilyen szemontból Kaká hatalmas előrelépést jelenthet. Mind a Realnak, mind pedig a Spanyol pontvadászatnak nyereség az ő érkezése...

MÁSODSZOR: A rakat pénz mellett azért én elképedek, mert pénz eddig is lett volna a nagynevű riválisnál erre... de hogy ezt egy hét alatt lezavarta az Öreg :shock: Míg az elődőknek 2év hajkurászás alatt csak a búlvárlapokat sikerült meggyőzni a brazil Madridba igazolásáról...az nem semmi!!! :roll:

HARMADSZOR: "Pénz beszél, Kaká ugat!" a jövő helytálló közmondása lehet. Kakát ezért is nagyra tartom, mert nem kertelt a sajtótájékoztatón azzal, hogy "egy álma vált valóra"...stb. Mondandója sokkal inkább azt vezette fel, hogy eszébe se jutott volna elmenni, ha "békénhagyják".
Ellenben, ha már menni kell...akkor a Real egy nagy klubb, és itt megtiszteltetés játszani ( a történtektől függetlenül ) ezzel sem álltatott senkit....korrekt!

NEGYEDSZER: Ilyen körülmények közt a Barcának ne legyen Kakája, Ribéryje, senkije.......! :wink: Nem tudnék személyszerint úgy örülni, -mint teszik azt Realos sporttársak- egy ilyen igazolásnak. Még, ha tudom is azt, hogy Kaká nagy ember és minden kétséget kizárólag parádésan, s tudása legjavát nyújtva fog futballozni új csapatában!

ÖTÖDSZÖR: Amiket olvasni odaát, hogy 'simán megérte!'. Mintha egy akciós zokniról lenne szó, ami most úúgy levan árazva, hogy kapásból venni kell minden színben egy tucattal. :D (csak zárójelben... nagyságrendileg 18 milliárd (!) forintról beszélünk. ) Tehát a dolognak ezt a "flegmábbik" részét nem is értem... :roll:

Ugyanakkor Barca rajongóként tisztában vagyok azzal, hogy a Real Madrid, az Real Madrid... és a világ mindenkori legjobb játékosaiból kell, hogy a kiszemeltjeik kikerüljenek. Nempedig középszerű 'tucatjátékosok' népes táborából! Ez így van rendjén valahol... :oops:

(Bennem azért felvetődik a kérdés, hogy hogyan játszódott le ez Kakában. Mondjuk: kell a pénz! Tehát nekem tipli van...a francba. :? Akkor milegyen... Olasz honban nyílván nem ölteném magamra a rossenerik után a Juve, vagy az Inter "hitvány" mezét. Németország, Franciaország...annál jobb vagyok, meg ki se tudnák fizetni a górénak, amit kér! :roll: Lássuk mi van méég. Premier League... az állítólag elit cucc! De váárjunk. A Chelsea-be nem megyek zsoldosnak. Fergusson meg ugyebár Skót. Kötvehiszem, hogy kifizetné, amit ki kell...Arsenal... naneem. Nyerni is akarok valamit.Szépen játszani a Palmeirasban is lehet! City...én nem bohóc vagyok, hanem futballista...nincs az a pénz!
Espáááányoolll ez a nekemvalóó! Barcááá... na de ide hova? bese féérek!
Real-sok jót hallottam róla, itt nem aláznám meg a nevem, mint mondjuk a City-s szerződéssel. Ezek télleg mindent megadnak Berlusconi-nak. Itt télleg lehet nagy csapat! Üsse kavics, ha már mennem kell, hozzak racionális döntést!!! LETS GO RM :roll: )

AZ UTÓLSÓ ZÁRÓJELES RÉSZ GAZDAGON ÁT VAN ITATVA IRÓNIÁVAL...
ÖSSZESSÉGÉBEN NEM VAGYOK SENKI/SEMMI ELLEN, CSAK 'KETTŐS' ÉRZÉSEIMET PRÓBÁLTAM PREZENTÁLNI! :oops:

A legjobbakat! (Immáron tehát Kakával...)

VISCA EL BARCA!!!

Üdv: riboo
Több, mint egy klubb...
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 13:18:09

socio66 írta: Nem bírom már ezeket az álszent,semmitmondó nyilatkozatokat. Egy hete még azt mondta,hogy hagyják békén,ő Milánóban marad,erre most jön azzal,hogy 'A Real Madrid egy új motivációt jelent számomra, új sikereket és sok trófeát akarok nyerni a Real Madrid szerelésében',meg hogy 'én azonban tudtam, hogy csak a Real Madridért hagyom el a Milant'...undormány szerintem. Persze,tudom hogy ezt kell nyilatkozni,de akkor is rosszul vagyok már ezektől. Ha Milan drukker lennék,most rendesen átverve érezném magam..na mindegy.
Már többször lenyilatkozta korábban is, h ha mennie kell, akkor csak a Madrid...nincsen ebben semmi új... :roll:
Valamiért a Real a szíve csücske... :wink:

Kaká elég ambíciózus ember amúgy, szóval remélem, általa (is) a Madrid visszatér a játékhoz, a focihoz is, a szó klasszikus értelmében... :wink: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Livia Drusilla 2009.06.09. 13:23:22-kor.
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
fly20

2009.06.09. 13:10:20

Mi megy a Madridnál? Perez megbukott, agyba-főbe vette a sztárokat
Mi van most? Perez visszajött és ott folytatja, ahol első elnöksége idején is kezdte: sztárok, sztárok, csillogás, pénz.
Még véletlenül sem abba bukott bele, hogy Pavonok Gravésenek, Pablo Garciák védkeztek és ezáltal esélytelenek voltunk védekezésben. :roll:
Illetve nem volt stabil középpályánk.
Annak a korszaknak egyértelműen az volt a hibája, hogy eladta Makalelét, Cambiassót(őket pedig nem pótolták megfelelően), Pavonok voltak a védelem tengelyében...
Eddig volt szó Alonsóról, mint kiváló védekző kp-ról, folyamatosan jönnek a hírek hátvédekről(Albiol,Clichy...).
Szval úgy néz ki Perez tanult a hibájából, mert ez volt a hibája, nem az hogy klasszisokat hozott a támadószekcióba.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.09. 13:01:49

Mi meg tél óta sz.rakodunk Riberyvel,de még mindig nem fogadnék rá,hogy ide jön..
Silva is tavaly tervbe volt,aztán csak nem jött..most a Real elkezdett vele tárgyalni,két meeting után meg is egyeztek szinte mindenben..Villával ugyanez a helyzet..
Jó, de nekik Kaka létfontosságú, nekünk Ribery a félelmetes támadó triónk mellé csak luxus. Silva nem jött, nem is hiányzott. Ahogy Villa se...
Nekem idén egyedül Abidal töketlenkedéseinél volt hiányérzetem egy kicsit, de elbirta a csapat. Ráadásul mikor Sylvinho tolta nem volt semmi gond. Én azt sem bánnám, ha egyetlen nagy sztár sem érkezne a csapatba, csak bővitenénk a keretet. Max 1 Ribery, aki jöhet, de más nem kell, az biztos. Kivéve persze, ha megy vki, de remélem a fontos emberek maradnak mint, főleg a két afrikai Touré és Etoo maradásában bizok nagyon.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.06.09. 12:55:08

csdewl írta:állítólag már David Villa is a realé :shock: :x
legyenek vele boldogok. Komolyan nem értem, valaki mondja már el, hogy mi olyan vonzó ebben a reál madridban? Kaká is minek igazolt oda? Olyan nagy kihívás továbbjutni a BL nyolcközé? Meg ez a sok támadó és semmi védő... :lol: :lol: vicc az egész. Azért annyira csak nem hülye Perez, hogy csatárokból meg támadószellemű játékosokból fog állni a kezdő11. bár...
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.09. 12:53:27

barca99 írta: . . .
Minden szavad áll kolléga!

Nekem tényleg az a furcsa, hogy a világ egyik legnagyobb klubjánál képtelenek arra, hogy a koncepciót átértékeljék és elgondolkodjanak a közelmúlt hibáin. Nézzünk egy egyszerű példát: a Barca 2 évig verte a világot, aztán kiégtünk. Első évben leadtunk egy félig megynert bajnokságot, aztán 2008 őszére kúsztunk egy stabil Madrid után. Ez pont két év volt. Amikor először maradtunk 2007-ben cím nélkül, akkor vettünk ugye 4 játékost: Milito, Yaya, Henry és Abidal. Arra voltak hivatottak, hogy betömjék a lyukakat, edzők maradnak.

Jött a 2008 nyara, bivalyerős keret, de problémák a motivációval és a csapattal. Nem mentünk rá a C. Ronaldora, meg a Kaka-ra és a haverjaira, hanem tudatos szakmai munkával a gerincet meghagyva egy olyan edzői garnitúrát hoztunk, aki megmondta, hogy az igazolási igénye mi. Így jött Alves (a világ egyik legjobbja), Keita (tömi a lyukat Yaya mögött), Hleb (hiba volt), Cáceres (védő a padra, más téma ismét). Mindenesetre ismét folytattuk az utat, meghagytuk a gerincet és egy új edzői szemlélettel, új fogásokkal elhittük, hogy a keret kimagasló, csak ki kell belőle hozni a maximumot: BL, Kupa, Bajnokság. Minden magunknak köszönhetően, mert nem azért nyertünk, mert a többiek gyengék voltak, tudjuk jól.

Mi megy a Madridnál? Perez megbukott, agyba-főbe vette a sztárokat és a vele született képességek okozta címek egy idő után kezdtek elmaradni. Jött a Calderon, aki kicsit változtatott és a minőségi kereterősítésre szavazott (Robbben, Canna, Heinze), ergo mindenhova vett egy majdnem klasszist, de mégis stabil embert.

Aztán érték a kritikák, ráment C. Ronaldora, nagyjából elfaragta a csapat szezonját, a saját állását és az egész keretet. Merthogy nem vett mást és még az egyetlen kreatív láncszemet, Robinhot is elengedte.

Mi van most? Perez visszajött és ott folytatja, ahol első elnöksége idején is kezdte: sztárok, sztárok, csillogás, pénz.

Attól, hogy megveszel 3-4 világklasszist, még nem kapod meg azt a szerkezeti egységet, azt a motivációt és azt a teljes csapatra vonatkozó, minden területen látható stabilitást, amit mondjuk mi megcsináltunk már évekkel ezelőtt, amikor a gerincünk kialakult.

Nem tudom, hogy a Madrid miért nem tud tanulni a hibáiból és miért várja mindig olyan emberektől a megmentést, akivel egyszer már beégett. Igaz, hogy sikereket is elért. De mégsem koherens, mégsem egész a szisztéma.

Na itt a lényegi difi, barca99 és a saját hsz-em szerintem így együtt méltón tükrözi a két csapat szemléleti és szurkolói eltéréseit.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
socio66

2009.06.09. 12:52:13

Háát,gratulálok Pereznek,nem semmi hogy egy hét alatt el tudta hozni a mozdíthatatlannak vélt Kakát. Ez már egy minőségi igazolás,ilyenek hiányoztak az elmúlt években tőlük.
Kaká nyilatkozata azért egy kicsit felidegesített. Még hogy ő segített a Milannak ebben a 'szörnyű' gazdasági válságban..ugyan már..
Nem bírom már ezeket az álszent,semmitmondó nyilatkozatokat. Egy hete még azt mondta,hogy hagyják békén,ő Milánóban marad,erre most jön azzal,hogy 'A Real Madrid egy új motivációt jelent számomra, új sikereket és sok trófeát akarok nyerni a Real Madrid szerelésében',meg hogy 'én azonban tudtam, hogy csak a Real Madridért hagyom el a Milant'...undormány szerintem. Persze,tudom hogy ezt kell nyilatkozni,de akkor is rosszul vagyok már ezektől. Ha Milan drukker lennék,most rendesen átverve érezném magam..na mindegy.
A Real meg,ha így folytatja,lesz belőle valamit.Mert lehet,hogy 'tök idegen' játékosok játszanak majd együtt,de mivel mind-mind klasszisok,ezért csak idő kérdése,hogy összeszokjanak és..
Persze tudom,nevetséges,hogy egy ilyen év után,tudván hogy milyen fantasztikus csapatunk van,ezt mondom,de tartok a Madridtól és őszintén szólva kicsit irigylem is őket néha.Basszus simán elhozták Kakát,egy hét alatt,néhány tárgyalással..ráadásul még Galliani jött Madridba..
Mi meg tél óta sz.rakodunk Riberyvel,de még mindig nem fogadnék rá,hogy ide jön..
Silva is tavaly tervbe volt,aztán csak nem jött..most a Real elkezdett vele tárgyalni,két meeting után meg is egyeztek szinte mindenben..Villával ugyanez a helyzet..
Mozdíthatatlannak tűnő játékosokat fűznek meg pár nap alatt..
Persze ez nem az fm,de ha Perez összepakol egy Kaká-Silva-Villa-Ronaldo-Alonso csomagot,akkor csak reménykedhetünk,hogy ez valamiért nem fog működni,mert egyébként..
Na mindegy,ezen még kár filózni,ezt a hsz-t csak a Kaká-ügy miatt írtam, lehet hogy tökre nincs igazam és ne is legyen a leírtakban,mindenesetre nekem nem tetszik a Real 'hadjárata' és nem is tudom közömbösen nézni,ahogy hozzák a jobbnál jobb játékosokat..
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.09. 12:49:34

Ez igy van. Pl. én a Madridot anno nem utáltam még, csak a galaktikus korszak alatt, mert egyszerűen nekem nem jön be ez igazoljunk átigazolási rekordokért Aranylabdásokat. Most megint ezt akarják, csak most nem minden évben 1-et, hanem mindenkit most nyáron.
Eagico
Barça B

2009.06.09. 12:41:35

Jézusom! Na ne már, hogy gratuláljak azért bárkinek is, hogy majd' 70 millióért leigazolták az isteni Kakát!
Ezt nem is értem, komolyan!

Én Barcás vagyok és nem véletlenül vagyok Barcás! Igenis előbbre tartom, azt, hogy ésszel rakunk össze csapatot és nem pénzzel! Pont erre vagyok büszke, pont ezért voltam és asszem VOLTUNK nagyon meghatódva az idei BL döntő diadala után. Mert győzött végre az ész és az egység. Győzött a JÓ!

És tisztában vagyok vele, hogy a Real Madrid a nagy rivális. Igen Ők a nagy rivális mert tudom, hogy 300 millióból is össze lehet rakni egy világverő csapatot. IGEN TUDOM! TISZTÁBAN VAGYOK VELE!
Csak nem tudok vele azonosulni! És ez a nagy különbség.

Ezért pedig foglalkozom vele, FOGLALKOZUNK a Madriddal. Mert kell vele foglalkozni. Ne mondja senki nekem, hogy nem érdekli a Reál! De igenis érdekli. És ez így van rendjén. Mert ha nem foglalkozunk velük, akkor az egész világ számára csak az lesz a természetes, ahogyan Ők gondolkodnak. De én azért vagyok Barcás, mert kijelentem hogy nem ez a természetes! ENNYI.

És már alig várom a következő idényt, a következő klasszikust, mert bízom a csapatomban, bízom bennük, hogy harcolnak ezekért az eszmékért. Mert aki nálunk játszik, az igenis ezért játszik ITT. SZÍVVEL-LÉLEKKEL!

Mint JEDIK a SITHEK ellen! 8)

V I S C A E L B A R C A
csdewl
Capitá del Barça

2009.06.09. 12:36:52

állítólag már David Villa is a realé :shock: :x
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.09. 12:27:31

Persze örülnék egy színvonalas bajnokságnak, meg nemzetközi spanyol uralomnak, de akkor is epét tudnék hányi ettől a 65 millió Kaká, 38-ért közel Villa, de Ronaldo is tervben, és akkor még hol a védelem és a középpálya. Ezek után én csak azért tudok szorítani, hogy (az összes többi hasonló gondolkodású csapattal együtt) bukjanak egy nagyot, azzal talán előbb utóbb megváltozik ez a szemlélet. Ilyen csapatnak egyszerűen nem tudok szorítani (és nem csak a habfehér mezük miatt), akik gondolnak egyet és egy kezdőcsapatot megvesznek klasszisokból.

Azt viszont tiszta szívből kívánom, hogy Ronaldot igazolják le, szerintem Pellegrininek más sem hiányzik Riquelme után, csak egy hisztis sztár. :D

Én, személy szerint úgy érzem ez a Real ismét bukásra van ítélve - a türelmetlenség miatt. Ha lenne türelem nem kellene egyből egy kezdőcsapatnyi játékost venni. Nem lenne elég Kaká, Alonso meg Albiol? Plusz kisebb kaliberű csere jobb és balbekk. Fel lehetne építeni egy gerincet, aztán ha bebizonyosodik, hogy kevés akkor tovább igazolni.

De amikor kifut jövőre egy kezdő, ahol a kezdő 11-ből mondjuk Casillas, Pepe, Ramos és Marcelo ismeri egymást, plusz Lass egy fél éve itt van, a többiek idegenek egymásnak... én azért nem hiszem, hogy tényleg ez lesz a megoldás. Perez belebukott a galaktikusokba, Calderon belebukott a drága 'kisnevű' játékosokba, erre megint jönnek a nagy nevek. Mivel mind a kettő bukott már meg, szerintem az lenne a logikus, ha a középutat választanák. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.06.09. 12:15:16

CS0ki szerintem nem kéne itt mindenkire reagálgatni,főleg nem az olyanokra akik írni se tudnak :wink:
Ahogy figyeltelek a fórumon mindig érdemben szóltál hozzá,ne süllyedj le egyesek szintjére! :wink:

Ozsi veled is egyetértek,jelen helyzetben a Realnak kell kapaszkodnia nem nekünk...magunkkal törődjünk,a madrid azt csinál amit akar...

Várható volt hogy érkeznek nagy nevek,szerintem Villa és Silva a legesélyesebbek hogy még oda igazolnak.
És fognak igazolni,hátra is,nem kell aggódni miatta hogy nem,De még 9 nap telt el az átigazolási szezonból :!: több mint 2 és fél hónap még vissza van,a real is fog még igazolni,és mi is,ahogy Laporta megmondta 3-4 játékost...

Szóval Barca drukkerek,nem kell izgulni,a Real miatt főleg nem,mi csak a mi csapatunkkal törődjünk :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
cantera
Madridista

2009.06.09. 12:12:34

Engem az érdekel, mit mondott Kaká, abban a nyilatkozatban, ami a sport.es lapon van. Az a lényeg, és hiteles. Sajnos nem értem, amit mondott.
"Quería seguir en el Milan" - quería: múltidő... még ha a seguir a folytatásról is szól.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.09. 12:11:46

R. Carlos írta:

mindenben a kritizálja a Madridot. akkor is egy nyomorult. és ezt nyugodtan kimerem jelenteni. mert nem az, hogy legalább egyszer gratulálna, hanem számára furcsa hallani...
Mihez kéne gratulálni? Majd ha nyertek vmit esetleg, akkor lesz gratuláció, de azért mert sikerült egy jó játékost leigazolni, még sztem fölösleges.
CS0ki
Entrenador del Barça

2009.06.09. 12:09:48

Ez a megszólalás vége nem igazán tetszik...
És mégis miért? Megdícséri Barcelonát majd Messit, utána meg kifejezi a reményét, hogy az a csapat nyer, ahova igazolt.

De persze, atomot neki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CS0ki 2009.06.09. 12:16:18-kor.
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.09. 12:02:56

Egyes Barcásokat se értek. Miért jó nekik Perezzel ennyit törődni,meg ilyen mértékben lefitymálni a ténykedését. Amikor elszállt vele a ló,és jött minden évben egy galaktikus, akkor is nyertek pár dolgot közben, pedig már védelmük nem igen volt vmi stabil,de behúzták azzal,h több gólt szórtak mint kaptak (itt még a Beckham előtti éráról beszélek, Figoval,Zidannal, Ronaldoval..)

egyenlőre csak a világsztárok érkezéséről hallani,de szerintem igazol csak simán jó,és fontos játékosokat is a megfelelő posztokra, így egy remek csapat is kialakulhat majd idővel ott, de persze szerintem egy pár hónapnak el kell telnie míg a szinte tiszta új keret,csapat (legalábbis jelentős változások lesznek) összeér.

én örülök,h minden bizonnyal jobb,és látványosabb lesz a Real, mert színvonalasabb lesz a liga,és a párharc ellenük, az előrelátható versenyfutásról nem is beszélve. Jobb lesz egy "játszó" madrid ellen versenyezni majd,mint az elmúlt évek munkás reáljai ellen, amiben csak a küzdőszellem volt megsüvegelendő.

Természetesen a Barcának már kész csapata van, ami könnyen erősödhet is még a nyáron, mivel kisebb létszámú ember érkezik,így könnyebb lesz beilleszteni őket, egyszóval egyenlőre képességekben, csapategységben, és úgy mindenben előrébb vagyunk bőven, de én személy szerint úgy érzem,hogy elkezdődhet Kaka-val egy szebb és jobb korszak Madridéknál. Perez ide, vagy oda.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
rivaldo23
Barça B

2009.06.09. 12:02:22

R. Carlos írta:
„Napjainkban válság van, és az ilyen pillanatokban példát kell mutatni. A mi átigazolási politikánknak, - mely nagyra becsüli a futballakadémiáról kikerülő játékosokat -, nincs semmi köze a Real Madridéhoz. Két különböző modellről beszélünk, és számunkra furcsa hallani, hogy őket büszkeséggel, elégedettséggel tölti el, hogy ők költik a legtöbbet egy-egy játékosért. Ezt mi nem értjük, de bizonyos szempontból persze ez is logikus, mert nekik igazán sürgős most igazolni, nekünk pedig nem.”
mindenben a kritizálja a Madridot. akkor is egy nyomorult. és ezt nyugodtan kimerem jelenteni. mert nem az, hogy legalább egyszer gratulálna, hanem számára furcsa hallani...

Bocs, magyar szakra járok főiskolán, de nem értem, hogy mit akarsz mondani... Amúgy meg allig várom az őszi bajnoki meccsünket, hogy bebizonyítsuk egy összevásárolt Real Madridnál még mindig jobbak vagyunk :D
CS0ki
Entrenador del Barça

2009.06.09. 12:00:38

Nem lehet tudni milyen pénzügyi háttere van a Madridnak,de azért az elgondolkodtattó,hogyha olyan stabilan állnának akkor ezeket az igazolásokat már tavaly meglépték volna.
Calderon, Mija...Mi kell még magyarázatnak? Tavaly konkrétan 80-90 milliót kipengettek volna CR-ért, csak nem adták el...Meg ugye a rekordpontszámmal megnyert bajnokság is kényelmessé tette ezt a két barmot.
Egy dolog lehetséges, olyan banki apparátus tudja neki fedezni az igazálási költségeit hogy csak na.
meg esetleg az, amit pár hozzászólással ezelőtt leírtam...
Eladósítja a Madridot évekre visszamenőleg és ha tényleg nem fog menni a bugi akkor forradalom lesz Madridban.
Hogy lehet évekre visszamenőleg eladósítani egy klubot? :?
Vélemyényem szerint még egy rossz döntést hozott stratégiailag,márpedig azt,hogy nincs szó arról ki megy el,tehát felvásárol egy rakás játékost=iszonyú bő keret,felesleges játékosok= potom ár,mert mit mond a bejelentkező klub.Ennyi adok nem többet,különben maradjon a nyakadon. Én ezt tenném.
A Madridból eddig is nyomott áron mentek el emberek. Viszont nem feltétlenül egy klub van, akik bejelentkeznek egy játékosért, az meg eleve viszi fel az árakat.
Az a felvásárolt rakás játékos meg 6 darab lesz nagyjából. Tehát annyi, mint mondjuk nálatok tavaly...
CS0ki

Madridista...

„Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám.”
EDMUND BLACKADDER
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2009.06.09. 12:00:22

- Harcba szállsz Messivel a világ legjobb játékosa címért?

- Messi nagyon jól teljesített idén, három trófeát is begyűjtött a Barcelonával, és megérdemli a legjobb játékosnak járó díjat. Fontos eleme volt a csapatának. Akárhogyan is, remélem a Barcelona uralma véget ér, és a Real Madrid győzelmi szériája következik

Ez a megszólalás vége nem igazán tetszik... :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZsottaFCB 2009.06.09. 12:00:53-kor.
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.06.09. 11:55:01

mindorokke_barca írta:
vkinga írta:Miből gondoljátok, hogy Kaká a madridban folytatja?

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=805
Vagy ha madridistat nem tartod elég hitelesnek, akkor itt a Real hivatalos weboldala:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home
Engem az érdekel, mit mondott Kaká, abban a nyilatkozatban, ami a sport.es lapon van. Az a lényeg, és hiteles. Sajnos nem értem, amit mondott.
R. Carlos
Barça C

2009.06.09. 11:53:47

„Napjainkban válság van, és az ilyen pillanatokban példát kell mutatni. A mi átigazolási politikánknak, - mely nagyra becsüli a futballakadémiáról kikerülő játékosokat -, nincs semmi köze a Real Madridéhoz. Két különböző modellről beszélünk, és számunkra furcsa hallani, hogy őket büszkeséggel, elégedettséggel tölti el, hogy ők költik a legtöbbet egy-egy játékosért. Ezt mi nem értjük, de bizonyos szempontból persze ez is logikus, mert nekik igazán sürgős most igazolni, nekünk pedig nem.”
Hala Madrid!
Lezárt