Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj, ha már itt tartunk akkor a (nem jól írom) CATALUNIA TRIOMFANT mit jelent?Varga Tamás írta:A Vamos = Gyerünk!, a Visca = Éljen!, ha jól tudom.Lionel86 írta:Hali!
Lehet égő, de itt mindenkinek ott van a hsz-ben, hogy Vamos Barca, meg Visca El Barca, stb stb ! Nagyjából gondolom mit jelenthetnek, de ha valaki tudja pontosan mit is jelent annak megköszönöm! :O:O
:D
De nem vagyok egy nyelvzseni.
Ezer köszönet! Én is hasonlókra gondoltam! Na akkor VAMOS BARCA!!!:DVarga Tamás írta:A Vamos = Gyerünk!, a Visca = Éljen!, ha jól tudom.Lionel86 írta:Hali!
Lehet égő, de itt mindenkinek ott van a hsz-ben, hogy Vamos Barca, meg Visca El Barca, stb stb ! Nagyjából gondolom mit jelenthetnek, de ha valaki tudja pontosan mit is jelent annak megköszönöm! :O:O
De nem vagyok egy nyelvzseni.
A Vamos = Gyerünk!, a Visca = Éljen!, ha jól tudom.Lionel86 írta:Hali!
Gratulálok én is! Minden jót kívánok az egész családnak,és remélem még sok ilyen meccset láttok mint a tegnapi!Saviola írta:Csak most olvasom,hatalmas grat. Boixos!:)
Sanyi!Boixos írta:mégegyszer köszi fiatalok, és legalább akkora örömöket kívánok nektek is viszont, amekkorákat a kiccsávó okoz nekünk!
de asszem, ilyen barca-meccsek után átérzitek a lényeget!