Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem értek teljesen egyet. Én ott látom az ellentétet, hogy Ronnie már igazából nem tudta azt a formát hozni, amit addig. Pluszban Messi és Samu is sokat voltak sérültek.LM10 írta:Nekem nagyon tetszett a meccs. Jó volt látni a srácokat, hogy akarnak. Örülök neki, hogy kezdenek gyorsulni,pörögni![]()
Kicsit kitérnék Rijkaardra és Pepre: A siralmas 06/07-es szezon előtt is VB volt a játékosok pedig hullák voltak egész évben, Ronnie ott kezdett dögleni. Míg most is Vb volt, méghozzá 8 alap világbajnok játékos volt ott, ennek ellenére idén 1-2 fáradtabb meccs volt csak, és egyre jobbak vagyunk. Én hiszek abban, hogy Guardiola képes minden évben jó szinten tartani ezt a klubbot, remélem ő lesz az új SAF
Biztos lehetsz benne, hogy sokkal nagyobb odafigyeléssel lesznek a játékosok az ilyen szitúkkal szemben. A Madrid elleni meccs mindig egy különlegesség, nem lehet hasonlítani semelyik másik rangadóhoz sem! Ebből kifolyólag sokkal nagyobb koncentráció van a játékosokon, és úgy gondolom, hogy akkor nehezebben fog a Madrid ugyanilyen helyzetekbe kerülni!Tocy írta:Nekem őszintén szólva picit aggasztó volt a meccs, mert igaz h ritkán került helyzetbe a Villarreal, de az mind nagy volt, és ezt a Real be fogja verni kegyetlenül...
Rosszul!ha a passz pillanatában előrébb helyezkedik a támadó akkor les még akkor is ha megpattan az ellenfél játékosán!amúgy határeset nem úgy mint az elvett gól!bence-barca írta:Megpattant Capdevilla-n akkor már amúgy sem les , nem?Fecooo írta:nem biztos ám, h a 3. gól lesről született![]()
Vagy rosszul tudom?
Én is úgy látom a csíkozás alapján, hogy határeset. Szerintem nem volt les, bár amikor este néztem a meccset, még megfordult a fejemben, hogy talán az. Viszont ha les lenne, akkor se szólhatna senki semmit, mert egy szabályos gólt már elvettek tőlünk az első félidőben.Kalap1988 írta:Viszont a csíkozás alapján így se, úgy se tűnik lesnek. 90%, hogy nem az szvsz.bence-barca írta:Megpattant Capdevilla-n akkor már amúgy sem les , nem?![]()
Vagy rosszul tudom?
Viszont a csíkozás alapján így se, úgy se tűnik lesnek. 90%, hogy nem az szvsz.bence-barca írta:Megpattant Capdevilla-n akkor már amúgy sem les , nem?Fecooo írta:nem biztos ám, h a 3. gól lesről született![]()
Vagy rosszul tudom?
Megpattant Capdevilla-n akkor már amúgy sem les , nem?Fecooo írta:nem biztos ám, h a 3. gól lesről született
Semmi gond nincs amíg mi 3-at lövünkLeomessi14 írta:Engem csak az aggaszt,hogy majd minden meccsen(nagyobb) kapunk 1 golt.Ha ezt nem tudjuk elkerulni a Madrid ellen akkor lehetnek meg bajok belole....