Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg asszem az is számít mióta játszik európában és ronaldo már a 94-95-ös szezont a PSV-ben töltötte, aztán meg irány barcelona... szóval már 12 éve európában tolja, abból 5 év spanyol csapatokban.LG írta:Ez is igaz, de asszem az afrikaiaknak többet kell europában lehuzniuk.Perrero írta:Ronaldonak tudtommal nincs, mégis megkapta, pedig Eto'o "picit" régebb óta tolja in Espana...Vito írta:asszem úgy van, ha vannak "európai ősök", akkor gyorsan megy a dolog, (ez pont most Ustarinál is megvan), ha viszont nincsenek, akkor tart sokáig az új állampolgársági kérelem (Rafa, Eto'o, Ronnie).
Ez is igaz, de asszem az afrikaiaknak többet kell europában lehuzniuk.Perrero írta:Ronaldonak tudtommal nincs, mégis megkapta, pedig Eto'o "picit" régebb óta tolja in Espana...Vito írta:asszem úgy van, ha vannak "európai ősök", akkor gyorsan megy a dolog, (ez pont most Ustarinál is megvan), ha viszont nincsenek, akkor tart sokáig az új állampolgársági kérelem (Rafa, Eto'o, Ronnie).
Igazából én sem tudom mire vélni, h már megint össze vissza igazolnak, és dobálóznak euromilliókkal, de igazából nem is érdekel, addig örüljünk szerintem amig ezen lehet röhögni, már ugy értem h addig amig nem a barca csinálja ezt, vagy nem találja meg végre a madrid a helyes utat...Vito írta:húú, ezt olvassátok!
akárhogy is próbálom, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egyrészt mit is akar a Real Madrid, másrészt pedig, hogy honnan ez a valagnyi pénz???!!!
nyáron ezek a játékosok voltak az alapjai az "új Real Madrid"nak, fél év után pedig -néhány kudarc és annál több hiszti után újra megtalálják az
"új Real Madrid" vízióját. nem mellesleg kidobva az ablakon jónéhány euromilliót!
onnan, ahonnan nekünk is, kb ugyanennyi. ugyanaz a cég fizetett mindkét klubnak.Vito írta:...másrészt pedig, hogy honnan ez a valagnyi pénz???!!!
akárhogy is próbálom, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egyrészt mit is akar a Real Madrid, másrészt pedig, hogy honnan ez a valagnyi pénz???!!!nem mondom meg, hogy ki írta: Még egy Ronaldo Madridban? Minden bizonnyal a téli átigazolási szezon legnagyobb szenzációja lenne, ha a Real Madrid által kezdeményezett tárgyalások sikerrel érnének véget. Akinek a legtöbbet számít a szava – Ramón Calderón klubelnök -, már zöld utat adott Mijatovicnak és csapatának az átigazolás létrehozásához.
...
Ronaldo leigazolása nagyon komplikált lehet, ám a Real Madrid a frissen kötött televíziós szerződés jóvoltából komoly bevételre tett szert.
Az angol vezetőség a kérők mindegyikének 70 millió eurós vételárat tűzött ki.
...
A Real Madridot nem gátolja tervében ez a felértékelődés, hiszen 40 millió eurót felajánlanának a portugál zseniért, s ez még nem a licit vége. Calderón, Mijatovic és Capello egyetért abban, hogy Ronaldo emberileg, gazdaságilag és nem utolsó sorban a mutatott játéka alapján hosszú évekig a Real Madrid hasznára lehet.
...
A gazdasági politikában bekövetkező radikális változás áldozata lehetnek további játékosok is. A sportvezetés már alakítja azon listát, amelyen a jövőben távozni kényszerülő, kevesebbet mutató és nagyon jól fizetett játékosok szerepelnek. Itt említhetjük például Salgado, Helguera, Roberto Carlos, Guti, Raul, Ronaldo és több, a nyáron érkezett labdarúgó, Nistelrooy és Emerson nevét is.
Nagyon fájdalmas lehet ennyi kiváló játékostól megválni, ám egy közös megállapodás és jutányos átigazolási összeg mindenféleképpen kedvezne a Madridnak. Ez az egy útja van egy egységes és sikerre éhes csapat felépítésének. A fiatalokkal pedig nem történhet az, mint az utóbbi hetekben Reyesszel, Diarrával és Robinhoval.
Pont jó lenne harmadiknak. És ha minden jól megy, akkor a jövőben őbelőlük is olyan brutális támadótrió válik, mint amilyen most a Dinho-Eto'o-Messi hármas.Game90 írta:Dos Santos meg Krikics is itt van nálunk