Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.05. 13:55:38

LG írta:
Perrero írta:
Vito írta:asszem úgy van, ha vannak "európai ősök", akkor gyorsan megy a dolog, (ez pont most Ustarinál is megvan), ha viszont nincsenek, akkor tart sokáig az új állampolgársági kérelem (Rafa, Eto'o, Ronnie).
Ronaldonak tudtommal nincs, mégis megkapta, pedig Eto'o "picit" régebb óta tolja in Espana...
Ez is igaz, de asszem az afrikaiaknak többet kell europában lehuzniuk.
meg asszem az is számít mióta játszik európában és ronaldo már a 94-95-ös szezont a PSV-ben töltötte, aztán meg irány barcelona... szóval már 12 éve európában tolja, abból 5 év spanyol csapatokban.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.05. 13:46:57

Perrero írta:
Vito írta:asszem úgy van, ha vannak "európai ősök", akkor gyorsan megy a dolog, (ez pont most Ustarinál is megvan), ha viszont nincsenek, akkor tart sokáig az új állampolgársági kérelem (Rafa, Eto'o, Ronnie).
Ronaldonak tudtommal nincs, mégis megkapta, pedig Eto'o "picit" régebb óta tolja in Espana...
Ez is igaz, de asszem az afrikaiaknak többet kell europában lehuzniuk.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.05. 10:50:38

asszem úgy van, ha vannak "európai ősök", akkor gyorsan megy a dolog, (ez pont most Ustarinál is megvan), ha viszont nincsenek, akkor tart sokáig az új állampolgársági kérelem (Rafa, Eto'o, Ronnie).
Andris
Adminisztrátor

2007.01.04. 20:04:56

Vito írta:húú, ezt olvassátok!

akárhogy is próbálom, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egyrészt mit is akar a Real Madrid, másrészt pedig, hogy honnan ez a valagnyi pénz???!!!
nyáron ezek a játékosok voltak az alapjai az "új Real Madrid"nak, fél év után pedig -néhány kudarc és annál több hiszti után újra megtalálják az
"új Real Madrid" vízióját. nem mellesleg kidobva az ablakon jónéhány euromilliót!

:roll:
Igazából én sem tudom mire vélni, h már megint össze vissza igazolnak, és dobálóznak euromilliókkal, de igazából nem is érdekel, addig örüljünk szerintem amig ezen lehet röhögni, már ugy értem h addig amig nem a barca csinálja ezt, vagy nem találja meg végre a madrid a helyes utat...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.04. 19:52:48

Vito írta:...másrészt pedig, hogy honnan ez a valagnyi pénz???!!!
onnan, ahonnan nekünk is, kb ugyanennyi. ugyanaz a cég fizetett mindkét klubnak.
jó a madridnál az oltsunk tüzet jópéncér-projekt legújabb fejleménye...
egyébként akiket emlegetnek, már régen el kellett volna zavarniuk, ha komolyan gondolják a jó eredményeket. a felsorolt emberekre egyszerűen nem lehet már építeni, vagy csak fellángolásaik vannak, vagy már azok sem. tökéletesen meg tudom érteni a vezetőiket ezzel kapcsolatban.
az már más kérdés, h megint olyan gyereket piszkálnak, aki nem feltétlenül hagyná ott az angolokat akik éppen most készülnek aranyba önteni, ráadásul a pénz is több, mint a primerában.
de az a gazzetta duma sem rossz, h ha eladják a milannak a púpos emersont, akkor így közelebb kerül a madrid kaká megvételéhez :D
gondolom, madridban örülnek az ilyen gondolatkísérletek olvasásakor, és az öreg silvio is örvendezhet ilyenkor, csak ő egy kicsit másképp...
PUYOL-XAVI-INIESTA
gianni
Entrenador del Barça

2007.01.04. 19:05:47

Ja-ja a madridnál az öltözőben van a hiba,del bosqe távozása óta.
Ennyi.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.04. 18:49:25

Öcsém, ezt nem hiszem el! Két-három év alatt mekkorát fordult a világ! Akikért eddig ujjongva tapsoltatok, azokat most lexívesebben elküldenétek sót nyalni a Kaszpi-tenger partjára. Emerson, Ronaldo, Guti, Salgado mind válogatott szintű játékosok, csak épp a gépezetben nem megy nekik! Ronaldo még 120 kilós korában is bármikor bármelyik védőt beülteti a hintába, és lefutja 100 méteren. Akkor is ennyire utáltátok, amikor rugdosta a gólokat??? De majd Higuain megoldja, igaz?
Nem a játékosokkal van itt probléma, hanem a mentalitással. Meg azzal, ha nem megy vkinek, tudja, hogy egyből háromszáz másik kiválasztott vár a Real Madrid hívó szavára. Helguera esete szerintem példa nélküli. Éveken keresztül ő és Casillas tartotta a lelket a Real hátsó alakzatában, és mégsincs maradása Capello álomtizenegyében.

1 szó, mint száz, nem a kerettel van a probléma, hanem a fejekkel... Format c:!!!
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.04. 18:44:10

Nem nézek sok Real meccset,de azon a kevesen nekem úgy tűnt,hogy Guti jól játszik,őt miért akarják eladni?

Abban is biztos vagyok,hogy Nisterroy és Emerson se távozik,rájuk alapozták az új Madridot,az elnök magát járatná le,ha elküldené őket.
Cannavaroban én már nem látok sokat,hihetetlen teljesítményt nyújtott a VB-n,de mintha már nem lenne motiváció...
Sergio Ramos egy nagyon jó védő,viszont eléggé egyedül van.

Vannak használható játékosok a keretben,akikre lehetne építeni,de kellene melléjük egy olyan bevásárlás,mint amit mi tettünk 2004 nyarán.
Nem C Ronaldokra gondolok,hanem JÓ játékosokra,akik bár bizonyítottak,még van bennük motiváció.
Ilyen volt nálunk pl Eto'o,Giuly,Deco...

Ezek a fiatal szupertehetségek elég nagy lutrik,a jobbak úgy csinálják,hogy előkapnak egy 17 éves srácot a kalapból,bizonyos Lionel Messit! 8)
Iniestaról nem is beszélve!
elprat
Capitá del Barça

2007.01.04. 18:34:56

Szem sem marad Capello itt,ez az ember nem fog 2-3évet velük piszmogni,nem is tudom ki lenne erre a megfelelő ember..........á igen megvan:a mi kedves Lotharunk:-)
Capello ERRE nem képes-lát6ó,a Madridnál azt hitték majd egy nagy névvel beindul megint a világot agyba-főbe verő gépezet.Sztem ha nem is elnökváltás de egy kupánvágás ajánlott a vezetőknek,meg egy olyan edző aki ismeri a problémák gyökereit...e kezdetektől fogva...
Viccen kívül amúgy kíváncsi volnék Mourinho mit csinálna ebben a helyeztben bár sejtéseim vannak...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
sergi1989
Capitá del Barça

2007.01.04. 17:59:53

akko árudl el mi a helyes ut? mert sztm csak fiatalok:1részt alakul csapat ahol lesz egy két idősebb játékos és fiatalok!másrészt akiket elakarnak küldeni teljesen jogos:salgadóó,carlos,vaggy ronaldóó és inkább vagyenek 20 éves fiatalokat mint 30 éveseket sztm!és mag meg alakul védelemben casillas világ egyik lagjobbja,joob bekk poztra:ott van cicinho fiatal,középsőő védőnek ramos nem hiszem hogy kel jobb fiatal védőő,balhátvéd posztra marceló, öszz vissz egy emberr kel majd még védelembe és akkor évekig játszhatnak eggyüt,közzépálya diarra,gago hát elég fiatalok,széleken reyes,robinhoo,elől meg épp akit játszatni akar...fiatal csapt ahova kel pár vezéregyéniség ...igenis ez jövvőő nem sztárokat venni össze vissza mert lehet hogy ez gyerekek tulvannak értékelve de még igyis inkább egy gagóba bizok mint egy emersonba..ha érted mire gondolok!
Silvanus
Director del Fútbol

2007.01.04. 17:27:06

A Real Madrid véleményem szerint egy-egy bíztató jel ellenére továbbra is nagyon rossz úton jár! Sőt! Az sem kizárt, hogy a válság megoldására kitalált stratégia hosszú távon még nagyobb bajba keveri a klubbot, MERT:

1. Bizony fura, hogy a Reálnál mindig van pénz, ráadásul nem is kevés, és erről előbb-utóbb ki fog derülni, hogy vagy olyan pénzek, kölcsönök, amik nagyon fájók lesznek a vezetőségnek a későbbiekben, vagy maga a mennyiség lesz eget verő, szemben azzal, amit kap érte a klub. ez mind a vezetőségben, mind a pártoló tagokban, és persze a szurkolókban is nagy ellenszenvet fog kiváltani, ami további gondokat okozhat csapaton belül...

2. Mert mit is csinál most a Real? Kidobálja szép lassan az öreg, fáradt, lerágott csontokat, és veszi sorra milliókért a fiatal Brazil, és Argentin csodagyerekeket, DE MINEK? Ők még igen fiatalok, törékenyek, és messze-messze nem biztos, hogy fekszik majd nekik a spanyol foci!!! Ez egy lutri, vagy bejön, vagy nem... ÉS HA NEM? 1-2 év, és a Real Madrid telis-tele lesz ismeretlen, gyengécske Argentín srácokkal, akik csak menekülnének milliók haragja, utálata elől, miközben a klub sorra égeti magát...

3. Capello meg hiába nagy edző, MERT AZ, [auto_cenzúra] várat építeni NEM LEHET, és egyre inkább látni, hogy hiába próbálja ő átültetni a tudását a madridiakba, NEM MEGY!!! Ők most ehhez kevesek, ez tény! Nem fogja megvárni azt a pár évet, amíg ez összejönne neki, sokkal büszkébb annál, mint sem hogy eltöltsön pár [auto_cenzúra] évet egy nagy klubnál.

No persze ne essünk át a ló túlsó oldalára, elképzelhető az is, hogy összejön nekik minden: van pénz, jönnek a srácok, akik ügyesek, szépek... és nyernek majd ezt-azt, DE! Én most nem mindt Barcelona szurkoló, hanem mint sportember, mint focit kedvelő ember mondom azt: nagyon nem hiszek ebben! Rossz a cél, rossz a kivitelezés, rosszak a tervek.. valami nagyon nem jó Madridban! Ennyi...

Tudjátok az a baj, hogy alapból rossz a madridiak hozzáállása az egész válsághoz, szerintem. Mindenki úgy van vele, hogy a Madrid hatalmas, verhetetlen, sztár gárda, és ehhez mérten gondolkodnak minden lépésüknél... HIBA!!! Baj van, válság van, mindegy hogy Fradi, vagy Real meg kell nézni, hogy mi a baj, miért is van az úgy ahogy... és tenni ellene lépésről-lépésre, ésszel!!! Ennyi. nem pedig kapkodva, nagyzolva, és újra és újra hatalmasakat ígérgetve, így a pofára esés sem fáj úgy a végén.
"Més Cuen un Club"
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.04. 16:46:27

húú, ezt olvassátok!
nem mondom meg, hogy ki írta: Még egy Ronaldo Madridban? Minden bizonnyal a téli átigazolási szezon legnagyobb szenzációja lenne, ha a Real Madrid által kezdeményezett tárgyalások sikerrel érnének véget. Akinek a legtöbbet számít a szava – Ramón Calderón klubelnök -, már zöld utat adott Mijatovicnak és csapatának az átigazolás létrehozásához.
...
Ronaldo leigazolása nagyon komplikált lehet, ám a Real Madrid a frissen kötött televíziós szerződés jóvoltából komoly bevételre tett szert.
Az angol vezetőség a kérők mindegyikének 70 millió eurós vételárat tűzött ki.
...
A Real Madridot nem gátolja tervében ez a felértékelődés, hiszen 40 millió eurót felajánlanának a portugál zseniért, s ez még nem a licit vége. Calderón, Mijatovic és Capello egyetért abban, hogy Ronaldo emberileg, gazdaságilag és nem utolsó sorban a mutatott játéka alapján hosszú évekig a Real Madrid hasznára lehet.
...
A gazdasági politikában bekövetkező radikális változás áldozata lehetnek további játékosok is. A sportvezetés már alakítja azon listát, amelyen a jövőben távozni kényszerülő, kevesebbet mutató és nagyon jól fizetett játékosok szerepelnek. Itt említhetjük például Salgado, Helguera, Roberto Carlos, Guti, Raul, Ronaldo és több, a nyáron érkezett labdarúgó, Nistelrooy és Emerson nevét is.
Nagyon fájdalmas lehet ennyi kiváló játékostól megválni, ám egy közös megállapodás és jutányos átigazolási összeg mindenféleképpen kedvezne a Madridnak. Ez az egy útja van egy egységes és sikerre éhes csapat felépítésének. A fiatalokkal pedig nem történhet az, mint az utóbbi hetekben Reyesszel, Diarrával és Robinhoval.
akárhogy is próbálom, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egyrészt mit is akar a Real Madrid, másrészt pedig, hogy honnan ez a valagnyi pénz???!!!
nyáron ezek a játékosok voltak az alapjai az "új Real Madrid"nak, fél év után pedig -néhány kudarc és annál több hiszti után újra megtalálják az
"új Real Madrid" vízióját. nem mellesleg kidobva az ablakon jónéhány euromilliót!

:roll:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.03. 20:01:55

Lehet h tehetséges a gyerek, sőt nem is kétlem, de MINEK?? könyörgöm, legkésőbb jövő nyári csatársort felvázolom, ha csak a legszükségesebbek mennek el :
-Guddy
-Eto'o
-Roni
-Messi
-Dos Santos
-Krkic

-Mata :?: :?: :?: 6 ember bőven elég erre a posztra, meg különben is kit hagysz ki ? aztán ha Krkc nem jönne fel, akkor meg nem jövő nyáron, hanem utána, v év közbe... szal én azt mondom fajnak se kell a gyerek....
el fuero
Entrenador del Barça

2007.01.03. 19:41:03

Teljesen egyet értek Boixos-sal!! A Real ismét megmutatta az igazi arcát :wink: és remélem ha télleg hozzánk igazol úgy járnak mint Eto'o-val.
5 év múlva se fognak bajnokságot nyerni és akkor majd verhetik a mellüket h megvernek minket fostalicska játékkal. Remélem tavasszal kiütjük őket :twisted:.
noname
Llegenda del Barça

2007.01.03. 19:22:17

Sztem nyugodtan jöhetne a gyerek. Ki kell próbálni a B-ben. Ha nem válik be, semmi gond, ha beválik, annál jobb.
A Fifa egy szégyen
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.03. 19:07:04

ha ez igaz, h esetleg leesne nekünk ez a mata gyerek (az ő dédnagymuterja volt a mata hari?), akkor ismételten bebizonyítaná a madrid, h magasról szarik az utánpótlására és csak azért tart fent ilyen korúakból csapatokat, mert másképp nem indulhatnának a bajnokságban.
miről beszélnek, amikor a "jövő csapatát épitjük" dumákat mondogatják?
miért éri meg jobban nekik megvenni a tizenéves argentin zsákbamacska zsugásokat, mint az egyébként valóban tehetséges kölykeiket betenni az első csapatukhoz? és akkor még jön néhány madridista, h nézzük meg a primerát, h hány madrid nevelés játszik a különböző csapatoknál. hát sztem elég szomorú, h van kétszáz tehetséges gyerek akit felneveltek, és abból kb három marad az anyaegyesületénél.. és akkor ilyen jóllakott fallosz cannavaróktól várják, h majd megszakadnak a madridért.
nem tudom, h a barcánál hogy megy mindez, de h nem ennyire látványosan pazarolnak nálunk, az tuti. már ha pazarolnak egyáltalán.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.01.03. 15:21:15

Harmadiknak tényleg jó lenne :wink:
Van 7 csatárunk meg 2 tehetséges játékosunk :arrow: nekem csak akkor kéne, ha eladjuk Giulyt meg Ezquerrót :wink:
Arra is kiváncsi vagyok, hogy mennyi az ára Matának :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.01.03. 15:18:01

Hát igen, ahogy a szegényes angol utdásommal elnézem, már megint megbecsülten kezelnek egy fiatal játékost... Enniy idősen egy tehetségenk szerintem nem azt kell mondani, h vagy elmész valahova profi szerződésért vagy még tovább leszel ifi a kelleténél (mert ugye mennyit kicsengettünk Gagoékért), hanem fűt fát kéne ígérniük szegény matának. Engem annyiban nem zavar, h így legalább minket erősítenek. Ez pedig korántsem rossz :lol: Ém szurkolok, h ide jöjjön a srác :!:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.03. 14:55:46

Game90 írta:Dos Santos meg Krikics is itt van nálunk :wink:
Pont jó lenne harmadiknak. És ha minden jól megy, akkor a jövőben őbelőlük is olyan brutális támadótrió válik, mint amilyen most a Dinho-Eto'o-Messi hármas. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.03. 14:54:08

Én is most olvastam, de én a goal.com-on

Az u19-es eb-n rúgdosta a gólokat folyamatosan, a eurosport közvetítette is. Szóval ott láthattátok, én nagyon örülnék neki, nemcsak a játéktudása, hanem a fricska miatt is...
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=202110
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.01.03. 14:52:49

Mata tehetséges játékos, az u19es ebn a spanyolok egyik legjobbja, hanem a legjobbja volt, abban a korosztályban a legígéretesebb real nevelés, de nem tudom mennyi a valóságalapja a hírnek, sztem nem jön.
PCsabi
aka Game90

2007.01.03. 14:47:30

Én is csak azt tudom róla, hogy a Castillában nyomja :oops: De minek akarnánk leigazolni :?: :idea: Csak azért, hogy elvigyünk egy tehetséget a Realból meg, hogy ,,gyengítsük'' őket :roll: Dos Santos meg Krikics is itt van nálunk :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt