weisz001 írta:Szerintem Mascherano-t ,Kompany-t kéne leigazolni Riquelmét és Saviolát visszhívni!!! Luis Gárcia is jobb lenne mint Giuly nem? Kaka se lenne rossz de ez csak álom meg most felesleges is lenne de amit a Fifa-uefa meccsen lemüveltek Ronnie -val az nem volt semmi!!

Mascherano jó lenne! Kompany még jobb, de az ő megszerzése lassan a legnehezebb feladat lehet minden elit klub számára! Riquelmét, és Saviolát el kell adni, NEM KELLENEK!!! Csak viszik a pénzt a klubtól, pénzé kell őket is tenni tehát!!! Riquelme különben sem illik bele a mi játékunkba, Saviola pedig már felesleges, és apró - ITT VAN MAXI!!!

Luis Garcia pedig nem jobb, mint Giuly, maximum csak magasabb, ennyi!!! Szerintem!...
Káká megszerzése pedig valóban csak álom lehet, de talán ő is felesleges lenne, mert van már egy Deco-nk, én inkább TOTTI-t hívnám, ha már mindenképpen igazolunk majd a középpályára?!....
Tehát: Mascherano-t, Komany-t, Totti-t, és talán még azt az argentin gyereket a Villarealból, nem jut most eszembe a neve?!... Azt a védő tehetséget, akit már kinézett magának a Rijkaard! A keret többi tagja maradna, és így teljes a gárda! TELJES, ÉS SZUPER!!!