Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószinű hogy nagyon kacsa!bence 8 írta:szigetországból érkező hírek szerint Rafael Benítez már bármit csinálhat, biztosan távoznia kell az amerikai tulajdonosok által irányított Liverpool menedzseri posztjáról, sőt, a Guardian azt is biztosra veszi, hogy Benítez nem éri meg a februárt. A csapat az idei szezonban elmarad az elvárásoktól, holott a tulajok a nyáron a spanyol minden kívánságát teljesítették. A lap ugyan nem tud, konkrét tárgyalásokról, de biztosra veszi, hogy ha Benítez repül, akkor Mourinho lesz az elsőszámú jelölt a helyére. SAMSUNGSPORT
nem tudom ebből mi igaz de jöhetne benitez
Henry-t behozta a támadó játékunk röktön meg élénkült lehet vele kelett volna kezdeni és Bojant hozni a félidőbe!Mert nagyon nyomott!Rijkaardba meg nem csalódtam:ZsottaFCB írta:Ákocka!
Titi nincs jó formában????
Volt egy lesgólja 2 nagy csele
benne láttam egyedül a kűzdeni akarást
meg még talán bojanban és giovanniban és eto'o ban
Az én pontjaim is ezek.De mindeggy lényeg nyertünk de akkor is!A véleményem ugyan az :Huzz el RIJKAARD!mademan írta:ÖTLET:
szerintem írjunk ki egy versenyt az eurobarcán hogy ki tudja a legpontosabban eltalálni rijkard nyilatkozatát a meccsek után!!! mindenki mondjuk 5 pontban, pontonként 1 mondatot írna le... a beküldési határidő a meccs vége utáni 10vagy15perc lehetne...
pl. szerintem a sevilla ellen ha kikapunk a következőt mondja:
1. idegenben Sevillában nehéz meccset nyerni
2. nagyszerű csapat volt az ellenfél
3. jól felkészült belőlünk taktikailag és kitűnően lezárta a területeket
4. hideg volt, rossz volt a pálya minőségi
5. a barca nagy csapat és hosszú a szezon, a hétvégi bajnoki matt fáratabbak voltunk nem mozogtunk jól
+1. a hátrányt hazai páylán le lehet dolgozni
Az van,h én nem küldeném el Rijkaardot,ezzel egyedül vagyok asszem vagy kevesen!De akkor se!Én azt írtam,h hülyeség az,h motivált vagy motiválatlan!Victor_Valdes írta:Bányász!
A cselszkit mi motiválta miután megnyerték a bajnokságot,(nah jó ez nem jó példa mert őket a BL)
Szóval ha leorditaná 1-2 játékos fejét akkor lenne motiváltság!Ez furcsa Messi is sok manit kap mégis motivált ugyan igy Iniestavagy akár Toure is!Teljesen mindeggy amugy az a lényeg szaok vagyunk és kész...de nem gondolod hogy előbb Rijkaard-ot kellene elküldi?És akkor teljesen mások lehetünk!De mondjuk ha jönne egy uj edző és akkor menne a csapatnak Te is más véleményen lennél..
Jó itt van az uj edző.Megy a csapatnak!
És mitöl lettek motiváltak???
Én ezért tenném mindegyik játékosnak teljesítményarányossá a szerződésétBányász írta:Mivel motiválnád a csapatot??
Elmondanád,h milyen jó bajnokságot nyerni,hogy mekkora dolog a Bl?
Szerintem ez az egész motiváltság szó jó nagy hülyeség!
Amikor kissrácok voltak mivel motiválták őket?Az motiválta őket,h nagy játékosok legyenek!Meg szerettek játszani!Most mi motiválja őket?Sajnos valószínű mindet a pénz!Azt pedig nem Rijkaardtól kapják ha jól tudom!
1 azért vagyok felháborodva mert sérült volt honnan tudja hogy fog játszani!?Ákocka írta:Nem tudom, miért vagytok felháborodva. Frenki biztos vágja, miért ezt a kezdőt rakja össze. Titi biztos nincs jó formában, csak próbálják összetoldozni. Ha meg Titi kezdene, és nem menne neki, akkor meg az ő topikjában pocskondázniátok. Guddi az utsó meccsén kifejezetten jól játszott, ellenben Deco még nem olyan, mint az év elején. Várjátok meg mi lesz a meccsen, és utána (vagy közben) szóljátok le az edzői döntéseket.
Mivel motiválnád a csapatot??Victor_Valdes írta:Deco a sérüléséig a csapat legjobbja volt, és a motiválatlanság meg ez a "sza.rok a világba" mentalitás is az Ő hibálya neki kell motiválni a csapatot.Bár nem tagadom a játékosok is nyakik benne vannak!van Bommel írta:Lehet szidni Rijkaardot, de nemcsak vele vaan a hiba. A keret egy része motiválatlan, akaratgyenge(legfőkébb Deco és Ronaldinho), azok akik a duplázásban kulcsszerepet játszottak. Jövőre egy teljesen új csapat, új edzővel. Mondjuk Várhidi, Tornyi, Matthaus:):):):):):)
Deco a sérüléséig a csapat legjobbja volt, és a motiválatlanság meg ez a "sza.rok a világba" mentalitás is az Ő hibája neki kell motiválni a csapatot.Bár nem tagadom a játékosok is nyakik benne vannak!van Bommel írta:Lehet szidni Rijkaardot, de nemcsak vele vaan a hiba. A keret egy része motiválatlan, akaratgyenge(legfőkébb Deco és Ronaldinho), azok akik a duplázásban kulcsszerepet játszottak. Jövőre egy teljesen új csapat, új edzővel. Mondjuk Várhidi, Tornyi, Matthaus:):):):):):)