Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Habár én még mindig úgy érzem, hogy jó az a mondat, és csupán egy kicsit nyakatekert, de nem hibás, kijavítottam és itt a végleges verzió:Colos írta:Bár már mindenki, aki errejár, tudja, hogy az Al-Ahli nem mexikói csapat, a Dorados de Sinaloa pedig nem kuvaiti, de muszáj megjegyeznem, hogy egyetértek Lionelmessi14-gyel. Nem ő nem olvasta figyelmesen, hanem bizony rosszul lett megfogalmazva az a mondat.
Sorry, hogy beleszólok, de Fernando-val értek egyet.Titinho írta:Nem kell durcizni na.Fernando írta:Nem kötözködésképp írtam. Egyszerűen így éreztem. Sorry. Azért lehet kulturáltabban is válaszolni, nem egyből lehurrogni. Téma off.
Ha már kultúránál tartunk azt is vegyük figyelembe, hogy nem kell minden kis sz@r SZÓ (nem is mondat, vagy statisztikai adat és ez nem csak rád vonatkozik) miatt csesztetni a szerkesztő kollégákat. Természetesen jó, hogy kijavítják egyesek az elírásokat, de az, hogy valakinek EGY SZÓ nem tetszik, az már ne is haragudj, de igenis kötözködés.Na részemről is téma OFF, bocsi ha nagyon OFF-oltam.
Peace 'brádá.
Nem kell durcizni na.Fernando írta:Nem kötözködésképp írtam. Egyszerűen így éreztem. Sorry. Azért lehet kulturáltabban is válaszolni, nem egyből lehurrogni. Téma off.
Szerintem csak nem olvastad el elég figyelmesen. Segítek...Leomessi14 írta:Nem akarok kötekedni,de az Al-Ahli, nem mexikói csapat.Lehet,hogy én értelmezem rosszul.![]()
többek közt Fernando Hierrót követve- a milliárdosok által uralt arab országokba,
illetve később Mexikóba szerződött,
Én azt tartom soknak néha, hogy már ilyeneken fenn tud valaki akadni.Fernando írta:Egy megismételhetetlen, szenzációs sztár parádé,….egy izgalmas és különleges rangadó!
Soknak érzem. Ti?
Akkor mutass jobb helyet egy eurobarcás cikk megvitatásához kérlek. (mégha csak hírdetés is...)miihii írta:Én leginkább úgy érzem,h ennek nem sok köze van a topichozFernando írta:David Beckham, ….Ronaldinho,….. Kaka, …..Pato,…. Inzaghi,…. Maldini,…. Shevchenko,
….és még megannyi varázsló a Puskás Ferenc stadion gyepén.
Egy megismételhetetlen, szenzációs sztár parádé,….egy izgalmas és különleges rangadó!
Soknak érzem. Ti?![]()
Én leginkább úgy érzem,h ennek nem sok köze van a topichozFernando írta:David Beckham, ….Ronaldinho,….. Kaka, …..Pato,…. Inzaghi,…. Maldini,…. Shevchenko,
….és még megannyi varázsló a Puskás Ferenc stadion gyepén.
Egy megismételhetetlen, szenzációs sztár parádé,….egy izgalmas és különleges rangadó!
Soknak érzem. Ti?
Egy szóval nem mondtam, hogy a világvégén van, és egy szóval sem kerestem kifogásokat...
Nem annyira a világvége az...Etooka írta:
Megmondom őszintén, fogalmam sem volt, milyen országbeli ez a csapat.De kösz az észrevételt, és javítom.
Meg kösz a dicséretet is
Megmondom őszintén, fogalmam sem volt, milyen országbeli ez a csapat.De kösz az észrevételt, és javítom.Bányász írta:"milliárdosok által uralt arab országokba szerződött, ahol az Al-Ahli és a Dorados de Sinaloa mezét viselte."
Nem olyan egetrengető dolog de nekem bökte a csőröm egy kicsit![]()
A Dorados az mexikói csapat.
Egyébként szuper cikksorozat lett.Gratulálok!
De a Bannerek topicban igen csak sok Barcás banner találhatóCFirpo3 írta:Igen, csak nagyrészüknek semmi köze a Barcához.
Igen, csak nagyrészüknek semmi köze a Barcához.kudu írta:
Szerintem fel lehetne tölteni a már véget ért Sigverseny munkái közül is vagy 10-15öt, legfeljebb a letöltéseknél nyitnátok egy új mappát Bannerek néven...