Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither írta:Vettem, szóval eddig az év kapusa, év védője, év támadója, év középpályása, év játékosa a Barçában, év játékosa Európában, év Barça tehetsége, év legjobb igazolása, év legrosszabb igazolása, év legjobb mérkőzése, év legrosszabb mérkőzés, év Eurobarçás fórumozója kategóra foglalt.
S.
Szívesen vesszük a segítséget.Titinho írta:Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy idén meg lesz-e tartva az Év szavazása 2008?
Ha igen, akkor szívesen segítenék majd a számolásban meg ilyesmiben.![]()
Üdv,
Titi
előtted le lett írva,h nem számít mi van jelenleg kiírva az sk oldalára, mert ott lesz a közvetítés, szinte mindegyik sportklubbos közvetítésben elmondták 19milliószór.MichaaBee írta:meg kellene érteni? érdekes, én linkkel, képpel alátámasztottam a mondandóm, míg mások csak mondták, h "csak hidd el és kuss". ha kapok bizonyítékot, akkor elnézést fogok kérni a bambaságomért, de sehol nem látok hivatalos verziót, miszerint a sportklub szombat este 22:00-tól közvetítené a meccset.ozsimiki írta:
mivel nincs sport klubos probléma, csak meg kellene érteniés már nem kell tovább ragozni.
meg kellene érteni? érdekes, én linkkel, képpel alátámasztottam a mondandóm, míg mások csak mondták, h "csak hidd el és kuss". ha kapok bizonyítékot, akkor elnézést fogok kérni a bambaságomért, de sehol nem látok hivatalos verziót, miszerint a sportklub szombat este 22:00-tól közvetítené a meccset.ozsimiki írta:mivel nincs sport klubos probléma, csak meg kellene érteniMichaaBee írta:A Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés topicba írt legutóbbi 2 hszem törölve lett. Miért? Az összes többi hsz, ami a sportklubos problémát fejtegette, bent maradt.és már nem kell tovább ragozni.
ezt gyorsan felejtsd el. nem azért vagyunk itt hogy az indulatokat szítsuk. ennek semmi értelme. annak a srácnak még nincsen ott a gondolkodása ahol annak lennie kell. majd a moderátorok döntenek, és nem mi, akikek a neve alatt nincsen ott eme jelző...gergo9 írta:Javaslok aláírás gyűjtést adrenalin01 ellen ha vagyunk 15 akik a bannolása mellet döntenek akkor bannolni kéne a srácot.![]()
1.gergo9
mivel nincs sport klubos probléma, csak meg kellene érteniMichaaBee írta:A Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés topicba írt legutóbbi 2 hszem törölve lett. Miért? Az összes többi hsz, ami a sportklubos problémát fejtegette, bent maradt.
Nálam egyenlőre rendben van, de azthiszem a probléma forrását és megoldását megtalálod a másik észrevételek topicban komám!Krojf írta:Csak nálam gördül ilyen ragadósan a fórum, meg a beírásaim után
csak nálam késik a monitoron a megjelenése a szövegnek?
Mintha pantomimes lenne a szerkezet...! K.
A csoportok arra jó, hogy az egyes csoportok melyik topikokat láthassa és melyiket nem. Zártkörűvé lehet csinálni így topikokat. Tudtommal csak adminok hozhatnak látre ilyeneket, és ők döntik el hogy kiket vesznek be 1-1 csoportba. Ezen a fórumon max egy 'moderátorok' csoportot lenne értelme létrehozni, mivel minden topik teljesen nyílt.Bányász írta:Már régóta érdekel a dolog,szóval na mi az a Csoportok menü a Fórumban?
Miért nincsenek csoportok?Mi lenne a funkciója ha lennének csoportok?H lehet csoportot létrehozni?
értem, kösz a felvilágosítástBányász írta:Slither bezárta egy napra mert a figyelmeztetések ellenére folyamatosan jöttek az egyszavas hszek...MichaaBee írta:h-h megszűnt a hattrick topic?nem mintha én oda írogatnék, csak így az offtopic és társai fognak megtelni hattrickes hszekkel.
![]()