kerüjj odáig elLos Banditos írta:Aki ezek után azt mondja, hogy az érettségi nehéz volt...

ja és még annyit hogy kiváncsi vagyok a szövégértéshez hozzá tuttál volna-e szagolni szakikám

kerüjj odáig elLos Banditos írta:Aki ezek után azt mondja, hogy az érettségi nehéz volt...
Még lehet, hogy örült is úgy sem tudta volna elrágni fog nélkülocsi60 írta:Iskolai bunyóval, hogy álltok? Elsőbe egy gyerek felhúzta rohadtúl az agyam és úgy pofán vágtam, hogy másnap az annyával jött ,hogy ki esett a (tej) foga. Az nap volt a névnapom nem is kapott a sütimből.
Én most nem régen biosz dogába írtam le a ZTE-Újpest meccs történetét.Zozzy 5 írta:A mai ének dogába -tudáshiány miatt- a Barca kezdőcsapatát rajzoltam le a Manchester ellen. Megjelöltem a pontos helyszínt és időpontot is. Meg persze a Tots units fem forca sem maradhatott le...Sztem tuti 5ös lesz
kösz,akkor majd körbeudvarolomDrigo írta:Hivatalosan csak akor tudjátok meg, de mi már előtte is tudtuk, ha normális tanárotok van, előtte biztos fog mondani ezt-azt, meg hogy kb milyen is lett, persze ez csak félhivatalos.Raulito írta:azt nemtudjátok h az eredményeket mikor fogjuk megtudni?
Hivatalosan csak akor tudjátok meg, de mi már előtte is tudtuk, ha normális tanárotok van, előtte biztos fog mondani ezt-azt, meg hogy kb milyen is lett, persze ez csak félhivatalos.Raulito írta:azt nemtudjátok h az eredményeket mikor fogjuk megtudni?
Aprieto írta:
[auto_cenzúra]ész: Antigoné (O. Sz.) .............................9
Zozzy 5 írta:Nem tudom, ez segítség-e, de tudom ajánlani a sztaki szótárat, én pont most csináltam meg vele a házit ebből az undorító nyelvből (de utááálom a németet!!).
Nem tudom, ez segítség-e, de tudom ajánlani a sztaki szótárat, én pont most csináltam meg vele a házit ebből az undorító nyelvből (de utááálom a németet!!).kovinho írta:Srácok, kéne egy kis segítség,
holnap németre kéne keresni különféle német hétköznapi, köznyelvi kifejezéseket (szlenget). Viszont nem találok semmit.
Valaki megmentene?
Így ezzel a címmel nem találtam meg az alábbi oldalon, de attól még idelinkelem az oldalt (én a házi készítésű tételek híve vagyok, szal ilyennel nem élek..) :Rajmó írta:Sziasztok!
Valaki, aki idén érettségizik infóból, az be tudná nekem linkelni ezt a tételt? "Helyi hálózatok szolgáltatásai"
kerestem mindenhol, google, puska.hu, dc, de nem találtam sehol![]()
előre is köszi