nem mondod komolyan ?wakii írta: azt mondta, hogy nem jön ide többet.

nem mondod komolyan ?wakii írta: azt mondta, hogy nem jön ide többet.
de jó leszwakii írta:azt mondta, hogy nem jön ide többet.mademan írta:ilyen megalázó vereség után nincs mersze idetolni a pofáját. Ezt nem tudja sehogy kimagyarázni. De ha este esetleg kikapna a barca ne félj ő lenne a legaktívabb forumozó. Megint olvashatnánk azt a rengeteg hülyeséget amit itt összehord.wakii írta:milyen nyugalom van, hogy rmcf nincs itt...
azt mondta, hogy nem jön ide többet.mademan írta:ilyen megalázó vereség után nincs mersze idetolni a pofáját. Ezt nem tudja sehogy kimagyarázni. De ha este esetleg kikapna a barca ne félj ő lenne a legaktívabb forumozó. Megint olvashatnánk azt a rengeteg hülyeséget amit itt összehord.wakii írta:milyen nyugalom van, hogy rmcf nincs itt...
ilyen megalázó vereség után nincs mersze idetolni a pofáját. Ezt nem tudja sehogy kimagyarázni. De ha este esetleg kikapna a barca ne félj ő lenne a legaktívabb forumozó. Megint olvashatnánk azt a rengeteg hülyeséget amit itt összehord.wakii írta:milyen nyugalom van, hogy rmcf nincs itt...
gólokra gondolt, de nem baj...Ronal.10 írta:nem 4-et hanem 7-et!! ha nyerünk betis ellen majd.. ja csak ki tudja mikor toljuk..
Ismét segitet a realnak az aranylabdás.. igy tovább!!!!!!
nem 4-et hanem 7-et!! ha nyerünk betis ellen majd.. ja csak ki tudja mikor toljuk..Perrero írta:jövőre ugy fest h 4et kaptok...wakii írta:egy kis stat. milyen jól megy karácsony elött:
2006.12.20. Real Madrid - Recreativo Huelva 0 - 3
2005.12.21. Real Madrid - Racing Santander 1 - 2
2004.12.22. Real Madrid - Sevilla 0 - 1![]()
![]()
![]()
érdekel mi lesz az Atletico ellen... itthon toljukígy ucse tudunk kikapni
Canna atyánk ismét megmutatta, hogy érdemes volt a világ legjobbjának megválasztani.Ahogy a kommentátor fogalmazott az első gól előtt "bénázott" amiben maximálisan igaza volt.A 2.nál a csatár ismét őt vágta át.A 3. előtt ami egy szabadrugás volt, sztem ő vágta fel a csatárt.Vito írta:tegnap este néztem a sevilla meccs végét (a sevilla hihetetlen jól játszott)
a végén kiírták az eredményeket és nem hittem a szememnek.![]()
meccsoda zakó ez kérem szépen, csődöt mondott mindenki a madridban.
a világ legjobb edzője, a világ legjobb védője, aki egyben a világ legjobb játékosa is... és mindezt otthon.
a barcanak ma győznie kell, különben mit sem ér ez az egész.