Na akkor sorolnám: Hiányos mondat elválasztás (se vessző, se pont), felesleges személyes névmás ("ti"), a hasonult -val -vel rag helytelen használata ("játékunkKal"), vessző következetlen kihagyása, se stílus, "hidjétek", "cask." A legszebb mégis az utolsó szavad, a "vereségtöl", ami egyrészt hosszú "ő"-vel írandó, másrészt itt is a -val-vel rag használatos. Tehát tanulj meg írni, véleményt nyílvánítani, hogy ne tűnj hiteltelennek. Mert így a valós koroddal - 10-11 év? - ellentétben inkább 7-8 évesnek tűnsz. Ilyenkor már aludnod kellene amúgy is, nem?ZIDANE10 írta:Nagy arca van itt az összes barcásnak szerintem ne foglalkozzatok ti a játékunkal az a lényeg hogy nyertünk és kész!!! Hidjétek el egyszer majd lesz ez sokkal jobb is!! Szerintem ti cask foglalkozzatok a mai vereségtöl !!!!
akkor gratulálok nektek!azt ennyi! mind1 igazad van waki 3 pont a végén ezt nom mondogatja majd senkilionelmessi19 írta:Előtte is ugyan olyan siralmas, és szánalmas volt a játékotok.sergi1989 írta:jajj fiuk nem csalodok!tudom ti ember hátrányba is golokat rugtok és parádéztok
Egyébként a Barcelona sokszor még emberhátrányban is végigvisz szép akciókat...
Előtte is ugyan olyan siralmas, és szánalmas volt a játékotok.sergi1989 írta:jajj fiuk nem csalodok!tudom ti ember hátrányba is golokat rugtok és parádéztok
persze hogy másabb... azalényeg megvan a 3 pont... és a többi nem számít... megvertünk egy jó espanyolt aki a szürkébb arcát mutatta ma, de nyertünk ugy hogy a bíró több itéletével is sulytotta a madridot... ennyit lehet elmondani a meccsről sztem...sergi1989 írta:hát azzé mássab volt mint uttánna!wakii írta:a kiállítás elött se voltunk jók nincs miről beszélni... fujják le az a lényeg...sergi1989 írta:jajj fiuk nem csalodok!tudom ti ember hátrányba is golokat rugtok és parádéztok
hát azzé mássab volt mint uttánna!wakii írta:a kiállítás elött se voltunk jók nincs miről beszélni... fujják le az a lényeg...sergi1989 írta:jajj fiuk nem csalodok!tudom ti ember hátrányba is golokat rugtok és parádéztok
a kiállítás elött se voltunk jók nincs miről beszélni... fujják le az a lényeg...sergi1989 írta:jajj fiuk nem csalodok!tudom ti ember hátrányba is golokat rugtok és parádéztok
Egyetértek.Rivaldo11 írta:Megint egy nagy nulla,amit játszanak,és ezt nem a kiálítás utáni időszakra értem.
Undoritó amit előadnak futball címén.
Madrid drukkereknek most ezt kell elviselni, most az eredmény a fontos...Rivaldo11 írta:Megint egy nagy nulla,amit játszanak,és ezt nem a kiálítás utáni időszakra értem.
Undoritó amit előadnak futball címén.
EMBER TE NORMÁLIS VAGY??? MÁR CSAK AZT KÉNE MEGDUPLÁZZÁK A BÜNTETÉSÉT MER REAL JÁTÉKOSMaxi írta:Igaz, hogy nem kezelt Cannavaro viszont ugy repült mint egy kamikaze...sztem jogos volt!wakii írta:ismét jogosan állítottak ki egy Real játékost...![]()
![]()
![]()
![]()
[auto_cenzúra] spanyol birok