2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De még az 1-0 is jó! Csak az a lényeg hogy nyerjünk. Bár az nem olyan jó mert nem látunk annyi gólt, és így nem olyan izgalmas a meccs. Azér a Bréma ellen nyerhetnén 4-2 re vagy valami ilyesmi. Csak sok gólt lásson a nép. Az a lényeg.Kitfisto írta:Most nem azért de ez várható volt hogy nem fogjuk vérig izzadni magunkat.Így volt megbeszélve (gondolom).Megyünk Brémába azt ne felejtséterk elés jobb ha sérülés mentesen és kipihenten megyünk hozzájuk.Ez volt szerintem a realitás.Ha nagyon akarnak úgyis bepakolnak még kettöt.De ez a 2-0 is megfelelő SZÁMOMRA.
Reméljük ha felépül Damia akkor lehetőséghez jut. Tegnap Belleti káprázatosan rossz teljesítményt nyújtott. Állandóan fönt ragad, nem tud fejelni, egyszerűen pipogya...Boixos írta:okés Zsolti, csak a két meccsen, két fosh csapattal nyomtuk. presas nem kéne középre, belletti meg a szélre. inkább játszatnám helyettük edmilsont és damiát.
igaz, damiá most sérült volt.
még az a mákunk, h presasról nem kaptunk kettőt, úgy, mint a margit a pavónról. jó gyerek a presas, emberileg nagyon csípem, de most azért már nem vagyunk kényszerhelyzetben, h őt kéne nyomni.Ronaldinho 17 írta:Oleguer akkora egy pancser....mint mondjuk pavón,és mindkettő ÁLLANDÓ kezdő
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=4033valkobela írta:Miért ő fog kezdeni este?Maxi írta:Már megint a Presas!Miéért őt kell játszatni nem értem!
Te honnan tudod? Amúgy reméljük nem...
Ez a kérdés bennem is felmerült...Maxi írta:Már megint a Presas!Miéért őt kell játszatni nem értem!
Mert katalán,és Rijkaard kedvenceMaxi írta:Már megint a Presas!Miéért őt kell játszatni nem értem!
És kinek van Sport2-je? Mert nekem nincs, az bizots...barcafan írta:csalódást kell okoznom, a sport2-n 19:00tól Barca - Mallorca