Tanulószoba

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.03.17. 20:20:55

Akinek kéne vázlat mondjuk a Dzsainizmusról Etikára:

http://i29.tinypic.com/svri45.png
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.13. 16:23:25

Én azért kaptam tegnap szaktanárit, mert haverommal beszéltünk, és elcsúszott egy bmg. Meghallotta az igazgatóhelyettes, holtra vált arccal, komolyan, szabályosan mintha vkit gyomorszájon rúgtam volna, elkérte az ellenőrzőmet. Én nem tudtam hogy ott van, nem is figyeltem rá, azt se tudtam, hogy mi baja van! Az igazgató utál engem (matektanárunk, mindenki utálja) igazgatóit akart nekem adni! Mondom az osztályfőnöknek, miért nem rúgnak ki egyből, mikor ordítanak a 3.-osok egymásnak te g*cifejű f*szfej! Rájuk se szartak, rigtig hogy engemet kell cseszegetni! Hát igen, a gimiben is lehet találni elég sok genyó embert!
A kajás dologról meg annyit, hogy nálünk egyszer egy srác bentfelejtett egy kis zacskó barackot a szekrényben. Mikor rodhadt megfele, érdekes volt! :lol:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.13. 15:37:12

Egyenlőre nem lett sem kirúgás, sem intő (jó kis névnapi ajándék lett volna), mert a tanárok rohadt sunyi módon titkolóznak és elmondták, hogy néhány ember neve elég sokszor elhangzott. Szerencsére én nem voltam benne.

Az eredményhírdetést az igazgatóra hagyták, aki 2 időpontban sem jelent meg. Nem hiszem, hogy olyan kumma sok doga lenne. Trehány...

Ma az egyik gyerek lekapcsolta az egyik blokkot - 4 terem és a folyosó - az iskolában fényforrás szempontjából. Elég nagy szerencséje volt, mert ha megb***a a 230 akkor elég könnye nfeldobhatja a pacskert.
in to exile
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.13. 01:26:17

Nálunk az egyik gyerek, bement az ABC-be ( visszafele olvasva, megkapjuk a nevét) és megvette a legolcsóbb tejszínhabot! Bedobta a szekrénybe, és asszem, két hét után felrobbant! Nem tudom miért, de nagyon nagy botrány lett belőle! Pedig a szekrényben semmi nem volt, csak ilyen elsőből visszamaradt tisztasági csomag meg hasonlók!
A negyedik osztály eslő napján, akkora kajacsta volt az ebédlőben, hogy az nem igaz! Szerencsére időben észrevettem a veszélyt, és a legutolsó pillanatban kimentem onnan, és így úszatm meg a szaktanárit! Utána persze, én voltam az aki, otthagyta a társait a cserben de nem nagyon izgatott!

Negyedikben, még az osztályfönök tartotta a tesit, és egígérte, hogy a következő testnevelés órán kimegyünk focizni! Mindenki örült, meg minden, erre a tanár kedenc diákjának anyja, előtte vasárnap ment férjhez, és a hétfői első órában-ami matek volt- azt kellett megbeszélni! Mivel elment az egész matekóra, valamelyik órán bekellett pótolni! És ugye melyiken? Hát persze, hogy a tesin...
Na akkor eldurrant az agyma, és mondtam mindent a tanárra, már elegem volt az egészből, hogy mindig kivételezik, és soha nem tartja be az ígéreteit, és, hogy fontosabb a kedvenc diákja, mint 15 darab másik, aki csak focizni akar!
Ezt úgy bosszulta meg, hogy annak a csajnak úgy adott négyest a nyelvtan TZ-jére, hogy 2 ponttal a ponthatár alatt volt! Én pedig egy ponttal többet szerztem, mint ami kellett a négyeshez, és nem adta meg, merthgy az még nem elég!
Ennek is lett következménye, behívatták anyámat, hogy " Laci fia puskázik órán"!
amikor anyám hazajött és elmondta hogy mi volt, na onnantól negyedik év végéig, mindig odaszúrtam egyet-egyet neki, és amikor elváltunk egymástól nekem nem adott ajándéktollat, hát nagyon bántam...

Szóval, vannak olyan tanárok, akik jófejek, meg rendesek, pl. az énektanár a Celtic meccs után, úgy kezdte az órát, hogy lement a jelentés, készülödnénk leülni, és mondta, hogy most 30 másodpercig állva maradunk, egy olyan labdarúgó tiszteletére, aki bár rendkivül, tehtséges, de az ág is húzza! én elkezdtem reménkedni, hogy Mesi lesz az, és erre megszólal: Jobbulást, Lionel Andres Messi! Na azóta barátok avgyunk!
..................................
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.12. 20:44:31

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta:A kajadobálás, hát igen...Amikor még 3-4-5.-es kis hülyegyerek voltam, akkor ez nálunk is ment, röhögtünk is rajta rendesen. Viszont ha ma meglátom az eldobált szendvicseket vagy bármi mást akkor nem lesz tőle jobb kedvem. Tudom, hogy most én leszek a kocka meg, hogy sablonszöveg, de akkor is tény, hogy Afrikában milliók éheznek...Plusz nem tudom, hát, nekem túl nagy a lelkiismeretem ahhoz, hogy azt dobáljam, amit anyám csinált direkt nekem...
Lehet bennem van a hiba,de nekem ez 3-4-5.es kis hülyegyerek koromban sem volt vicces :D Akkorira már tudtam különbséget tenni játék,és kaja között 8)
Akkor hogy javítsak a helyzetemen...2-3.-os koromban 8) Azért annyira durva nem volt, szendvics sosem repült "csak" almacsutka meg hasonlók. Meg persze az a hihetetlen szarízű tej, amit senki nem ivott meg. Meg persze a vécéből kihozott vécépapír volt a csúcs...
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.12. 20:07:51

Rendben Zozzy! A főiskolán választható tantárgy keretében fel lehetett venni fél év idejére a Környezetvédelem tantárgyat. Ezt nagyon sajnáltam, mert egyrészt lelkes tanárnőm volt (ráadásul csinos :) ), másrészt igen lelkesen adta elő a "tananyagot". Szakdolgozatom keretében is írtam arról (természetesen több könyv is :)), hogy jó lenne az általános iskolákban, középiskolákban bevezetni egy órát, amely a környezet ismeretével, védelmével foglalkozna. Ezt (is) nevezik ökoturizmusnak. Olyan helyekre látogathatnának el a diákok, ahol sikerült megvalósítani pl az alternatív energiaforrások adta lehetőségek kiaknázását.
De ezt abbahagyom. Tudom régebben már téma volt. Igen Zozzy, az Offtopicabn. :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.12. 19:56:34

Zozzy 5 írta:A kajadobálás, hát igen...Amikor még 3-4-5.-es kis hülyegyerek voltam, akkor ez nálunk is ment, röhögtünk is rajta rendesen. Viszont ha ma meglátom az eldobált szendvicseket vagy bármi mást akkor nem lesz tőle jobb kedvem. Tudom, hogy most én leszek a kocka meg, hogy sablonszöveg, de akkor is tény, hogy Afrikában milliók éheznek...Plusz nem tudom, hát, nekem túl nagy a lelkiismeretem ahhoz, hogy azt dobáljam, amit anyám csinált direkt nekem...
Lehet bennem van a hiba,de nekem ez 3-4-5.es kis hülyegyerek koromban sem volt vicces :D Akkorira már tudtam különbséget tenni játék,és kaja között 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.12. 19:55:11

Lassan kezdenek eltérni a dolgok a tanulástól... :)
:arrow:
offtopik :wink:
Blest
Jugador d'estrella

2008.03.12. 19:54:04

Szandi írta:
Jóég.-
Nem tapossa szét? Pf Ugye, ez csak vicc volt?
Nem azt mondjuk, hogy azt a szendót, amit vki passzióból elhajigál, azt ennék meg Afrikában, hanem eleve magában az elv. A tudat, hogy te ezt megteszed, közben meg máshol ilyen sajnálatos dologok vannak..
Greenpeace.
Ha radart akarnak építeni a Tubesen, ahol hatalmas értékű növények vannak, és visszavonhatatlanul károsodna az élővilág, és hiába kérik, senki mégcsak le se tolja őket, akkor azt mondom igen, nincs más, oda kell láncolni magunkat a fához. Legalább lesz egy kis nyilvánosság. Talán azokhoz is eljut, akik egyébként csak akkor olvasnak újságot ha a kezükbe fújja a szél.
Tuti, hogy ide, vagy ilyen jellegű szervezethez fogom majd az 1 %-omat is fejajánlani.
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a Zengőnél láncolták oda magukat, és ott volt valami értékes növény. Na nem mintha a Tubesnél nem lenne :wink: . Mondjuk itt sokkal nagyobb volt a bizonytalanság, de ellett intézve szerencsére 8) .
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.12. 19:53:56

Én sem reagáltam Cooltiszo az írásodra másként, mint Szandi (és még feltételezem többen közülünk). Főnökasszonyunk Greenpeace-es írását kiegészíteném azzal, hogy ők jórészt nem olyan emberek, akik a családuk vagyonából élnek és jó dolgukban nem jut eszükbe semmi. Többen meghaltak már, mikor pl. egy-egy olajtanker elsüllyesztését akarták megakadályozni. Vagy egy konkrét eset, amikor egy nőt halálra gázolt néhány éve egy káros anyagokat szállító teherautós, aki nem éppen az előírásoknak megfelelő helyen próbálta elhelyezni a szemetét. Ők legalább nem dugják homokba a fejüket, ahogyan mi, tesznek valamit, ha már a világ politikusai nem képesek (nyilvánvaló anyagi érdekeik miatt). A sarkított példád helyet kitalálhattál volna igazán valami épeszűt. Sorry. Azért igazat adok állatvédői hozzáállásod olvastán.
Többet nem is írok, nézzétek az bannerem!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.03.12. 19:52:06

Jó, tudom, hogy Zozzy magára az elvre gondolt, nem volt célom "elmarasztalni".
Szandi:
Értem én, de sztem mindenkinek az életében vannak olyan dolgok amik ilyen elvek szerint elitélendőek, mert ügye a világ tele van szörnyűbbnél szörnyűbb dologgal.
Az egy másik dolog, hogy a radar milyen célt szolgálna a Tubesen. Magyarország déli-keleti légvédelmét biztosítaná, igaz most nincs háború, remélhetőleg nem is lesz, de ha lesz akkor megérte azért a virágért?
Főleg úgy, hogy fel lehet tenni a kérdést: mennyivel rosszabb egy felfelé vezető betonút, mint a 600 kitaposott erdei ösvény(tényleg így gondolom)? Vmivel talán igen, de hogy nem jelentősen abban hiszek. Senkinek se tetszik a radar, mert egyelőre nincs jelentősége, mikorra lenne már mindegy lesz.
Én soha nem adnék pénzt egy ilyen szervezetnek. Azon gondolkodott már vki hogy miért is nem tagja ilyen szervezeteknek egy igazi szakember sem?
Szandi
Főnökasszony

2008.03.12. 19:25:27

Cooltiszo írta:Én sose gondolok bele, hogy Afrikába mennyien éheznek, van nekem elég egyéni gondom is, kutya se törődik azokkal se, az én pozíciómban nem tudok semmit se tenni, így fölösleges ezzel terhelni magam.
Utálom kimondottan a sok Greenpeaces pélót, akik ahelyett, hogy dolgoznának, vagy tényleg tennének a természetért tüntetnek, na bumm, attól jobb lesz. Különben is az az igazi természetbarát, aki nem tart kutyát lakásban, nem jár erdőkben, ugyanis az tényleg nem tapossa szét az erdőt.(nyílván sarkított példa, de azért van benne vmi...)
Jóég.-
Nem tapossa szét? Pf Ugye, ez csak vicc volt?
Nem azt mondjuk, hogy azt a szendót, amit vki passzióból elhajigál, azt ennék meg Afrikában, hanem eleve magában az elv. A tudat, hogy te ezt megteszed, közben meg máshol ilyen sajnálatos dologok vannak..
Greenpeace.
Ha radart akarnak építeni a Tubesen, ahol hatalmas értékű növények vannak, és visszavonhatatlanul károsodna az élővilág, és hiába kérik, senki mégcsak le se tolja őket, akkor azt mondom igen, nincs más, oda kell láncolni magunkat a fához. Legalább lesz egy kis nyilvánosság. Talán azokhoz is eljut, akik egyébként csak akkor olvasnak újságot ha a kezükbe fújja a szél.
Tuti, hogy ide, vagy ilyen jellegű szervezethez fogom majd az 1 %-omat is fejajánlani.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.12. 19:04:02

Cooltiszo írta:Én sose gondolok bele, hogy Afrikába mennyien éheznek, van nekem elég egyéni gondom is, kutya se törődik azokkal se, az én pozíciómban nem tudok semmit se tenni, így fölösleges ezzel terhelni magam.
Utálom kimondottan a sok Greenpeaces pélót, akik ahelyett, hogy dolgoznának, vagy tényleg tennének a természetért tüntetnek, na bumm, attól jobb lesz. Különben is az az igazi természetbarát, aki nem tart kutyát lakásban, nem jár erdőkben, ugyanis az tényleg nem tapossa szét az erdőt.(nyílván sarkított példa, de azért van benne vmi...)
Nem mondtam, hogy indítsunk segélycsomagot Afrikába csak azt, hogy én a kaját nem szivesen dobálom :wink:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.03.12. 18:57:51

Én sose gondolok bele, hogy Afrikába mennyien éheznek, van nekem elég egyéni gondom is, kutya se törődik azokkal se, az én pozíciómban nem tudok semmit se tenni, így fölösleges ezzel terhelni magam.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.12. 18:52:02

Zozz!
Ez egy felelősségteljes hozzászólás! Csak becsülni tudlak érte! :lol:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.12. 18:47:40

A kajadobálás, hát igen...Amikor még 3-4-5.-es kis hülyegyerek voltam, akkor ez nálunk is ment, röhögtünk is rajta rendesen. Viszont ha ma meglátom az eldobált szendvicseket vagy bármi mást akkor nem lesz tőle jobb kedvem. Tudom, hogy most én leszek a kocka meg, hogy sablonszöveg, de akkor is tény, hogy Afrikában milliók éheznek...Plusz nem tudom, hát, nekem túl nagy a lelkiismeretem ahhoz, hogy azt dobáljam, amit anyám csinált direkt nekem...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 18:31:45

Hát mi sem vagyunk egy minta osztály, de azért rongálni mi semmit nem rongálunk, tisztában vagyunk azzal, hogy mi használjuk a tantermi dolgokat, nekünk lesz rossz ha szétverjük.
Arról meg hogy tiszteletet kell adni a tanárnak. Igen meg kell adni a tiszteletet annak a tanárnak aki szintén megadja, ha bunkó velem valószínüleg én sem tartóztatom majd annyira magam. Vagy a semmit nem érő alvós órák. Na az még egy külön történet. Én végzős vagyok, és egyáltalán nincs időm arra hogy filozófiát meg zenetörténetet tanuljak, de ha nem akarok megbukni, meg hát egy kettes is hogy néz ki ugye, akkor tanulnom kell, mert olyan agyilag hülye a tanár hogy nem képes felfogni h én letojom az ő óráját, szivassa a faktosokat!
Mondjuk nálunk a törin sem lehet semmit csinálni, mert uncsin tartja, jegyzetelni felesleges mert nagyon rossz, könyvből meg meg tudom tanulni anélkül is h figyelnék. Bizony a sok uncsi és felesleges órák közül néha-néha valamelyiken nem csak alszunk vagy filmet nézünk telefonon, hanem kitöltjük a bennünk felgyülemlő feszültséget. Na abból vannak a balhék.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 18:26:06

La Pulga írta:Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...
Én sem, még szaktanárim sem volt, bár legutóbb fenyegettek vele, sőt be is szedte az ellenőrzőmet, hogy beírjon. Aztán, egyszer csak látom OFŐ kezében, mondta, hogy azt üzeni a tanár, hogy nem ír be, és ezúton kíván boldog karácsonyt... :lol:

Meg is köszöntem neki... 8)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.12. 18:15:33

La Pulga írta:Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...
Az nem gond,hogy nem vagy igénytelen állat,sőt..én örülök neki,hogy a mai szánalmas fiatalságban azért akad normális is,bár egyre kevesebb..maradj csak ilyen,a többinek meg mond meg,hogy a MÁV ingyen vág.
:wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 18:15:14

Ordog írta:Szendvics dobálás... ahhhhhhhhhh, micsoda emlékek törnek elő. Mindig én szolgáltattam a muníciót abban és általában én is indítottam:DD Anyám mindig csinálta zsákszámra a szenyákat így maradtak, amik 2-3 hét múlva megpenészedtek..

Azokat a legjobb dobálni:DDDDDDD Nagyon büdös lesz utána a teremben! Los próbáljátok ki, jó móka!!:D
Nálunk még nagyon régen, talán 4-be, egy gyerek berúgta a kakaós dobozt a cipősszekrénybe. 2-3 hét után robbant is óra közben, és elég flörtelmes bűz lett. :lol:

Amúgy szerintem most egy kicsit csöndesebb lesz az osztály. Még nem nagyon tudom, hogy mi volt a tanárgyűlésen.
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.12. 18:11:49

Nem tudom, mennyiszer kell leírnom: VT. (a gyengébbek kedvéért)
Volt már belőle oldalakon keresztül zajló szópárbaj, de úgy látom, vannak, akiknek nehéz a felfogásuk. :wink:
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.12. 18:11:12

Szendvics dobálás... ahhhhhhhhhh, micsoda emlékek törnek elő. Mindig én szolgáltattam a muníciót abban és általában én is indítottam:DD Anyám mindig csinálta zsákszámra a szenyákat így maradtak, amik 2-3 hét múlva megpenészedtek..

Azokat a legjobb dobálni:DDDDDDD Nagyon büdös lesz utána a teremben! Los próbáljátok ki, jó móka!!:D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 18:09:22

Szendvicsdobálás nálunk is volt, bár én próbáltam belőle kimaradni, mert nem olyan vicces, de jól is tettem, mert már a 2. nap elég nagy balhé volt belőle.

Bár most nem rég az egyik gyerek a 2.-ról izomból kidobott 3 teli töltött Cappys üveget. Hát mit mondjak, elég szépet szólt. :roll:
in to exile
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.03.12. 18:06:52

Nálunk spanyolon volt, hogy röpdolgozattal kezdjük az órát, háát nem lett valami jó..
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 18:06:33

La Pulga írta:Nálunk a kréta ill. galacsin dobálás megy. Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...

Volt már nálunk "rendkívüliszülőiértekezlet" meg minden, de mintha semmi sem történt volna. Két tanárunk majdnem sírva ment ki az osztályteremből.. :roll:
Hát én se vagyok valami rossz gyerek.
De maga az osztály igen.Majdnem minden tanárunk ment már ki az osztályból az óra közepén.Kivéve a töri tanát.(198cm,108kg)Hegedő vonóval "öli " a népet...jó kis osztály vagyonk..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lezárt