Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor hogy javítsak a helyzetemen...2-3.-os korombanozsimiki írta:Lehet bennem van a hiba,de nekem ez 3-4-5.es kis hülyegyerek koromban sem volt viccesZozzy 5 írta:A kajadobálás, hát igen...Amikor még 3-4-5.-es kis hülyegyerek voltam, akkor ez nálunk is ment, röhögtünk is rajta rendesen. Viszont ha ma meglátom az eldobált szendvicseket vagy bármi mást akkor nem lesz tőle jobb kedvem. Tudom, hogy most én leszek a kocka meg, hogy sablonszöveg, de akkor is tény, hogy Afrikában milliók éheznek...Plusz nem tudom, hát, nekem túl nagy a lelkiismeretem ahhoz, hogy azt dobáljam, amit anyám csinált direkt nekem...Akkorira már tudtam különbséget tenni játék,és kaja között
Lehet bennem van a hiba,de nekem ez 3-4-5.es kis hülyegyerek koromban sem volt viccesZozzy 5 írta:A kajadobálás, hát igen...Amikor még 3-4-5.-es kis hülyegyerek voltam, akkor ez nálunk is ment, röhögtünk is rajta rendesen. Viszont ha ma meglátom az eldobált szendvicseket vagy bármi mást akkor nem lesz tőle jobb kedvem. Tudom, hogy most én leszek a kocka meg, hogy sablonszöveg, de akkor is tény, hogy Afrikában milliók éheznek...Plusz nem tudom, hát, nekem túl nagy a lelkiismeretem ahhoz, hogy azt dobáljam, amit anyám csinált direkt nekem...
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a Zengőnél láncolták oda magukat, és ott volt valami értékes növény. Na nem mintha a Tubesnél nem lenneSzandi írta:
Jóég.-
Nem tapossa szét? Pf Ugye, ez csak vicc volt?
Nem azt mondjuk, hogy azt a szendót, amit vki passzióból elhajigál, azt ennék meg Afrikában, hanem eleve magában az elv. A tudat, hogy te ezt megteszed, közben meg máshol ilyen sajnálatos dologok vannak..
Greenpeace.
Ha radart akarnak építeni a Tubesen, ahol hatalmas értékű növények vannak, és visszavonhatatlanul károsodna az élővilág, és hiába kérik, senki mégcsak le se tolja őket, akkor azt mondom igen, nincs más, oda kell láncolni magunkat a fához. Legalább lesz egy kis nyilvánosság. Talán azokhoz is eljut, akik egyébként csak akkor olvasnak újságot ha a kezükbe fújja a szél.
Tuti, hogy ide, vagy ilyen jellegű szervezethez fogom majd az 1 %-omat is fejajánlani.
Jóég.-Cooltiszo írta:Én sose gondolok bele, hogy Afrikába mennyien éheznek, van nekem elég egyéni gondom is, kutya se törődik azokkal se, az én pozíciómban nem tudok semmit se tenni, így fölösleges ezzel terhelni magam.
Utálom kimondottan a sok Greenpeaces pélót, akik ahelyett, hogy dolgoznának, vagy tényleg tennének a természetért tüntetnek, na bumm, attól jobb lesz. Különben is az az igazi természetbarát, aki nem tart kutyát lakásban, nem jár erdőkben, ugyanis az tényleg nem tapossa szét az erdőt.(nyílván sarkított példa, de azért van benne vmi...)
Nem mondtam, hogy indítsunk segélycsomagot Afrikába csak azt, hogy én a kaját nem szivesen dobálomCooltiszo írta:Én sose gondolok bele, hogy Afrikába mennyien éheznek, van nekem elég egyéni gondom is, kutya se törődik azokkal se, az én pozíciómban nem tudok semmit se tenni, így fölösleges ezzel terhelni magam.
Utálom kimondottan a sok Greenpeaces pélót, akik ahelyett, hogy dolgoznának, vagy tényleg tennének a természetért tüntetnek, na bumm, attól jobb lesz. Különben is az az igazi természetbarát, aki nem tart kutyát lakásban, nem jár erdőkben, ugyanis az tényleg nem tapossa szét az erdőt.(nyílván sarkított példa, de azért van benne vmi...)
Zozz!Zozzy 5 írta:A kajadobálás, hát igen...Amikor még 3-4-5.-es kis hülyegyerek voltam, akkor ez nálunk is ment, röhögtünk is rajta rendesen. Viszont ha ma meglátom az eldobált szendvicseket vagy bármi mást akkor nem lesz tőle jobb kedvem. Tudom, hogy most én leszek a kocka meg, hogy sablonszöveg, de akkor is tény, hogy Afrikában milliók éheznek...Plusz nem tudom, hát, nekem túl nagy a lelkiismeretem ahhoz, hogy azt dobáljam, amit anyám csinált direkt nekem...
Én sem, még szaktanárim sem volt, bár legutóbb fenyegettek vele, sőt be is szedte az ellenőrzőmet, hogy beírjon. Aztán, egyszer csak látom OFŐ kezében, mondta, hogy azt üzeni a tanár, hogy nem ír be, és ezúton kíván boldog karácsonyt...La Pulga írta:Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...
Az nem gond,hogy nem vagy igénytelen állat,sőt..én örülök neki,hogy a mai szánalmas fiatalságban azért akad normális is,bár egyre kevesebb..maradj csak ilyen,a többinek meg mond meg,hogy a MÁV ingyen vág.La Pulga írta:Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...
Nálunk még nagyon régen, talán 4-be, egy gyerek berúgta a kakaós dobozt a cipősszekrénybe. 2-3 hét után robbant is óra közben, és elég flörtelmes bűz lett.Ordog írta:Szendvics dobálás... ahhhhhhhhhh, micsoda emlékek törnek elő. Mindig én szolgáltattam a muníciót abban és általában én is indítottam:DD Anyám mindig csinálta zsákszámra a szenyákat így maradtak, amik 2-3 hét múlva megpenészedtek..
Azokat a legjobb dobálni:DDDDDDD Nagyon büdös lesz utána a teremben! Los próbáljátok ki, jó móka!!:D
Hát én se vagyok valami rossz gyerek.La Pulga írta:Nálunk a kréta ill. galacsin dobálás megy. Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...
Volt már nálunk "rendkívüliszülőiértekezlet" meg minden, de mintha semmi sem történt volna. Két tanárunk majdnem sírva ment ki az osztályteremből..