Nem érdekel, mert amikor nektek szaladt a szekér és az összes bíró habfehérben futott ki a pályára, akkor nem jöttél ide pofázni, h jaaj a bírók így meg úgy.
Nem is nagyképüsködtem mint ti....mert akkora az arc mint egy ház...
Kétszínűségből ledoktorálhatna a gyerek... Amúgy az a legnagyobb poén, mikor itt nyalja a seggünket, ahogy itt valaki fogalmazott, majd ugyanabban az időben a margitistán beáll a sorba és beszólógat a barcásoknak...
Mikor szídtam a Barcások fiam?Irsz te össze-vissza azt sem tudod mit...Fölkaptad ezt a "nyalja a Barcások seggét" idióta szöveget és ezt nyomatod...nem szokásom nyalni senki seggét főleg nem a tiédet..
Megváltozni meg nem fogok igazad van.Akkor is elismerem ha most jobb a Barca és ha ezzel nyalom a seggét hát akkor menj vissza aztán végezd már el a második osztályt is.A nagyképűségetek határtalan..aztán ha szóvá teszek valamit akor meg sírtok mint a kismalac...
Iszonyat idegesítő a légből kapott HSZ-eidet olvasgatni,
Mekkora légbőlkapott amit írok mi?...apám.Csak az a baj hogy pont magatokról beszélsz...kitaláltok minden idióta blődséget csak hogy lehessen szapulni a Realt...azt sem zavar senkit hogy óriási hülyeség és nem is igaz a 80%-a de csak írjátok és heherésztek rajta mint az idióták....de tudod mit ha te ezt akarod akkor tedd....ha nem tudsz elfogadni más véleményt akkor nem zavarlak...nehogy már valaki idemerjen jönni közétek és ne értsen egyet a semmitérő,szélsőséges,mindegymiazcsakszidnilehessearealt szövegekkel.
Nevetséges és ostoba pár ember.....
Gyerecske. Megsugom neked, h ezeket a gyerkőcöket azért hivják be a válogatotba, mert ha játxanak 1 meccset, akkor már nem játxhatnak más vállogatottban. De gondolom de azt hitted, h 1ből kiszoritotta volna, Henryt vagy Riberyt, mert ő a csodacsatár...
Huuu ezt most megsugtad.....nem is tudtam ám....az a baj ezzel Gyerekecske hogy a te logikáddal akkor 102 embert kellene meghivni évente ha az a aszempont hogy ne legyen máshol válogatott....ordit a hülyeség mindenből.....ne is gondolkodj.Nálatok az 1+1=3 ha a Real játékosairól van szó....ilyen elfogult egy embereket nem hord hátán a föld sehol máshol....