Isten ments! Szvsz nem túl jó a helyzetkihasználása! Inkább akkor Kluivert...Charlie írta:Ez igaz,jó nevekből áll,mondjuk Denilsont eltudnám nálunk képzelni.
C.
Bajnoki mérkőzések
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Vagy Joaquínt... Lenne két jó szélsőnk...Charlie írta:Lujo írta:Jó csapat a Betis, főleg otthon, de nem tudom miért játszanak így. Pedig van jópár remek játékosuk.
Ez igaz,jó nevekből áll,mondjuk Denilsont eltudnám nálunk képzelni.
C.

Majd kiderül mit tudnak 7végén...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Betist ütni kell!! Gyalázzuk meg őket!Bodi írta:Nyerni kell a Betis ellen,és előáll az a helyzet,hogy lerázhatjuk magunkról a Real-t.Ha esetleg kikapunk(ami nem valószínű),akkor újra nyílt lesz a bajnokság,viszont ha nyerünk 10 pont előnyünk lesz,és az már tényleg sok.És az eddigi játék alapján miért ne nyernénk????Otthon eddig 100 %-osak vagyunk,és nem azért mert gyenge ellenfeleink voltak,a Milan pl 5-ször jobb csapat,mint a Real.

-
- Director del Fútbol
Nyerni kell a Betis ellen,és előáll az a helyzet,hogy lerázhatjuk magunkról a Real-t.Ha esetleg kikapunk(ami nem valószínű),akkor újra nyílt lesz a bajnokság,viszont ha nyerünk 10 pont előnyünk lesz,és az már tényleg sok.És az eddigi játék alapján miért ne nyernénk????Otthon eddig 100 %-osak vagyunk,és nem azért mert gyenge ellenfeleink voltak,a Milan pl 5-ször jobb csapat,mint a Real.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Figotíz, komolyan mondom h neked vannak az egész földön a legjobb poénjaid! Elmehetnél csinálni 1 showt!
Vagy menj el Delphoi-ba jósnak...
Különben sztem mi biztos h nyerünk (a döntetlen garantált), a reál meg ki tudja... Owenen múlik az egész.

Különben sztem mi biztos h nyerünk (a döntetlen garantált), a reál meg ki tudja... Owenen múlik az egész.

redlions írta:Következik:A 14. Real Betis
Otthon: 5 1 3 1 6-8 6p
Idegen: 5 1 3 1 6-5 6p
Összesen: 10 2 6 2 12-13 12pont
Sorozat: D V V Gy D D D Gy D D
Döntetlen királyok!
Gólok:
(4) R. Oliveira
(3) Edu
(2) Fernando
(1) D. Rivas
(1) J. Gutierrez
(1) J.A. Melli
Figyelmeztető jel:
04/09/25 Deportivo La Coruna-Real Betis 1-1
04/10/02 Real Betis-Valencia 1-1
04/10/16 Real Betis-Real Madrid 1-1
Kikapni, szvsz biztos nem kapunk ki! De a vigyázni kell, nehogy döntetlen legyen.
AZ A MECCS X LESZ.mi meg nyerünk az alba ellen

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Következik:A 14. Real Betis
Döntetlen királyok!
Gólok:
(4) R. Oliveira
(3) Edu
(2) Fernando
(1) D. Rivas
(1) J. Gutierrez
(1) J.A. Melli
Figyelmeztető jel:
Kikapni, szvsz biztos nem kapunk ki! De a vigyázni kell, nehogy döntetlen legyen.
Döntetlen királyok!
Gólok:
(4) R. Oliveira
(3) Edu
(2) Fernando
(1) D. Rivas
(1) J. Gutierrez
(1) J.A. Melli
Figyelmeztető jel:
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A felállás nem illiet, illik bele a Barca stratégiájába, ami bevált! Ez meg (4-3-3) különben is veszélyes!Ronaldinho22 írta:A 4-3-3 helyett a 2 szélső eggyikét a középcsatárok közvetlenül a hátuk mögé (Ronaldinhót)! Giuly, Xavi, Deco a középpályán! Szerintem
- jokedvu
- Jugador del Barça
OFF:
"anyátok" : szokásos értelmiségi reálmadridos hozzászólás,
nemis tudom az irigység vagy csak a kultura beszél ezekből...
ON:
Bizony, jó lenne minél tovább bírni ezt a veretlenséget,
de szvsz ugyis megfog szakadni.
Azért Hajrá!
"anyátok" : szokásos értelmiségi reálmadridos hozzászólás,
nemis tudom az irigység vagy csak a kultura beszél ezekből...
ON:
Bizony, jó lenne minél tovább bírni ezt a veretlenséget,
de szvsz ugyis megfog szakadni.
Azért Hajrá!

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Ezt most olvastam:
Hová megy Robinho?
2004 nov. 06 17:04 - Forrás: sportforum.hu
A brazil Santos fiatal csatára iránt már szinte minden spanyol klub bejelentkezett, sőt pár héttel korábban a csatár kijelentette, minden vágya, hogy a katalán Barcelona gárdájában rúgja a bőrt. Ehhez képest most úgy tűnik, a nagy rivális Real Madrid csap le a brazil játékosra.
Pár nappal ezelőtt bejelentetteék, a kisebbik madridi csapat, az Atlético tárgyalásokat folytat Robinhoval, hogy a következő szezontól náluk játszon. Szombaton aztán ezt cáfolták, sőt, az is napvilágra került, hogy egy másik madridi gárda, történetesen a Real érdeklődik a brazil iránt. "Egyelőre nem tudok arról, hogy bárki is leigazolt volna, vagy bárkihez is aláírtam volna" - nyilatkozta tömören Robinho. Ugyanakkor hozzátette, már kapott néhány konkrét ajánlatot.
Na azért ez a srác sem rossz, és nagyon fiatal, így hosszú távra lehetne gondolkodni.
Hová megy Robinho?
2004 nov. 06 17:04 - Forrás: sportforum.hu
A brazil Santos fiatal csatára iránt már szinte minden spanyol klub bejelentkezett, sőt pár héttel korábban a csatár kijelentette, minden vágya, hogy a katalán Barcelona gárdájában rúgja a bőrt. Ehhez képest most úgy tűnik, a nagy rivális Real Madrid csap le a brazil játékosra.
Pár nappal ezelőtt bejelentetteék, a kisebbik madridi csapat, az Atlético tárgyalásokat folytat Robinhoval, hogy a következő szezontól náluk játszon. Szombaton aztán ezt cáfolták, sőt, az is napvilágra került, hogy egy másik madridi gárda, történetesen a Real érdeklődik a brazil iránt. "Egyelőre nem tudok arról, hogy bárki is leigazolt volna, vagy bárkihez is aláírtam volna" - nyilatkozta tömören Robinho. Ugyanakkor hozzátette, már kapott néhány konkrét ajánlatot.
Na azért ez a srác sem rossz, és nagyon fiatal, így hosszú távra lehetne gondolkodni.

- Lujo
- Capitá del Barça
Moro nem jön hozzánk, az ő szíve madridi, hisz elküldték onnan egyszer már és mégis visszament. Annyi van benne, hogy ne a riválist válassza. Én nagyon tisztelem. Egyébként meg tényleg ki helyett játszana? Saviola visszajön jövőre, Larsson elmegy, a 2 stabil csatárunk meg lesz (Eto'o, Saviola), ha csatárt akarunk venni, akkor inkább F. Torrest.
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
A 4-3-3 helyett a 2 szélső eggyikét a középcsatárok közvetlenül a hátuk mögé (Ronaldinhót)! Giuly, Xavi, Deco a középpályán! Szerintem

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
És ki helyett raknád be? Larsson is cak kispados.Ronaldinho22 írta:Srácok nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a real margittól nem lenne rossz elhódítani Morintest! Szerintem, Eto'o mellé kajak lenne! Én a helyébe elgondolkoznék egy ilyen bosszún! De Portillóra sem mondanám azt hogy nem! Szerintetek?

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Srácok nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de a real margittól nem lenne rossz elhódítani Morintest! Szerintem, Eto'o mellé kajak lenne! Én a helyébe elgondolkoznék egy ilyen bosszún! De Portillóra sem mondanám azt hogy nem! Szerintetek?

Szerintem az ilyen értelmetlennekkel nem kell foglalkoznunk. Egyébként az Inter és a Barca mellett még van egy nagyon erős csapat és az nem más, mint az O.Lyon, még ha a francia bajnokság egy kicsit gyengébbnek minősül is. El kell ismerni, amit a franciák művelnek 8 győzelem 5 döntetlen a bajnokságban, és még a BL-ben is nagyon jók 3 győzelem 1 döntetlen, szóval tisztán a számok alapján az övék a legjobb alakulat, de a Barca szorosan a nyomukban, ugye eddig 2 vereségünk van és remélem idén ez már nem szaporodik, majd utána gondolkodhatnak az ilyen értelmes hozzászólók.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Nem tudom észrevettétek-e, hogy a 4 európai topligában - spanyol, angol, olasz, német - összesen 2 veretlen csapat van! Az egyik az Inter - csak nekik van 8 döntetlenjük meg 2 győzelmük
- a másik pedig az FC BARCELONA
. Remélem, még sokáig a veretlenek kategóriájába fogunk tartozni, mondjuk szép lenne május 29-ig.

Laja
Sziasztok! Nem tudom miért kell ilyen hangnemben beszélni. Attól, hogy még valaki más csapatnak szurkol még nem kellenne ilyeneket írni. Ronaldinho még nem ártott senkinek, és mert a Realnak nincs ilyen kvalitású juátékosa még nem kell ilyenekt írni. Na és ez mutatja az ember intelligenciaszintjét is!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Sziasztok Forca Barcások! Most jelentkeztem be regisztrálva és épp olvasom az áruló nevű k.csögöt! Ennyi baromságot még életembe nem hallottam! 2 év múlva hol lesz fingó és zindán (az indán) megint költekeznek majd kb: 110 milliót, úgy sincs még elég adósság! Inkább egy stadiont vennének, nem pedig a Santiagót bérelni! Hát ez a marha nagy igazság!!!
BARCA

BARCA

-
- Director del Fútbol
NO COMMENT!!! Ha ezt nem törlik ki a moderátorok, akkor semmit!!!Anyátok írta:ANYÁTOK ROHADT KATALÁN BARMOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!
RONALDINNYÓ 1 [auto_cenzúra]!!!!kumma ANNYA!!!!!

"Més Cuen un Club"