Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja.Csak a vidi azt mutatta hogy fekszik a földön és figyel aztán rázza a buráját.Xavi írta:Szabálytalankodtak vele és azon csodálkozott, hogy nem fújták le... Rijkaard is szóvá tette ezt a sajtótájékoztatón, hogy szabálytalanság előzte meg az egyenlítő gólt...Kitfisto írta:Valaki megmondaná nekem az amit most itt a visszavágón kaptunk 1. gólnál Ronaldinho mit keresett a földön.Mondjuk az sem volt semmi amit kaptunk 2. gólnál Belletti csak figyelt mintha ott ragadtak volna a lábai.
Szabálytalankodtak vele és azon csodálkozott, hogy nem fújták le... Rijkaard is szóvá tette ezt a sajtótájékoztatón, hogy szabálytalanság előzte meg az egyenlítő gólt...Kitfisto írta:Valaki megmondaná nekem az amit most itt a visszavágón kaptunk 1. gólnál Ronaldinho mit keresett a földön.Mondjuk az sem volt semmi amit kaptunk 2. gólnál Belletti csak figyelt mintha ott ragadtak volna a lábai.
A fiúk már felrakták cselt.Megnéztem vagy 3x mire felfogtam, h mi van.aky01 írta:Tegnap láttam a katalán tv-ben a Ronaldinhotól egy sarkazós cselt,amit még elötte soha senkitől nem láttam!!A cselt a Betis ellen csinálta!
Nem tudja vki megszerezni kép v video formában????
En ahányszor Milán v. Brazil meccset nézek, mindig azon gondolkodom, miért nem igazoljuk le CAFUT! Ugyis a Barca a kedvenc csapata! Jo, már van 3 jobbszélsonk, de 1ik sincs még kozelében sem az oregnek.Ronaldinho Gaúcho írta:Biztos helye senkinek nincs a csapatan remélem de a 240 millios bevételböl remélem majd még jut a következő transzfer időszakban egy védőre...
Ezquerro is csatár szóval 3Boixos írta:télleg baró lenne, csak kérdés, h rijkaard hajlandó-e lenne két csatárral játszani?
Motta csak a bajnoki rajra fog felépulni. Amugy én ot is bírom, csak nincs szerencséje.Melkor írta:Nekem is tetszik ez a felállás - csak +ba még Mottának is szorítanék helyet Edmilson vagy Van Bommel helyett - attól függ kinek lesz pihire szüksége. (ezt persze akkorra gondoltam, mikor Motta felépül)