Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem evra jó játékos, de balhátvéd posztra nagyobb spilert is el tudnék képzelni...aky01 írta:Monaco, május 29., 18.55 A védőért sorban állnak Európa elitgárdái.
A Monaco elnöke, Gérard Brianti feltétlenül szeretné meghosszabbítani, a csapat védője, Patrick Evra szerződését. A fiatal játékos több európai élcsapat - többek között az Inter, Real Madrid Juventus, Liverpool és a Barcelona - kívánságlistáján is szerepel.
- Mi nem szeretnénk megválni Patricktól, sőt, ha lehet, meg akarjuk hosszabbítani a szerződését - mondta a Monaco elsőszámú embere.
Nah a remény hal meg utoljára.aky01 írta:Fernando Torrest szóba hozták az Arsenallal![]()
![]()
CSak nem Henry utódját keresik![]()
![]()
![]()
![]()
forrás: fcbarca.com
ez állat lenneCharlie írta:
Ne felejtsük Puyol mester,jobbszélső,csak kényszerből belsővédő(lehet hogy Rijkaard modtantól csak belsőként számít rá),de milyen jó is lenne egy:
Puyol-------Gallas----Edmilson-----védősor.
ez meg a másik fele. velük csak az a "gáz", h középen tele vagyunk, mint a déli busz. ezt hívják bőség zavarának. ezek azért kellemesebb gondok, mint amik a szezon közepén voltak.Charlie írta: Előttük Marquez sepregetne.Ezzel csak az a gond hogy sajnálnám Bellettit,és Giot is,bár szélsőközéppályásoknak belehetne vetni őket,mert mind2jük jobban ért a támadáshoz,mint a védekezéshez!
C.
Ne felejtsük Puyol mester,jobbszélső,csak kényszerből belsővédő(lehet hogy Rijkaard mostantól csak belsőként számít rá),de milyen jó is lenne egy:Boixos írta:gallasnak én is nagyon örülnék. gondolom, a rio csak kacsa. egyébként sem annyira belső védő kéne, hanem inkább szélső.
na persze,biztos megvesszük...Boixos írta:megpengették a mú lapján is, h idehozzuk a rio ferdinándot 30 misiért.
Boixos írta:megpengették a mú lapján is, h idehozzuk a rio ferdinándot 30 misiért.
Sztem inkább van der Vaart mint Ezquerro.Levente írta:Van der Vaart aláírt a Hamburghoz.
http://www.sportforum.hu/foci.asp?NewsId=77516
Nem értem hogy egy ilyen játékos, hogy kerül egy német középcsapathoz...
22 éves 5.5 M euróért szerintem nem is volt drága.
Többször mondta hogy imádja a Barcát és játszana itt, és csak az vígasztal engem jelenleg hogy nem tudom hogy ki helyén játszhatna itt.
Ő is tud csatárt meg középpályást játszani.
Még arra leszek kíváncsi, hogy Snijdre hova kerül az Ajaxból...
Nevető jelet nem látod?Charlie írta:Ha neked ebből ez jött le,akkor gratulálok...redlions írta:Ideges lettél?Charlie írta:Ez az!Nem kell itt nagy nevekben gondolkozni,minek ide Torres + Henry?Hozzuk vissza Saviolát,és akkor lex 3minőségi csatárunk!VÉDŐ KELL ÉS KÉSZ.
C.Csak, mert ordíbálsz....
C.
Ha neked ebből ez jött le,akkor gratulálok...redlions írta:Ideges lettél?Charlie írta:Ez az!Nem kell itt nagy nevekben gondolkozni,minek ide Torres + Henry?Hozzuk vissza Saviolát,és akkor lex 3minőségi csatárunk!VÉDŐ KELL ÉS KÉSZ.
C.Csak, mert ordíbálsz....
Ideges lettél?Charlie írta:Ez az!Nem kell itt nagy nevekben gondolkozni,minek ide Torres + Henry?Hozzuk vissza Saviolát,és akkor lex 3minőségi csatárunk!VÉDŐ KELL ÉS KÉSZ.
C.