Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
C.Ronaldo a Barcába kellene.Zsolti írta:C.Ronaldo nem kellene oda,amugy jó.Enrique írta:Még szép h nem rakta bele magát, szerény fiú ez a Deco!Charlie írta:Deco megnevezte az álomcsapatát
A Barcelona és a portugál válogatott sztárja, Deco az uefa.com felkérésére elkészítette álom-tizenegyét. A 2004-es Aranylabda-szavazás második helyezettje több honfitársát és jelenlegi klubtársát is "beválogatta", míg a csapatának kispadjára, egykori edzőjét, José Mourinhót ültette. "Sokáig dolgoztam vele, tudom, mindent tud a labdarúgásról, emellett nagyon ért a játékosok nyelvén" - bókolt Deco a ma már az angol Chelsea-t irányító trénernek.
Ennyi felvezetés után nézzük Deco csapatát: a kapuban a Juventus hálóőre, Gianluigi Buffon áll, előtte a Cafu (AC Milan), Ashley Cole (Arsenal), Ricardo Carvalho (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona) négyes alkotja a védelmet. A középpályás sor a következő: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Maniche (FC Porto), Pavel Nedved (Juventus) - Ronaldinho (Barcelona), míg elől az Adriano (Inter Milano), Thierry Henry (Arsenal) duó kap(na) lehetőséget Decotól.
Jó kis csapat,csak magát nem sorolta bele![]()
![]()
C.1ébként jó kis csapat..
C.Ronaldo nem kellene oda,amugy jó.Enrique írta:Még szép h nem rakta bele magát, szerény fiú ez a Deco!Charlie írta:Deco megnevezte az álomcsapatát
A Barcelona és a portugál válogatott sztárja, Deco az uefa.com felkérésére elkészítette álom-tizenegyét. A 2004-es Aranylabda-szavazás második helyezettje több honfitársát és jelenlegi klubtársát is "beválogatta", míg a csapatának kispadjára, egykori edzőjét, José Mourinhót ültette. "Sokáig dolgoztam vele, tudom, mindent tud a labdarúgásról, emellett nagyon ért a játékosok nyelvén" - bókolt Deco a ma már az angol Chelsea-t irányító trénernek.
Ennyi felvezetés után nézzük Deco csapatát: a kapuban a Juventus hálóőre, Gianluigi Buffon áll, előtte a Cafu (AC Milan), Ashley Cole (Arsenal), Ricardo Carvalho (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona) négyes alkotja a védelmet. A középpályás sor a következő: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Maniche (FC Porto), Pavel Nedved (Juventus) - Ronaldinho (Barcelona), míg elől az Adriano (Inter Milano), Thierry Henry (Arsenal) duó kap(na) lehetőséget Decotól.
![]()
C.1ébként jó kis csapat..
Még szép h nem rakta bele magát, szerény fiú ez a Deco!Charlie írta:Deco megnevezte az álomcsapatát
![]()
C.
Ja.És megint alázások fognak következni.Charlie írta:Tudom én hogy nem bántjátok.....fáradtr szegény már,harmadikáig pihennek 1 nagyott,és újra tökéletes állapotban lexnek mindannyianZsolti írta:Senki sem bántja.Távol álljon tőllem.Charlie írta:Ne bántsuk szegényt,szerzett már fontos gólokat!
C.![]()
C.
Tudom én hogy nem bántjátok.....fáradtr szegény már,harmadikáig pihennek 1 nagyott,és újra tökéletes állapotban lexnek mindannyianZsolti írta:Senki sem bántja.Távol álljon tőllem.Charlie írta:Ne bántsuk szegényt,szerzett már fontos gólokat!
C.
Igen igen.Mondjuk szerintem fáradt is volt mentálisan.Bodi írta:Decora egyátalán nem jellemző,hogy nagyképű,de kedden tényleg az volt.Zsolti írta:Deco nem nagyképű,bár tegnap volt egy pár flegma megoldása.De ha láttad tavaj a Quaresmát....na ő, ő valóban nagyképű volt.Utáltam is rendesen.
Decora egyátalán nem jellemző,hogy nagyképű,de kedden tényleg az volt.Zsolti írta:Deco nem nagyképű,bár tegnap volt egy pár flegma megoldása.De ha láttad tavaj a Quaresmát....na ő, ő valóban nagyképű volt.Utáltam is rendesen.
Én nem szerettem.Tök olyan volt mint a mencseszteres portugál.Na őt sem szeretem.Mindketten nagyképűen játszottak.Enrique írta:Én szerettem..Zsolti írta:Deco nem nagyképű,bár tegnap volt egy pár flegma megoldása.De ha láttad tavaj a Quaresmát....na ő, ő valóban nagyképű volt.Utáltam is rendesen.![]()
Valami nagyon megragadott abban a srácban.
Én szerettem..Zsolti írta:Deco nem nagyképű,bár tegnap volt egy pár flegma megoldása.De ha láttad tavaj a Quaresmát....na ő, ő valóban nagyképű volt.Utáltam is rendesen.
Bodi írta:Hát én most oldalakat tudnék írni Decoról.....
Hihetetlen gyenge volt tegnap,de én azért haragudtam rá nagyon,mert ez a szenvedés nem tekinthető teljes mértékben a fáradtságnak.Nem hiszem,hogy a fáradtság miatt adott el minden labdát nagyképűség és flegmaság miatt.Néha már nagyon durva volt amit csinált,azt láttam a passzain,hogy nem is érdekli,hogy az ellenfél középpályása,vagy Ronaldinho kapja meg a labdát.....
Azt,hogy 3-mast kapott,nem tudom minek köszönheti,ha Ronnie 3-mast kapott,akkor én Deconak -2-est adtam volna,a gólnál nagy szerencséje volt,amúgy meg nagyon gyenge volt.
Nah most földbe tiportam,de azért szeretem Deco-t.
Hát igen.Vagy akkor mondja azt,hogy nem akar játszani.Mindenki jobban járna.redlions írta:Akkor elkezdhetné azt csinálni, amit tud! Amiért megszerettem.eszter21 írta: Akkor sem kkell lehordani ennyira az egyik meghatározó játékosunkat. Nagyon hasznos a csapatnak!!