Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
Ez már nekem is feltűnt, de azt hittem, hogy katalánul van

De így kell megnyugodhatszjelwaz írta:Sziasztok!
Csak azt szeretném, hogy vannak a név alatt ezek címek, hogy Barca C, Barca B stb. És van a jugador de Barca is, de ott nem úgy kell írni, hogy Jugador del Barca (Jugador de el Barca és a de+eldel)
Tanulok spanyolul, és szerintem így kell de ha nem akkor elpirulok!

Csak ezt még az előző főszerkesztő írta meg, mint látható igen hanyagul. Meglehet átírjuk, mert sztem más hiba is van ezekben.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Csak azt szeretném, hogy vannak a név alatt ezek címek, hogy Barca C, Barca B stb. És van a jugador de Barca is, de ott nem úgy kell írni, hogy Jugador del Barca (Jugador de el Barca és a de+el
del)
Tanulok spanyolul, és szerintem így kell de ha nem akkor elpirulok! 
Csak azt szeretném, hogy vannak a név alatt ezek címek, hogy Barca C, Barca B stb. És van a jugador de Barca is, de ott nem úgy kell írni, hogy Jugador del Barca (Jugador de el Barca és a de+el

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Köszi, javítva!Taibi írta:A "következő meccs"-nél a főoldalon "január 3, szerda" van írva a kupa meccsre.
Pedig jan 3. kedd. Jan 4. a szerda.

A "következő meccs"-nél a főoldalon "január 3, szerda" van írva a kupa meccsre.

Ez ügyben vedd fel a kapcsolatot Z.Iván-al vagy Enrique-vel! Ők ketten itt a "mindenesek", engem is ők vettek felDinho10 írta:Kedves Szerkesztok,
erdeklodni szeretnek, hogy mely modon lehetne csatlakozni a hirszerkesztokhoz, illetve az Eurobarca csapatahoz ?
Talan Ti is ismeritek a www.realvsbarca.atw.hu c. oldalt, ahol szucs baratommal es meg szamos mas barca-, es real fan-nel szerkesztjuk a honlapot. En ezen a honlapon Dinho neven irok be aktualis hireket, legfokeppen a Barca haza tajarol...A Barca imadat mar regrol jon, Barcelonaban tanultam es minden vagyam, hogy a tanulmanyaim befejezeset kovetoen vissza menjek oda dolgozni, lakni. A magyart is beleszamitva het nyelven beszelek: spanyol, katalan, angol, nemet, portugal, olasz.
Ha "megfelelek az elvarasoknak" kerem ertesitsetek az e-mail cimemen: checobalazs@hotmail.com
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
P.s.: Remelem az nem okoz hatranyt, hogy leginkabb csak interneten keresztul tudnank tartani a kapcsolatot, mivel jelenleg is kulfoldon tanulok.
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)

sasi1
Ahogy tudunk fordítunk, Z.Iván és Enrique folyamatosan írnak cikkeket, kicsit időhiány van, de mindent megpróbálunk.

Írjuk ahogy tudjuk, mondjuk nekem szünet van, úgyhogy most lesz is rá időm

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Ugyan én egy senki vagyok itt, de szerintem nagyon jó lenne ha felvennének téged, mert nagyon sok barcával kapcsolatos hír van az fcbarcelona.com-on, meg a marca.com-on, meg az elmundo.com-on is ami szerintem sokakat érdekelne, dehát talán nincs aki lefordítsa, vagy egyéb okokból, nem kerül fel ide a honlapra, pedig minél több hír van a csapatról, annál jobb.
Kedves Szerkesztok,
erdeklodni szeretnek, hogy mely modon lehetne csatlakozni a hirszerkesztokhoz, illetve az Eurobarca csapatahoz ?
Talan Ti is ismeritek a www.realvsbarca.atw.hu c. oldalt, ahol szucs baratommal es meg szamos mas barca-, es real fan-nel szerkesztjuk a honlapot. En ezen a honlapon Dinho neven irok be aktualis hireket, legfokeppen a Barca haza tajarol...A Barca imadat mar regrol jon, Barcelonaban tanultam es minden vagyam, hogy a tanulmanyaim befejezeset kovetoen vissza menjek oda dolgozni, lakni. A magyart is beleszamitva het nyelven beszelek: spanyol, katalan, angol, nemet, portugal, olasz.
Ha "megfelelek az elvarasoknak" kerem ertesitsetek az e-mail cimemen: checobalazs@hotmail.com
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
P.s.: Remelem az nem okoz hatranyt, hogy leginkabb csak interneten keresztul tudnank tartani a kapcsolatot, mivel jelenleg is kulfoldon tanulok.
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
Udvozlettel:
Balazs(Dinho10)
"Ide kapcsolódó hír, hogy az őszi idényből maradt egyetlen bajnoki fordulóban az Espanyol ellen, majd január 7.-én szombaton, 22 órától játszhat a Barcelona. "
Z. Iván.
Szerintem rá 1 héttel a Bilbao ellen játszuk az utolsó őszi meccsünket, az lesz ugyanis a 19. forduló................
Z. Iván.
Szerintem rá 1 héttel a Bilbao ellen játszuk az utolsó őszi meccsünket, az lesz ugyanis a 19. forduló................
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Megveszed? Akkor meg??? Egészségükre.rvb írta:Mi a francért ajánlanak real könyvet BARCA honlapon??????????
Visca El Barca!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
nekem csak egy kérdésem van hogy néhány menő pont miért nem megy? pl csere-bere vagy mobil zóna
ezek! ?
ezek! ?
Mi a francért ajánlanak real könyvet BARCA honlapon??????????
Visca El Barca!
Visca El Barca!
VISCA EL BARCA!!!!
Azt szeretném kérni, hogy a hírekhez legyen csatolva kép is...
köszönöm
köszönöm
És hogyan??!! Ha itt most lehet, akkor részemről letiltottam!!!!Charlie írta:Ha zavar a hirdetés,akkor le lehet tiltani.
C.

Amúgy az oldal szuper!
/ Egyébként kérdezés nélkül, csak úgy, tényleg nem ér reklámot küldeni! (Ráadásul egy nap többször is.)

Hajrá Barca!
Mit kap cserébe a honlap az Aréna2000től a sok hirdetésért?
Mert már emailben is ezzel zaklattok...
Mert már emailben is ezzel zaklattok...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nyugi, kész lesz nemsokára.Fernando írta:Elnézést! Már megint lököm a hülyeségemet!Szóval a tippjáték menüpont mikor lesz tökéletes?
Rhynn, a wapos, és a mezes cikket azt ne számold bele, mert az inkább hirdetés-kategória szerintem.