Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hali, nekem is huntelaar tetszene, még eidur mellett is.Richi írta:igen van bommelt sztem is eladhatnánk bár sajnálnám mert mégis csak 1 hollanddal kevesebben lennénkde szívesen látnám még így is h jött gudjohnsen kuytot de inkább huntelaart!!!védőnek meg heitingát aki középen és jobbszélen is tud játszani
Én is ezt csinálnám, de ez elfogultság is!Balinho írta:Egyébként meg személy szerint én Kluivertet hoztam volna vissza, sok pénzbe nem kerülhet, a padhoz is hozzászokott, imádják Barcelonában, 9-10 gólt meg lőne csereként is és a fizetése sem hinném hogy Gudjonsen 3 milliójánál több lenne.
És arról nincs infód hogy hány gólpasszt adott és rendre jól játszott a középpályán?sasi1 írta:Én Cresponak sokkal jobban örülnék, mind Gudjohnsennek.
Talán 2-3 misivel lenne drágább?
Gudjohnsen idén 25 bajnokin játszott 16X kezdőként és csak 2 gólt lőtt...............
BL-ben 6 meccs 4X kezdő 0 gól.............................
Donovan nem érdekli a csapatot, mert ő inkább Giuly típusú játékos! Kuyt télleg jó lenne, kérdés, hogy jön-e!? Meg sztem védőnek télleg jó lenne Milito, nem tudja vki, hogy rámozdultunk-e márloki13 írta:Szerintem Dirk Kuyt a lenne a legjobb vagy Landon Donavan