Pro Evolution Soccer
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na befejeztem az első szezonom a Real Zaragozanal. Sikerült megnyerni a Spanyol Kupát a Barcát vertem a döntőben. A Bajnokságban valamiért kivettek a keretből, és így nem is jöttek az eredmények, úgyhogy szezon végére egy 3. hely jött össze. Szezon végén bejelentkezett értem az Udinese, amit el is fogadtam így zebracsíkosban készülhettem az EB selejtezőkre, ahova csoportelsőként jutottunk ki az Ír-Wales-Moldova csoportból.

Szerintem sokkal rosszab az irányítása mint a fifáé. Fifába élethűbb gólokat lehet lőni és a játékos oda teszi a labdát ahova te akarod nem úgy mint a pesbe. Cselezni is sokkal könyebb és sokkal több cselt tudsz megcsinálni és a ziccereknél oda rúgod a labdát ahova te akarod, nem úgy mint a pesbe,hogy fölé mellé rúgja 5 méterről mikor épp csak megpöttyinted a gombot...
- LM10
- Director del Fútbol
Na XBOXRA kipróbáltam a PES-t. Nekem sokkal jobban bejön, mint a fifa. Az irányítása nekem egyértelműen könnyedebb, szabadabb. Annyi a hátránya a fifával, hogy kevesebb a licensz.
Az lenne a kérdésem, hogy itt számítógépen nem lehet letölteni XBOXRA egy kiegészítőt?
Az lenne a kérdésem, hogy itt számítógépen nem lehet letölteni XBOXRA egy kiegészítőt?
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na ma feldobtam a PES 11-et és miután rájöttem az irányításra, kezdtem egy Become A Legend-et. Eddig tetszik, a Real Zaragozahoz sikerült bekerülnöm, a bajnokságot vezetjük eddig még veretlenül, igaz amatőrön, amíg átszokok FIFA-rol. Épp most hintettem a Barcelonának egy 4-es (igaz Hleb szépített, de akkor már nem voltam pályán). Azt szeretném kérdezni tapasztalt 11 BAL-osoktól, hogy a válogatottban nehéz bekerülni? Mert eddig minden meccsemen legalább 1 gól, és meccsenkénti 8.0ás átlag minimum, de nem akarnak berakni a nemzetibe, pedig már csak egy meccs van a következő válogatottig.

-
- Entrenador del Barça
Az első pár hét az ilyen, de hamar vége. Itt mutatja be, hogy mit hogy kell csinálni. Ez amolyan tutorial féle akart lenni.messideco írta:A Master Leauge-vel kapcsolatban lenne kérdésem:
Hogyan kell játszani?Mert én csak igazolni, menteni és kilépni tudok...
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Hy! Szeretnék egy kis segítséget kérni. a PES 2010-el játszottam egy pár hónapot, de arra nem szedtem le patchet. Viszont most a 11hez leszedtem az 1.3ast. Tudna valaki segíteni hogy kell felrakni?
Ja és leírhatnátok hogy melyik gomb mit csinál, nagyon szépen megköszönném! 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Haverom kérte hogy írjam ki neki a játékot. meg akarom könnyíteni a dolgát, azzal,hogy ne kelljen a patcheket felrakni,hanem már így kapja meg a játékot.
Lehet ilyet? vagy hogy elküldeni neki mondjuk a mentésem,és akkor berakja,és kész is neki? vagy muszáj szenvedni a patchekkel?
Lehet ilyet? vagy hogy elküldeni neki mondjuk a mentésem,és akkor berakja,és kész is neki? vagy muszáj szenvedni a patchekkel?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Felraktam a patchet de amikor elkezdtem egy új bajnokságot és el akartam menteni kilépett. Nem lehet menteni. Mi lehet a baj?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.pes-patch.com/2011/01/pesedi ... h-1-3.htmlmessideco írta:Kedvet kaptam a játékhoz.
Létezik-e egy nagy, összefoglaló patch?
legjobb csapat aki csinál patchet kiegészítést a PEShez!
Logo emberek cipők minden javítva van

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hohy hogyan lehet online-ba jásztani a pesen. Egyik haverommal szeretnénk játszani, de csak mi ketten, mint ha hálóba nyomnánk.
Ha tudtok megoldást légyszi segítsetek. Köszi előre is.
Az lenne a kérdésem, hohy hogyan lehet online-ba jásztani a pesen. Egyik haverommal szeretnénk játszani, de csak mi ketten, mint ha hálóba nyomnánk.
Ha tudtok megoldást légyszi segítsetek. Köszi előre is.
- LM10
- Director del Fútbol
Most nézem ezt a PES patchelsét XBOX-ra. Le kell tölteni vmi a boxra, és azt pendrivera rátenni, azt rányomni PC-re, és újra rátenni az XBOX-ra. Akkor itt egyből neten nem lehet letölteni a már elkészült patchet? És akkor csak rámásolnám pendrivera, onnan a boxra, és kész.
-
- Jugador d'estrella
Lenne pár kérdésem a nagy playerekhez
Pc tolom a PES 2011et. A játék maga nagyon tetszik, eddig csak fifáztam ezután kicsit más, de sztem jobb. Az a kérdésem lenne, hogy BAL módban hogy a rossebbe kell játszani? Vagy van valami patch hozzá? Csak néhány dolog a teljesség igénye nélkül: szélső támadót játszok Stokenál kezdtem. Regular szinten nem tudok elmenni egy védő mellett. A bari meccseken ráadásul ahol ilyen nevenincs csapatok ellen nyomjuk. Elindulok kapok egy értelmes passzt erre utolér elnyom...hát naon jó. Sikerült pár ilyen bekotrós gólt szereznem betettek a meccskeretbe egyből a MU ellen, erre ugye nézni kell a meccset MU-Stoke, 0 MU kapuralövés 1 Stoke... brávó
Azonkívül a saját játékosaim olyan nyomorékok, hogy félelem, megy az ellenfél és csak nézik vagy ott ácsorognak, volt olyan beadom és a csatár (üresen áll) kapásból kirúgja a stadionból... Szóval kérnék valami tanácsot, hogy mit hogyan mire nyomjam a trainingot meg ilyenek... Előre is köszi 

-
- Barça B
Sziasztok!
Több korábbi felvetésre szeretnék reagálni.
Bannolás:
Ehhez mindeképpen megfelő flash szükséges. Előfordulhat, hogy a játékot viszi, de Live-on bannolnak. Ezt attól lehet megkérdezni, aki csinálta. A legbiztosabb, ha frissíted a legújabbra: Ixtreme LT+. Akinél én csináltattam 5000 Ft volt és két hét garit is vállalt rá a srác. [auto_cenzúra] kitakarította a gépem belül és felrakta a legújabb Dashboardot is! Sz'al full korrekt volt. Tökéletesen működik azóta is a gépem (2 hónapja).
A peshun360.dataglobe.eu oldalt azért lett létrehozva, hogy ott minden PES-sel és XBOX-al kapcsoltos kérdésre valász lehessen kapni.
A Pes 2010-hez még korábbi verziójú flash is jó volt. De amióta van Live funkció a Pes-ben (talán a 2008 óta) én azóta játszok vele flashelt géppel. Soha nem bannoltak!
PC vagy XBOX:
Szerintem, ha teheted mindenképp Xboxon játssz! Én úgy látom sokkal "simább" és gördülékenyebb a játék. Valahogy nekem Xboxon sokkal inkább futball meccs hangulata van, míg PC-n olyan számítógépes játék.
És mindenképp próbáljátok ki, ha még nem tettétek az Online játékot! K..va jó mások ellen játszani és nem a gép ellen. Teljesen más lesz a játék!
Patch:
A peshun360 oldalon minden patcheléssel kapcsolatos problémára választ kapsz. A játék teljesen licenszelté és update-é tehető minden különösebb erőlködés nélkül!
http://peshun360.dataglobe.eu/
Magyar XBOX360 PES Community - Azért csináltuk az oldalt, hogy közösen tudjunk Online bajnokságokat játszani!
Most fog indulni kb jan 10 körül az első Bajnokság. Premier League-t fogunk játszani. Mindeki más csapattal lesz. Draft rendszer szerint választunk. Játszottunk egy előzetes erőfelmérő bajnokságot és ez alapján választunk csapatot. A leggyengébb választ először és így tovább. Így valamelyest kiegyenlítődik a mezőny. Baromi jó!
Aki tud és van kedve mindenképpen csatlakozzon, van még hely, lehet nevezni!
Több korábbi felvetésre szeretnék reagálni.
Bannolás:
Ehhez mindeképpen megfelő flash szükséges. Előfordulhat, hogy a játékot viszi, de Live-on bannolnak. Ezt attól lehet megkérdezni, aki csinálta. A legbiztosabb, ha frissíted a legújabbra: Ixtreme LT+. Akinél én csináltattam 5000 Ft volt és két hét garit is vállalt rá a srác. [auto_cenzúra] kitakarította a gépem belül és felrakta a legújabb Dashboardot is! Sz'al full korrekt volt. Tökéletesen működik azóta is a gépem (2 hónapja).
A peshun360.dataglobe.eu oldalt azért lett létrehozva, hogy ott minden PES-sel és XBOX-al kapcsoltos kérdésre valász lehessen kapni.
A Pes 2010-hez még korábbi verziójú flash is jó volt. De amióta van Live funkció a Pes-ben (talán a 2008 óta) én azóta játszok vele flashelt géppel. Soha nem bannoltak!
PC vagy XBOX:
Szerintem, ha teheted mindenképp Xboxon játssz! Én úgy látom sokkal "simább" és gördülékenyebb a játék. Valahogy nekem Xboxon sokkal inkább futball meccs hangulata van, míg PC-n olyan számítógépes játék.

Patch:
A peshun360 oldalon minden patcheléssel kapcsolatos problémára választ kapsz. A játék teljesen licenszelté és update-é tehető minden különösebb erőlködés nélkül!
http://peshun360.dataglobe.eu/
Magyar XBOX360 PES Community - Azért csináltuk az oldalt, hogy közösen tudjunk Online bajnokságokat játszani!
Most fog indulni kb jan 10 körül az első Bajnokság. Premier League-t fogunk játszani. Mindeki más csapattal lesz. Draft rendszer szerint választunk. Játszottunk egy előzetes erőfelmérő bajnokságot és ez alapján választunk csapatot. A leggyengébb választ először és így tovább. Így valamelyest kiegyenlítődik a mezőny. Baromi jó!
Aki tud és van kedve mindenképpen csatlakozzon, van még hely, lehet nevezni!
- Messithebest
- Director del Fútbol
LM10: Én egy ilyet találtam a topikban:
Igen van,de a data packot nem tudom leszedni a legelejéről,mivel nincs rádobva a boxomra a net. Ezt nem lehetne valahogy meg oldani?nagypeterhu írta: Szia!
Létezik többféle patch is a pes-patch.com oldalon.
Részletes magyarázatot hozzá itt találsz: http://peshun360.dataglobe.eu ->Fórum -> Pro Evo 2011 -> Pro Evolution Soccer 2011 patchelése -> #10-es hozzászólás.
Kb.15. perc és fullos a játék!
Live-on a mezek láthatóak lesznek, azoknak az adatait a gépedről tölti be. Viszont a játékoskeretek, nevek default. Pl: USA alapból "kamu" nevekkel
van, de patchelés után OK. Live-on jól lesz a mez, de a default kamunevű játékosok lesznek. A játékoskeretet érintő módosítások kizárólag offline működnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.01.02. 14:53:48-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- LM10
- Director del Fútbol
Igen. Erre boxra nincs valami orvoslás?Messithebest írta:Én xboxon tolom vele,nekem semmi komolyabb bajom nincs vele,csak a licencek.LM10 írta:Itt mindenki PC-n játszik a pes11-el ezért megkérdezem: XBOX-ra is jó a PES? Vagy ez PC-n jobb, mint konzolon? Azért akarom a PES-t kipróbálni XBOXRA, mert ez szabadabb, mint a Fifa.
- frost86
- Jugador del Barça
Van már patch arra is!!!Messithebest írta:Én xboxon tolom vele,nekem semmi komolyabb bajom nincs vele,csak a licencek.LM10 írta:Itt mindenki PC-n játszik a pes11-el ezért megkérdezem: XBOX-ra is jó a PES? Vagy ez PC-n jobb, mint konzolon? Azért akarom a PES-t kipróbálni XBOXRA, mert ez szabadabb, mint a Fifa.
http://peshun360.dataglobe.eu/index.php ... Itemid=199
nézd meg ezt az oldalt itt mindent megtudsz,h kell patchelni ja és még nekem a bundesliga is benne van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frost86 2011.01.02. 14:50:59-kor.
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Én xboxon tolom vele,nekem semmi komolyabb bajom nincs vele,csak a licencek.LM10 írta:Itt mindenki PC-n játszik a pes11-el ezért megkérdezem: XBOX-ra is jó a PES? Vagy ez PC-n jobb, mint konzolon? Azért akarom a PES-t kipróbálni XBOXRA, mert ez szabadabb, mint a Fifa.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James