Sziasztok!
Több korábbi felvetésre szeretnék reagálni.
Bannolás:
Ehhez mindeképpen megfelő flash szükséges. Előfordulhat, hogy a játékot viszi, de Live-on bannolnak. Ezt attól lehet megkérdezni, aki csinálta. A legbiztosabb, ha frissíted a legújabbra:
Ixtreme LT+. Akinél én csináltattam 5000 Ft volt és két hét garit is vállalt rá a srác. [auto_cenzúra] kitakarította a gépem belül és felrakta a legújabb Dashboardot is! Sz'al full korrekt volt. Tökéletesen működik azóta is a gépem (2 hónapja).
A peshun360.dataglobe.eu oldalt azért lett létrehozva, hogy ott minden PES-sel és XBOX-al kapcsoltos kérdésre valász lehessen kapni.
A Pes 2010-hez még korábbi verziójú flash is jó volt. De amióta van Live funkció a Pes-ben (talán a 2008 óta) én azóta játszok vele flashelt géppel. Soha nem bannoltak!
PC vagy XBOX:
Szerintem, ha teheted mindenképp Xboxon játssz! Én úgy látom sokkal "simább" és gördülékenyebb a játék. Valahogy nekem Xboxon sokkal inkább futball meccs hangulata van, míg PC-n olyan számítógépes játék.

És mindenképp próbáljátok ki, ha még nem tettétek az Online játékot! K..va jó mások ellen játszani és nem a gép ellen. Teljesen más lesz a játék!
Patch:
A peshun360 oldalon minden patcheléssel kapcsolatos problémára választ kapsz. A játék teljesen licenszelté és update-é tehető minden különösebb erőlködés nélkül!
http://peshun360.dataglobe.eu/
Magyar XBOX360 PES Community - Azért csináltuk az oldalt, hogy közösen tudjunk Online bajnokságokat játszani!
Most fog indulni kb jan 10 körül az első Bajnokság. Premier League-t fogunk játszani. Mindeki más csapattal lesz. Draft rendszer szerint választunk. Játszottunk egy előzetes erőfelmérő bajnokságot és ez alapján választunk csapatot. A leggyengébb választ először és így tovább. Így valamelyest kiegyenlítődik a mezőny. Baromi jó!
Aki tud és van kedve mindenképpen csatlakozzon, van még hely, lehet nevezni!