Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az észrevétellel, miszerint nem Olequer a csapat legstabilabb tagja, mindenki egyetért. Másnak is összeszorul a gyomra, ha meglátja az összeállításba, pláne, ha tudja, hogy Capellel kell farkasszemet néznie.Titinho írta:Teljes mértékben egyetértek! Ez az ember nem való a Barcába! Évek óta csak szívunk miatta!Gomezinho írta:hogy én kivagyok?? nemez a lényeg hanem ez az ember aki miatt mindig égett a barca a hülye jobboldalos nézetei miatt ami iylen szinten nem fér meg!!!a szégyent hozta és hozza a csapatra!!Ha nem lenne katalán, már régen a harmad osztályba "kergetné" a labdát! Most hétvégén is már a fejemet vertem a falba amikor láttam, hogy mit szerencsétlenkedik a pályán...te jó ég! Év végén neki, meg a Barcának is jobb lesz ha VÉGRE elválnak egymástól! Többet nem szeretném a pályán látni!
Igen, de az ellenfél játékosát sem illik.Slither írta: Bennem sosem fogalmazodott meg ilyen "becenév", és Barca játékost nem illik annyira ledegradálni Barcaszurkolóként.
És miban volt igazad?
mondd, te hány éves vagy? csak kiváncsiságbólGomezinho írta:Vince ottó is eljutott Németh meg a liverpoolban van!Ők is magyaraok!!na mindegy hagyjuk!! ja és nemokoskodom mert tudod nemvagyokhülyegyereke és szerintem ez a majomparádé szó mindenkiben megfogalmazodott már Oleguerrel szemben!!csak nem mondták ki!!na mindegy neharagudj akkor ha most veszekedtünk kicsit!!!nem lesz több iylen beszólás!BOCS!de akkor is igazam van
Tipikus ovodás hsz.Gomezinho írta:Vince ottó is eljutott Németh meg a liverpoolban van!Ők is magyaraok!!na mindegy hagyjuk!! ja és nemokoskodom mert tudod nemvagyokhülyegyereke és szerintem ez a majomparádé szó mindenkiben megfogalmazodott már Oleguerrel szemben!!csak nem mondták ki!!na mindegy neharagudj akkor ha most veszekedtünk kicsit!!!nem lesz több iylen beszólás!BOCS!de akkor is igazam van
Az hogy hosszabb sérülést kivánsz neki, semmi köze a "igazsághoz", hanem sokkal inkább rossz emberi vonás.Gomezinho írta:már megbocsáss de szerintem semmi rosszat és undoritót nem mondtam káronkodni meg nemis káronkodtam csak tudod egy kicsit sok már az hogy néha annyira nem láttok a saját szemetektől messzebre hogy az már durva!!komolyan nemértelek néha titeket annyira elfogultak vagytok ezt nem bántásnak mondom tényleg nem!!Mert örülök hogy vagytok és szurkoltok ti is és szerintem mégegyszer mondom nem szégyen amit csinálok a fórumon csak az igazamat irom le!!AZért van ez a fórum!!nem????
Majd akkor szakállas majomparádézz le egy Barca focistát (tudod, Barca, a világ egyik legnagyobb csapata ahova azért elég kevés ember jut el mint játékos) ha Te nem csak egy monitor előtt okoskodó gyerek leszel.Gomezinho írta:már megbocsáss de szerintem semmi rosszat és undoritót nem mondtam káronkodni meg nemis káronkodtam csak tudod egy kicsit sok már az hogy néha annyira nem láttok a saját szemetektől messzebre hogy az már durva!!komolyan nemértelek néha titeket annyira elfogultak vagytok ezt nem bántásnak mondom tényleg nem!!Mert örülök hogy vagytok és szurkoltok ti is és szerintem mégegyszer mondom nem szégyen amit csinálok a fórumon csak az igazamat irom le!!AZért van ez a fórum!!nem????
Teljes mértékben egyetértek! Ez az ember nem való a Barcába! Évek óta csak szívunk miatta!Gomezinho írta:hogy én kivagyok?? nemez a lényeg hanem ez az ember aki miatt mindig égett a barca a hülye jobboldalos nézetei miatt ami iylen szinten nem fér meg!!!a szégyent hozta és hozza a csapatra!!
Nem hoz szégyent a csapatra, a csapat hoz magára szégyent ezzel a szánalmas produkcióval. Az nem szégyen, hogy ennyit tud, max az nem okés, hogy még mindíg itt játszik. Az inkább szégyen amit Ronaldinho csinál ebben az évben, meg amit Te a fórumon.Gomezinho írta:hogy én kivagyok?? nemez a lényeg hanem ez az ember aki miatt mindig égett a barca a hülye jobboldalos nézetei miatt ami iylen szinten nem fér meg!!!a szégyent hozta és hozza a csapatra!!
Mert Te ki vagy? Kicsit többet ért el mint Te, úgyhogy jó lenne kicsit normálisabb hangnemben írni róla.Gomezinho írta:az az igazságtalan hogy te még mindig őt véded a gusztustalan az meg maga Oleguer egy szakállas majomparádé aki maximum egy másodosztályban férne meg!!!!ennyi!
Az nem lenne jó, akkor nem tudnánk tőle szabadulni a nyáronGomezinho írta:bárcsak nem 6 hétig lenne a felépülése hanem 6 hónapig
Mondjuk a fradikába!fradika87 írta:Jól jött neki ez a sérülés, legalább nincs rá mód hogy jobban lerontsa az így sem túl nagy értékét, így ha nyáron elmegy, talán még kap vmennyi pénzt érte a barca.
Talán a másodosztályból megveszi vki, vagy majd egy friss feljutó.