Ergó tartom amit írtam........ hülyézni nem kell, érveljél

Azért hülyeségeket ne beszéljünk. Főleg úgy, hogy jelenleg nem ő a legjobb formában lévő játékosunk.Aprieto írta:Estünk volna ki, csak Messi ne sérült volna le........![]()
Jobbulást Neked!
igy meg ott lehet a dontoben... ha kiesnenk biztos nem...Estünk volna ki, csak Messi ne sérült volna le........
Ezzel sajnos az a baj hogy Én egy törést is kihordtam anno a lábamban!Cooltiszo írta:Érdekes volt a szitu, nagyon sajnálom szegényt. De ha olyan súlyos lenne akkor nem tudott volna így lemenni( izomszakadásom még nem volt, keresztszalaggal vannak tapasztalataim,de akkor rá se tudott volna állni így, ebből gondolom, hogy azzal nem sétálgatnak sántítás nélkül)
Viszont a sírás meg rossz előjel, mert mégiscsak ő érzi a dolgokat belülről.
Meglátjuk mi lesz, remélem ,hogy nem komoly, mert a szezonunk rámehet....
Ha szakadás lenne nem sétált volna tovább csak úgy. Remélem csak egy szimpla húzódás és azért volt szomorú mert bizonyítani akart.lionelmessi19 írta:Érezte a srác, hogy ez sok lesz...![]()
Kiváncsi vagyok, hogy mennyi. 3 hónap? bár azt se tudni h mibaja, de izomszakadásnak nézett ki... :'(
De Messi19 azt kérdezte, hogy Barcelonán belül hol lakik. Azaz: Barcelona melyik városrészében, elővárosában lakik? Nem azt, hogy Argentínában való tartózkodása alkalmával hol él. Szerintem.Lionel85 írta:Igen és gondolom ha nincs Barcelonában, akkor otthon van a szüleivel Rosarióban.
Ja, csak annyi a bibi, hogy Rosarióban született.Lionel85 írta:Rosarióban
akkor mi a 15%-ba tartozunk!!(mármint én mag az oszt.társaim) Olyan csúnya lányok vannak nálunk az osztályba. de a 7.-be a helyes kis szöszit elcsíptemmessi1918 írta:Ja, akkor már inkább Cintia apja! De azért nem lehet rossz Messinek, ilyen csajok vették körül kiskorába!![]()
Bár mondjuk én se panaszkodhatok, meg úgy a magyar férfiak 85%-a!![]()