Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj már...ronaldinho89 írta:Kérem szépen szedjük már szét ezt az Intert szerdán, aki ellen vezet egy Atalanta...
Kb. Akinek van egy kis esze az ezt a nem normálist nem viszi oda a klubjába hogy rombolja a morált!Tehetséges,de egy modortalan vadbarom,nulla alázattal és még kevesebb ésszel!Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... e-2025945/
Tuti elmegy, Arsenal esélyes lehet szerintem. Wenger valahogy tud bánni a fiatalokkal,bár nem biztos,hogy egy ilyen kezelhetetlen barommal is
Szerintem ellenünk játszani fog.LM10 írta:Maicon a keretbe sem került a mostani Atalanta elleni bajnokira. Ellenünk sem játszhat még, vagy csak pihentetik?
Wenger tud bánni a fiatalokkal, de sztem nem olyan hülye, hogy megvegyen egy ilyen kezelhetetlen játékost...Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... e-2025945/
Tuti elmegy, Arsenal esélyes lehet szerintem. Wenger valahogy tud bánni a fiatalokkal,bár nem biztos,hogy egy ilyen kezelhetetlen barommal is
Kérdésem, minek ?LM10 írta:A goal.com szerint írt egy búcsú levelet az Inter szurkolóinak. Szerintem is távozik az év végén.Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... e-2025945/
A goal.com szerint írt egy búcsú levelet az Inter szurkolóinak. Szerintem is távozik az év végén.Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... e-2025945/
Szerintem ha eligazol, akkor nem fog Olaszországban maradni:bence-barca írta:De még az lehet egy megoldás, hogy eligazol a Milanba mert hogy úgy is az a kedvenc csapata és ott talán nem lennének neki ilyen allűrjei.
Már kijött a börtönből az a szemét állat?barca99 írta:Moggi nem hagyja annyiban.Sanama írta:Ezt most hogyhogy újra előveszik??
Moggi nem hagyja annyiban.Sanama írta:Ezt most hogyhogy újra előveszik??
Ezt most hogyhogy újra előveszik??Krojf írta:Az olasz szövetség újra, immár hivatalosan is előveszi a 2006-os bundaügy aktáit, amely ügyben az Inter is sárosnak látszik!
Ha állni fognak az Inter elleni vádak, akkor a fekete-kékek búcsút vehetnek a Juvétól elvett és akkor ölükbe hulló scudettonak!
Az én kérdésem az, hogy ez a nemzetközi kupás eredményeikre milyen hatással lesz?
Elvileg egy "nem bajnok" ne induljon semmilyen nemzetközi sorozatban, ha vaj van a füle mögött!
K.
Pedig mekkora felháborodás meg satöbbi volt amikor a Barcánál volt próbajátékon. Szórta a gólokat (valami 8at vagy 9et rúgott asszem 4 v 5 meccsen) és mégsem kellett.kanty írta:Igazad van tényleg "hülye", de mellette hatalmas tehetség is. Ha képes lesz kinőni ezeket az ostoba megmozdulásait amelyek most jellemzik akkor egy nagyon jó játékos lehet belőle. Ha nem akkor ő is hosszabitani fogja azon játékosok sorát akik nagy tehetségek voltak, de semmi maradandóra sem voltak képesek.
Csak rajta múlik...
Az utolsó mondatod nekem is megfordult a fejemben. Talán ha oda kerül ahova akar akkor kicsit vissza vesz a stílusából. Nem hangzik rosszul egy Pato, Balotelli csatárpáros. De csak akkor ha lehiggad és felnő. Különben tényleg lehúzhatja magát a budin, és 10 év múlva sajnálni fogja hogy ekkora arca volt.bence-barca írta:Csak az a baj, hogy egy ilyen játékos egy klubnak se kell... Mourinho nem tudta megnevelni, talán Ferguson az aki megnevelhetné, de ő meg hülye lesz egy ilyen játékost igazolni. És nem veszi észre, hogy ha hülye akkor bizony kiteszik a keretből és nem fog játszani.
De még az lehet egy megoldás, hogy eligazol a Milanba mert hogy úgy is az a kedvenc csapata és ott talán nem lennének neki ilyen allűrjei.
Igazad van tényleg "hülye", de mellette hatalmas tehetség is. Ha képes lesz kinőni ezeket az ostoba megmozdulásait amelyek most jellemzik akkor egy nagyon jó játékos lehet belőle. Ha nem akkor ő is hosszabitani fogja azon játékosok sorát akik nagy tehetségek voltak, de semmi maradandóra sem voltak képesek.Game90 írta: Hülye ez a Balo, még ő van felháborodva...![]()
Meglepődnék, ha Mourinho még játszatná őt ebben a szezonban, kedden is csak a sértődöttet játszotta, és hiába volt a pályán, az Inter mintha 10 emberrel játszott volna.
Nyáron meg mehet Angliába.
Hülye ez a Balo, még ő van felháborodva...
Nagyon helyes! Ha bűnösök akkor kapják meg ők is a büntit, ha pedig ártatlanok akkor megérdemlik hogy tisztázzák őket.Krojf írta:Az olasz szövetség újra, immár hivatalosan is előveszi a 2006-os bundaügy aktáit, amely ügyben az Inter is sárosnak látszik!
Ha állni fognak az Inter elleni vádak, akkor a fekete-kékek búcsút vehetnek a Juvétól elvett és akkor ölükbe hulló scudettonak!
Az én kérdésem az, hogy ez a nemzetközi kupás eredményeikre milyen hatással lesz?
Elvileg egy "nem bajnok" ne induljon semmilyen nemzetközi sorozatban, ha vaj van a füle mögött!
K.
A másodosztályból nehéz is lesz...Krojf írta:Az olasz szövetség újra, immár hivatalosan is előveszi a 2006-os bundaügy aktáit, amely ügyben az Inter is sárosnak látszik!
K.