2007.10.12. 09:33:26
Amúgy, ha főleg nekem nem kell magyarázkodnod, amiből azt szűröm le, hogy én biztos nem vok érdemes a te magyarázkodásra, akkor megemlíteném, hogy mindegy, hogy ki mióta van a csapatban, mert sztem te is voltál kezdő, és a többi emberke is, szóval arról nem én tehetek, hogy nem tudtam több focira menni, én szívesen tenném, akkor mondok vmit Bercy... először is itt most lényegtelen, hogy kit említettem név szerint, vagy kit nem, mert pont te jutottál eszembe, de emlékezz csak vissza, volt egy olyan, mikor a csepeli focira lementem, még régebben, és te nem voltál hajlandó őszintén velem közölni, hogy ne menjek, mert válogattok ismeretlen játékosokból, hanem a Zsoltival közöltetted velem, amúgy meg én tényleg nem bántásból írtam, és az, hogy ki mire jogosult... szerintem te sem voltál jogosult, hogy a hátam mögött Zsoltinak magyarázd, hogy miért ne menjek, igenis álltál volna elém, és mondtad volna, hogy figyi Jaksi, rád most egyelőre nincs szükségem, de nem így történt, és direkte beleírtam több üzibe is tegnap, hogy mindenkitől elnézést kérek, ha megbántanám, vagy, ha fölöslegesen emlegetném, de ha magadra veszed, hát vedd... én is épp azt teszem! És remélem, hogy minden kedves csapattag hamar meggyógyul...! Szervusz!
Jaksee - Hungarian F.C. Barcelona