Giovani Dos Santos #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.02. 01:11:29

jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)

Carragher,Hippya ezek nem kis termetű védők.arról nem is beszélve h van egy két angyon favágó is!!! gyorsan ott fogja hagyni a bajnokságot,mivel itt is állandóan esett kelt! hacsak nem fizikálisan felkézsítik most nyáron h kapjon fel pár kilót izomra! mert 60kg-al nem megy sokra!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.07.01. 23:46:38

Igen, én is olvastam már a Mundón a nyilatkozatát. :roll:
Nem tudom, hová tenni. Mert azért kapott 1249 percet (összehasonlításképpen Krkics 1467-et). Szóval, azért ez az első évében nem is olyan rossz arány. Sérült is volt, nem is ment neki annyira, szóval igazán lehetett volna türelmesebb.

Ami pedig Guardioláékat illeti, tény, elhamarkodottan ítéltem meg őket Giovani szempontjából, ettől függetlenül akkor is hibás lépésnek tartom, hogy nem tudták meggyőzni az igazukról (ha egyáltalán akarták marasztalni), illetve a felháborítóan alacsony átigazolási összegért.

Mindenesetre nagyon fogok szurkolni neki, és ha nem lennék full ateista, akkor még imádkoznék is azért, hogy egyszer még Barça mezben lássam. Baromi nagy játékos lesz belőle, ha csak fele akkora kitartás, szorgalom és fegyelem van benn, mint amekkora tehetség.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.01. 21:24:09

mindorokke_barca!
Hidd el, mi is szeretnénk megérteni a Vezetőség döntéseit, de sokszor nem sikerül.
Nekünk/nekem is az a célunk, hogy a csapat eredményesen, szépen játsszon.
Hidd el, én sem/mi sem gondoljuk, hogy jobban értenénk a Klub vezetéséhez, mint Senor Laporta.
Csak sokszor értelmetlennek tűnnek a döntéseik, és nincsenek elmagyarázva. Tudod, az egyszerű szurkoló - főleg Barcelonától messze -, azzal főz, amit olvas, ami eljut hozzá. Sajnos, a Vezetőink sokszor megfosztanak minket attól, hogy egy-egy döntés, igazolás mögé lássunk, okát megismerjük. Így csak találgatunk vagy a sötétben tapogatózunk.
Én sem, és más kritikus hangot megütő magyarországi szurkoló sem azért háborog, mert jól esik neki, vagy mert nincs jobb dolga. Hanem, mert nem látjuk ok-okozati összefüggést a dolgok között, nem látjuk jól felépített stratégiát.
El lehet adni bárkit - ne nem, csak majdnem -, ha tudom, kivel akarom pótolni. Na, ez hiányzik Txikiékből. Pep kijelenti, hogy Samu mehet - az okra nem térnék ki, mert az hülyeség, még maga sem hiszi el -, de az utóda nincs meg. Ill. olyan szekér után futunk, ami vagy nehezen, vagy egyáltalán ne elérhető. Ha pedig valaki lenne, azért vonakodunk kifizetni a megfelelő összeget. Ne mondja senki, hogy a Barcának nincs 30-35 milliója David Villára, mert nem hiszem el. Ha új csapatot építünk, akkor a zsebbe kell nyúlni, ennek ára van. Sztárjainkat pedig annyira sikerült leértékelni, hogy csak ennyit adnak érte. Bár, szerintem, Giovaniért 6 milkánál többet is elkérhettünk volna, mert a Tottenham remegett érte - 10 millióért is elvitték volna. És Decóért is 12-13-at kérhettünk volna, főleg az EB-szereplése után.
Na, mindegy. nem folytatom, mert lassan litánia kerekedik belőle.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.07.01. 21:21:29

Szomorúan olvasom ezeket a sorokat (amennyiben valósak, és megbízhatóak).
Szomorú vagyok, hogy ahol hat évet eltöltött, nevelkedett, nem volt több türelme várni a pillanatra, amikor kiteljesedhet a tudása.
amugy emiatt a nyilatkozat miatt tudnek mostmar parhuzamot huzni giovani es fabregas esete kozott.... fabregasnak penzt ajanlottak...es nem tudta megvarni h a barcanal is megkapja ezt... tovabba hamarabb akart jateklehetoseghez jutni... most ugyanez tortent giovanival is... leszamitva a fizetest..mivel mar itt is volt profi szerzodese.... igy csak a jateklehetosegre kellett volna varnia....
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.07.01. 21:12:40

sztem giora nem is igazan van szuksege a klubnak o is alacsony.. mint ahogy messi bojan iniesta xavi...tul sok lenne...
barca 99 akkor elmagyarazok par dolgot...
"dolog, amit sose fogok megérteni... nálunk nem lehet kölcsönadni senkit,
vszinuleg azert adjuk kolcson mert mar nem szamitanak ra... es altalaban rossz formaban levo jatekost szoktak kolcsonadni.. akinek ha esetleg felmegy az ara a koclsonadas alatt... akkor el lehet drabgabban adni.... ha szetnezel..... hany olyan europai nagycsapatot tudsz mondani akinel bejott egy kolcsonadas? h utlag visszahivtak es naon jol jatszott???
tovabba....
vagy nem megy el jóáron játékos,
mert a barca... es meg hozzank hasonlo europai elitklubok szamiatnak a csucsnak... innen mar csak lefele lehet haladni... nagyon ritkan szoktak top jatekosok elcsapatbol elcsapatba valtani.... letezik persze... figo, zidane,beckham, talan most c. ronaldo.... de ienkor szuletnek az atigazolasi rekordok... ami azt jelenti h nem egy szokvanyos dolog... es vannak a majdnem elit csapatok akik hasznohuznak a nagyokbol ... pl lyon sevilla ajax... akik adjak el a sztarjaikat... baromi sok penzert...
nem lehet labdát beadni...
szezononkent... azert akad par ilyen gol is...a barca jatekstilusa a kombinativ lapos rovidpasszokon alapszik es nem oan sokoldaluak a jatekosaink h parhuzamosan olykor olyan oldalt felfutok beadom es gol stilusban is jatszanak ... oszinten szolva sztem pep most iden iesmit szeretne megvalositani... alacsony kozeppalyasaink mellett harcbadobni a koztudottan jol beadni kepes alvest es adebaytort kozepre... v akar trezeguet.... nekem ez jon le... azon keves ember koze tartozom innen a forumrol...aki probalja megerteni a vezetoseg donteseit h mit miert csinalnak... mert ugy gondolom h jobban ertenek hozza... nem csak hoborogni minden igazolas miatt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.07.01. 21:15:11-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.01. 20:57:11

mindorokke_barca írta:ugy gondolom h most szepen johetnek a nagyszajuak es sorban kerjenek elnezest amiatt h a vezetoseget szidtak giovani eligazolasa miat...mert ezt giovani nyilatkozta:
„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes.
Szomorúan olvasom ezeket a sorokat (amennyiben valósak, és megbízhatóak).
Szomorú vagyok, hogy ahol hat évet eltöltött, nevelkedett, nem volt több türelme várni a pillanatra, amikor kiteljesedhet a tudása.

OFF: nem tartom magam nagyszájúnak, és okot sem látok a bocsánatkérésre.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.07.01. 20:49:39

ugy gondolom h most szepen johetnek a nagyszajuak es sorban kerjenek elnezest amiatt h a vezetoseget szidtak giovani eligazolasa miat...mert ezt giovani nyilatkozta:
„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes.
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.28. 14:45:07

Mivel én abszolúte csak szurkoló vagyok, az ilyen szakmai dolgokat nem tudom hová tenni. Adebayorban látja álami 9-esét? Felőlem Torghellében is láthatná, amíg nem látom, hogy szr, addig nem érdekelne. Gio-t meg majd meglátjuk, ha nem láttak benne fantáziát, hát istenem. Ők dolgoznak vele nap, mint nap. Mellesleg az előző hsz-ben nem az volt a lényeg, hogy egyetértünk-e azzal, hogy eladtuk, hanem hogy a kolléga azt neheztelte, hogy miért nem adtuk kölcsön. És még hír is volt...

Mellesleg nálam az sem kifogás, hogy nézzük meg mi lett Saviolából, Riquelméből, etc-ből. Hisz őket is kölcsönadtuk, és nem jöttek vissza (ha annyira nagy játékosok lennének, akkor lehet, hogy számítnak rájuk, akár más nagycsapatban is - Riquelme hiába az képességei alapján, fejben nagyon nincs ott). Ez is olyan 'Mes qué...' dolog, amit sose fogok megérteni... nálunk nem lehet kölcsönadni senkit, vagy nem megy el jóáron játékos, nem lehet labdát beadni... :) Vagy csak nekem furcsák ezek? Nekem kicsit olyan, 'mi mindenben különbözünk tőletek' dolog.

Végülis jól elkanyorodtam Gio-tól, de vmit talán róla is írtam... :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.28. 09:04:58

barca99 írta:Burokban éltek? Azért lett eladva, mert nem akart kölcsönbe menni...
Talán érthető, hogy nem szeretett volna kölcsönbe menni. Volt pár negatív példa az elmúlt pár évben, akiknek marhára nem jött be a kölcsönszerződés. Ráadásul azt hiszem csak 2009-ig volt aláírva a Baçához, ergo nem sok esélye lett volna visszatérni. Akkor meg miért akart volna ideiglenesen egy évre olyan helyre kerülni, ahová nem feltétlenül ment volna magától.

Azt tette, amit tennie kellett szerintem, miután kiderült, hogy az agytröszt edzőnk nem tart rá igényt. (Ja, igen, de Adebayor meg álmai kilencese... :roll: :roll: :roll: )
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.28. 08:24:11

Zsolti írta:
Hagyjuk már,hogy nem játszott eleget...mégis mennyit kellett volna játszania 18 évesen az A keretben? még harmad ennyit sem normális esetben....játszott,megbukott,kész...az az 5-3 meg csak egy meccs volt. Koplárovics is eldöntött egy meccset... :roll:[/quote]
Az igaz, azóta meg nem sokat mutat Béla sem. Neki is voltak jó meccsei, de egész szezonon át nem nyújtott kiemelkedőt. Ugyan ez van Gioval is. Igaz sokat volt sérült, az ucsó meccs bejött neki, de máskor sokat nem csinált. Általában akkor kezdett mikor hiány volt a csatárposzton, és akkor is legtöbbször csak szenvedett.
Felajánlották neki hogy menyjen 1 évet kölcsönbe, nem tetszett neki, erre lelép. Aztán ha majd angliában 2 meccs után szét van a bokája mert megpróbál cselezni, de lerúgják akkor majd elgondolkodik...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.06.28. 02:26:17

zsolti!
azt hiszem előnyödre válna ha egyszer megnéznél egy focimeccset is...
barátkozhatnál ezzel a sportággal,mert egyelőre kicsit idegen neked...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.25. 17:08:07

davi10 írta: Hát persze, mert NEM JÁTSZATTÁK :evil: :evil:
Ja, persze nem csinált semmit, 5-3-nál ha nem lett volna ott kikaptunk volna 2-3 ra... :evil: Nagyon nagy tehetség volt...
Hagyjuk már,hogy nem játszott eleget...mégis mennyit kellett volna játszania 18 évesen az A keretben? még harmad ennyit sem normális esetben....játszott,megbukott,kész...az az 5-3 meg csak egy meccs volt. Koplárovics is eldöntött egy meccset... :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.25. 16:52:34

LG írta:Azért jó, h itt van az okos ember, aki mindent pontosan meg tud magyarázni. Ezt pontosan honnan tudod, h azért ment el :?: Ha meg télleg azért, akkor miért kellett volna kölcsön adni :?:
Mondjuk azért, mert Pep szerint még érnie kell, és nem számolt vele az első évében. :o Ennek ellenére ő azt mondta, ha nem számítanak rá, akkor ne csak jövőre, hanem soha többé és inkább eligazol. De kb. 15x volt kitárgyalva a téma. Hasonlóan okos emberekkel.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.25. 14:56:13

barca99 írta:Burokban éltek? Azért lett eladva, mert nem akart kölcsönbe menni...
Azért jó, h itt van az okos ember, aki mindent pontosan meg tud magyarázni. Ezt pontosan honnan tudod, h azért ment el :?: Ha meg télleg azért, akkor miért kellett volna kölcsön adni :?:
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.25. 12:35:30

Burokban éltek? Azért lett eladva, mert nem akart kölcsönbe menni...
davi10
Llegenda del Barça

2008.06.25. 10:03:14

badboyracing írta:szerintem se kellet5 volna eladni..majd 5 év ulva ő lesz a legjobb..:D
Vagy kölcsönbe ahol többet játszik...Én a Fifa 08 ban ezt csinálom :D (Tudom hogy a fifa 08 nem ide tartozik...)
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
davi10
Llegenda del Barça

2008.06.25. 10:02:00

vaLe5 írta:Nem tudom mit sírtok ló.s.zart se csinált , és én nem láttam benne fantáziát se ami a jövőt illeti , lehet tévedek. Meg nagyon beharangozták Roni utódnak aztán kb annyit ért mintha 1 szekrényajtó lett volna a pályán.
Hát persze, mert NEM JÁTSZATTÁK :evil: :evil:
Ja, persze nem csinált semmit, 5-3-nál ha nem lett volna ott kikaptunk volna 2-3 ra... :evil: Nagyon nagy tehetség volt...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.06.25. 09:56:25

Nem tudom mit sírtok ló.s.zart se csinált , és én nem láttam benne fantáziát se ami a jövőt illeti , lehet tévedek. Meg nagyon beharangozták Roni utódnak aztán kb annyit ért mintha 1 szekrényajtó lett volna a pályán.
Kép
Kép
Kép
badboyracing
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.25. 09:50:21

szerintem se kellet5 volna eladni..majd 5 év ulva ő lesz a legjobb..:D
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)

G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.16. 11:03:59

Giovani Dos Santos topikja!
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.16. 11:03:42

Thuram21 írta:Bojan 17 éves! És saját döntéséből kifolyólag nem válogatott (mondjuk valószínűleg nem sokat játszott volna, de ki tudja). A válogatottság nem minden. Pl. Trezeguet se válogatott most, pedig a Serie A-ban idén ő lőtte a 2. legtöbb gólt (ha jól tudom) + remek formában játszott, és helyette van egy Gomis, akinek vízhordóként több hasznát venné a csapat. (Akár egy Anelka-Trezeguet hasonlítás is megállná a helyét.)
ez igaz!!
és Trezeguet szerintem sokkal hasznosabb lett volna az EB-n, mint az Anelka!!
én az Anelkát amugy egy 0-nak tartom!!!!
(bocsi, ez nem ide való hsz. csak itt jött szóba)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csiszi"6" 2008.06.16. 11:04:34-kor.
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Thuram21
Barça B

2008.06.16. 10:57:11

Bojan 17 éves! És saját döntéséből kifolyólag nem válogatott (mondjuk valószínűleg nem sokat játszott volna, de ki tudja). A válogatottság nem minden. Pl. Trezeguet se válogatott most, pedig a Serie A-ban idén ő lőtte a 2. legtöbb gólt (ha jól tudom) + remek formában játszott, és helyette van egy Gomis, akinek vízhordóként több hasznát venné a csapat. (Akár egy Anelka-Trezeguet hasonlítás is megállná a helyét.)

Egy kis edit, hogy Gioról is legyen szó: én is sajnálom, hogy elmegy, és szerintem ez részben a faterjának is köszönhető, aki több pénzt akar. Voltak ilyen ostoba indokok, hogy nem kapott elég játéklehetőséget. 28 meccsen játszott a bajnokságban, ha az első évében nem elégszik meg ennyivel, akkor menjen is. Majd meglátjuk, hogy a Spursban mennyire viszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thuram21 2008.06.16. 11:22:34-kor.
You'll Never Smoke Alone
Kép
zalan05
Barça B

2008.06.16. 09:49:16

tenkl írta:
mindorokke_barca írta:miert? ti visszasirjatok quaresmat???? pfffffff semmit nem csinalt tegnap se... lazan kikaptak svajctol... sirankoztok egy olyan jatekos utan aki a nemzeti csapataba se fer be a kezdobe...
miért ebből mi következik hogy nem fér be a kezdőbe? VV se válogatott, Bojan se, és Toure se mindig kezdő, mégis szeretjük őket itt a Bracában.

csak aza baj hogy spanyol kapusok kicsit nagyon jok és sokan vannak Valdes elött meg sztem Aragones se csipi annyira, szereitem nem néztél Afrika kupát mert Toure mindig kezdö volt, Bojan meg még csak 17éves és már bevállogatták a nagy vállogatotba ugyhogy nem tudom mit vársz töle, Quaresmat meg énse birom nagyképüen játszik és tegnap se csinalt semmit
tenkl
Jugador d'estrella

2008.06.16. 09:34:19

mindorokke_barca írta:miert? ti visszasirjatok quaresmat???? pfffffff semmit nem csinalt tegnap se... lazan kikaptak svajctol... sirankoztok egy olyan jatekos utan aki a nemzeti csapataba se fer be a kezdobe...
miért ebből mi következik hogy nem fér be a kezdőbe? VV se válogatott, Bojan se, és Toure se mindig kezdő, mégis szeretjük őket itt a Bracában.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.16. 06:16:01

miert? ti visszasirjatok quaresmat???? pfffffff semmit nem csinalt tegnap se... lazan kikaptak svajctol... sirankoztok egy olyan jatekos utan aki a nemzeti csapataba se fer be a kezdobe...
Lezárt