Rewolution5 írta:nekem is ezek a tipusú Lotto-im vannak, azzal a külömbséggel, hogy nem 1.osztályú(magas szintű)- igen csak ajánlani tudom, nagyon fekszik a lábra, jó lehet rúgni vele ...csak ajánlani tudom mindenkinek, aki profiként tolja ..
Amikor bejöttek ezek a csilli-vili műanyag cipők engem is lázba hoztak. Meg is vettem az első olyan cipőt ami a kezem ügyébe akadt ( Football World/Kecskemét - 1 arany pipás vörös Nike Mercurialt ) - 3 ...hangsúlyozom 3 hónapig bírta a lábamon. Úgy szét szakadsz, hogy még a darabjait se bírtam összeszedni. Ebben a cipőben még nem rúgtam a bőrt, de mindig ilyen "kisebb" márkákat választok stoplisnak mivel sokkal igényesebbek mint egynémely adidas,puma vagy nike modell, másrészt meg sokkal ritkább,szebb. Az anyaga már tapintásra is nagyon kellemes és biztos vagyok benne, hogy focizni is nagyon kényelmes. Örülnék neki ha valaki megvenné egyrészt elég baráti áron van ( mivel nem tudok vele mit kezdeni, nem 1 nagy márka, kisebb a kereslet érte - viszont igen drágán lehet boltban kapni. )
Várom a vevők - esetleg eladók jelentkezését
( Egyébként van még 1 Reebok-om is hasonló felsőkategóriás, az 44.5-es képet kérésre tudok küldeni. )