Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha 3asra fog játszani a madrid ellen, de nyerünk 2 góllal, akkor nem bánom...Bodi írta:Jah,imádom Ronnie-t,de szerintem idén volt már olyan,hogy 2-esre 3-mast adtak neki.
Remélem a real ellen valahogy úgy fog játszani,mint a tavaszi classicon.
A hideg is kirázz tőle! Digo nem kell!Bodi írta:Szerintem ha vkp-t veszünk,akkor már az olasz bajnokságból vagyünk.Ott vannak a legkeményebbek és leghatékonyabbak.Én Davids visszahozását szeretném nagyon.
Biztos játszik, bár 1 betűt nem hallotam ill. olvastam róla mostanában...redlions írta:Játszik egyáltalán?Stike írta:Igen tényleg eset a szinvonal, mert már egy Tököli is befér a másodosztályba
Azért a németfocival ne ijesztegess...redlions írta:De mekkora! Az olasz a Milan és a Juve kivételével (talán még az Inter) lassan sehol sincs! De ezek is anti-futballt játszanak! Mindig utáltam az olasz focit! Még a német is élvezhetőbb volt!Enrique írta:Most az egyszer egyet kell hogy értsek!real_funghi írta:Eddig azt hittem, bennem van a hiba, hogy nem állom az olasz focit, haverjaim szemétkednek is néha emiatt. De úgy látom, nem vagyok egyedül.
Támadó foci & spanyol foci rulez!![]()
Digók... Ne viccc...
De mekkora! Az olasz a Milan és a Juve kivételével (talán még az Inter) lassan sehol sincs! De ezek is anti-futballt játszanak! Mindig utáltam az olasz focit! Még a német is élvezhetőbb volt!Enrique írta:Most az egyszer egyet kell hogy értsek!real_funghi írta:Eddig azt hittem, bennem van a hiba, hogy nem állom az olasz focit, haverjaim szemétkednek is néha emiatt. De úgy látom, nem vagyok egyedül.
Támadó foci & spanyol foci rulez!![]()
Digók... Ne viccc...
Most az egyszer egyet kell hogy értsek!real_funghi írta:Eddig azt hittem, bennem van a hiba, hogy nem állom az olasz focit, haverjaim szemétkednek is néha emiatt. De úgy látom, nem vagyok egyedül.
Támadó foci & spanyol foci rulez!
Még szép h meg! Nagyon jól végzi a munkáját!Chris írta:Barca: megemelték Rijkaard fizetését
NSO, 2004-11-11 14:14
Az El Pais spanyol napilap úgy tudja, 25 százalékkal megemelte az FC Barcelona a labdarúgócsapat vezetőedzője, Frank Rijkaard fizetését.
A holland szakemberrel nagyszerűen kezdte a 2004-2005-ös idényt a katalán sztárcsapat, amely a bajnokságban eddig nyolc győzelmet szerzett, kétszer döntetlenre végzett, és még nem kapott ki. Az előnye hét pont a Real Madrid előtt. A Bajnokok Ligájában a Barcának nagy esélye van a 16 közé jutásra, legutóbb a címvédő AC Milant győzte le a Nou Campban parádés játékkal 2-1-re.
Vélemény??
Megérdemli. Szerintem.