Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.10. 12:08:35

Természetesen nem lehet összehasonlítani sem Iniestával sem senkivel, de nem teljesen jelenteném ki, hogy alkalmatlan Ini helyén!Tartom azon állításomat, hogy Pep a stabilitást kéri tőle, s nem a kreativitást!Mert volt rá alkalom, hogy kicsit „szabadabb” szerepkört kapott, s a támadásokban is megnyílt az út előtte!Getafe ellen emberhátrányban pl, vagy Bilbao ellen (gólt is lőtt, s rendre felért a támadásokhoz), de ezen kívül is olykor felkólicál!De általában a kaputól 40 méterre mozog, s osztogatja le oldalra a labdákat, s nem is bánom, hogy nincsenek megindulásai a kapu felé, mert azért nyugodtabb a lelkem ha hátul is van valaki! :lol: De azért, hogy teljesen „impotens” lenne elől badarság lenne kijelenteni!Ha Keita pályán van Pique lép fel sokkal többet a támadásokhoz!Nem vagyunk ott az öltözőben, nem láthatjuk a mágnes táblát, mit kér pontosan Pep tőle, de hogy ha játszik Keita akár 10 percet akár félidőt, rengeteget szerel, s a sok apró ember között kell egy aki súlyt is fel tud vinni a pályára a párharcokhoz!Csak ismételni tudom önmagam vétek lenne egy ilyen szorgalmas embert elengedni!2014ig marad remélem, bár ha hosszabbítana 1-2 évet nem bánnám
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.10. 10:17:20

noname írta:Ha menne, szükséges lenne vki mást hozni a helyére. Sztem nincs vele gond. Támadásban gyenge, de mindig nagyon stabilizálja a kpt, ha előnyben vagyunk. Nem véletlenül cseréli be annyiszor Pep. Max akkor menne sztem, ha jönne helyette Cesc.
Nem gondolom igy feltétlenül. Jövőre jön fel Thiago, és őt játszatnám sokat a kp-n. Azt pedig nem szeretném, ha Keita v. vmi új igazolás végett ne kapna elég lehetőséget.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.10. 10:06:36

Bob_Marley írta:A véleményemet szerintem sokan ismerik, s ez változatlan, Keitára szüksége van a csapatnak!Én szeretem a lelke játékát, s lehet nem egy labdaművész, de ő a saját játékában kiemelkedő!Persze inkább a támadókat jegyzik meg az embereke, de nyitott szemmel kell nézni a meccseket, s látható milyen fontos tagja ő a mai csapatnak!
Nem tudom elképzelni, hogy elengedje Pep, láthatóan nagyon bízik benne, s ezt meg is hálálja hétről hétre Seydou!
Szerintem is szükség van rá... de többször kezdőként. Mert az, hogy 10-15 percekre beáll, nem nevezném fontos embernek. Inkább egy kiegészítő embernek, aki a meccs végén beáll, hogy megszilárdítsa a középpályát és tartsa a labdát. Keitában mondjuk több van, mint egyszerű kiegészítő ember, de pechéje Iniesta játszik a posztján, aki fényévekkel kreatívabb. Én azt bírtam, hogy amikor még nem volt Villa, Iniesta volt a balszélső. Így a középpályán Seydou játszott és neki ment ott a játék. Többször vetném be Pep helyett, de a meccsek ugye 0-0-ról indulnak, amiket fel kell építeni. Az építéshez pedig Ini ért.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.02.10. 10:04:11

Ha menne, szükséges lenne vki mást hozni a helyére. Sztem nincs vele gond. Támadásban gyenge, de mindig nagyon stabilizálja a kpt, ha előnyben vagyunk. Nem véletlenül cseréli be annyiszor Pep. Max akkor menne sztem, ha jönne helyette Cesc.
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.10. 09:59:06

P.U.Y.O.L. írta:
Bob_Marley írta:A véleményemet szerintem sokan ismerik, s ez változatlan, Keitára szüksége van a csapatnak!Én szeretem a lelke játékát, s lehet nem egy labdaművész, de ő a saját játékában kiemelkedő!Persze inkább a támadókat jegyzik meg az embereke, de nyitott szemmel kell nézni a meccseket, s látható milyen fontos tagja ő a mai csapatnak!
Nem tudom elképzelni, hogy elengedje Pep, láthatóan nagyon bízik benne, s ezt meg is hálálja hétről hétre Seydou!
Már sokat beszéltünk erről és én is hasonló állásponton vagyok...
Én meg nem. Tavaly nagyon sokszor játszott Iniesta helyén, és az egész játékunkra nagyon negatívan hatott ez ki. Alkalmatlan azt a posztot ellátni, pedig nálunk általában ott játszik. :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.09. 23:37:55

sjd írta:Akkor már csak azt mondjátok meg, hogy az esetleges igazolásoknál miért döntő érv, hogy valaki középszerű stb.
Ennyi erővel jöhetne Güiza csatárcserének, nem az a szint, mint Villa, de jó lesz, mert Bojan még nem érett meg?
Nem döntő érv, csak egy ilyen játékos kódoltan jobban viseli a padozást és nem gondolja úgy, hogy elvesztegeti a karrierjét, neki játszania kell állandóan stb-stb. Általában ez így van. Aztán vannak üdítő kivételek, de azok csak erősítik a szabályt.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.02.09. 23:18:11

Már sokat beszéltünk erről és én is hasonló állásponton vagyok...
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.02.09. 21:03:36

9Dave írta:A Bayern München 12 millió euróért le akarja igazolni Seydou Keitát.
Mostanában annyira nem játszik jól, lehet hogy annyira nem is bánnám ha elmenne!
Tavaly Iniesta posztján értékelhetetlent nyújtott, idén pedig eleve alig kap lehetőséget... igaz akkor nem annyira kerékkötője a játéknak, mint tavaly. Ő szűrőként lett volna jó nálunk, egy meccsen játszott vkp-t és az volt a legjobb meccse mezőnyben.

Szerintem is 12 millióért nyugodtan mehet, mert a 3 kp-s rendszerben nem látom a helyét, ráadásul ez nem kis összeg. Ilyen kaliberű játékost bármikor szerzünk a piacon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.09. 21:00:44

Nekem végül is mind1, h mi lesz a sorsa, hisz nem meghatározó, de kiegészítő embernek jó. Viszont ha a távozása Thiago több játéklehetőségével járna, akkor támogatom!
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.09. 20:48:26

Akkor már csak azt mondjátok meg, hogy az esetleges igazolásoknál miért döntő érv, hogy valaki középszerű stb.
Ennyi erővel jöhetne Güiza csatárcserének, nem az a szint, mint Villa, de jó lesz, mert Bojan még nem érett meg?
LM10
Director del Fútbol

2011.02.09. 20:43:43

Kellenek az ilyen játékosok is, mint Keita, nem csak a világklasszis irányítók. Ő nem azt képviseli mint Xaviék, de neki szerintem nem is azt kell.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.09. 20:35:05

Én sem szeretném ha távzona Keita! Végtelenül szimpatikus játékos számomra. Elképesztően alázatos, szó nélkül teszi a dolgát, és ez nagyon fontos. Abban is van igazság hogy ha ő nem lenne Thiago több lehetsőgéhez jutna, de sztem nem jött még el az ideje hogy távozzon a mali. Remélem hogy jövőre is marad, sőt akár azután is. Mert ő biztosan nem fog "tűntetni" a játéklehetőségért, ellenben ha megkapja akkor mindig a 100%-ra törekszik. És sérülések bármikor közbejöhetnek, bárkinél.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.09. 19:54:47

nálam meg egyszerűen nem kérdés, hogyha jön valaki aki nála többet tud a játék majd' minden területén hozzátenni, akkor keitának gyakorlatilag már nincs helye, hiába szimpatikus amúgy. hameg majdnem annyit kapunk érte, mint amennyiért jött, akkor csupa öröm van.

én megmondom őszintén engem zavar a legtöbb esetben konkrétan a játéka. ő úgy játszik akkor is amikor még semmi se dőlt el, mint a többiek 5-0 után. az is zavar, hogy ilyen sokat játszik. semmi gondom nem lenne, ha akkor jönne be, amikor szükség van egy ilyen típusú játékosra.. de nem, ő négygólos előnynél is jön, mert szüksége van a percekre és megérdemli. én ezt megértem, de attól még nem tetszik.

MessiFan kicsit furcsán tette fel a kérdést.. ha én azt kérdezem, hogy ki örülne, ha keita helyett fabregas lenne a keretben(tegyük fel), akkor nyilván máshogy állnának sokan hozzá.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.09. 19:50:40

A véleményemet szerintem sokan ismerik, s ez változatlan, Keitára szüksége van a csapatnak!Én szeretem a lelke játékát, s lehet nem egy labdaművész, de ő a saját játékában kiemelkedő!Persze inkább a támadókat jegyzik meg az embereke, de nyitott szemmel kell nézni a meccseket, s látható milyen fontos tagja ő a mai csapatnak!
Kép
Kép
Kép
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.09. 19:49:36

A Bayern München 12 millió euróért le akarja igazolni Seydou Keitát.
Mostanában annyira nem játszik jól, lehet hogy annyira nem is bánnám ha elmenne!
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.09. 18:53:13

sjd írta:
pont erre gondoltam én is, e helyett írja azt mindenki, hogy "hát igen, lehet, hogy nem olyan jó, de kell egy ilyen zongoracipelő a csapat, aki nem csinál semmi érdekeset...."
Thiagonak a képességei viszont nem korlátoltak, olyan stílusban játszik, mint Xavi és Iniesta, saját nevelés és (egyelőre) tűri a padozást
Thiago még sokat kell fejlődjön és tapasztaljon. Piszkosul tehetséges, ezt mindenki tudja, de Keita nálam előrébb van a sorban JELENLEG. Az más kérdés, h ha Thiago ilyen szinten fejlődik akkor 2-3 év múlva a legjobbak között lesz, de ez egy másik történet.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.09. 18:47:12

Hát én is egyértelműen Keitát játszatnám ha gázos a szitu, Thiago még el tudja szórni a labdákat, rutintalan. Keita magabiztosságot ad, és vele is működik a labdatartós játék, valamint jól védekezik. Nyilván nem olyan kreatív a középpályánk vele, de szerintem szükség van rá!
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.09. 18:44:41

sjd írta:
kanty írta: Mi kifogás?
Keita ennyit tud és kész, az esetek nagy részében kihozza magából a maxot. Nem olyan egyszerű olyan stílusban játszani, mint Iniesta és Xavi, főleg egy olyan játékosnak akinek a képességei korlátoltabbak és nem is a Barca nevelése.
pont erre gondoltam én is, e helyett írja azt mindenki, hogy "hát igen, lehet, hogy nem olyan jó, de kell egy ilyen zongoracipelő a csapat, aki nem csinál semmi érdekeset...."
Thiagonak a képességei viszont nem korlátoltak, olyan stílusban játszik, mint Xavi és Iniesta, saját nevelés és (egyelőre) tűri a padozást
Keita így van munkásember.
De nagyon jól védekezik,univerzális a kp-mindent csinál.
Magabiztosságot kölcsönöz...
Abi & Tito
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.09. 18:32:02

kanty írta: Mi kifogás?
Keita ennyit tud és kész, az esetek nagy részében kihozza magából a maxot. Nem olyan egyszerű olyan stílusban játszani, mint Iniesta és Xavi, főleg egy olyan játékosnak akinek a képességei korlátoltabbak és nem is a Barca nevelése.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.09. 18:28:42

d írta:Arról, hogy Guardiola mikor és hogyan hozza be nem ő tehet. De Pep is némileg kellemetlen szituációban van, hisz itt van egy Keita, aki nem labdazsonglőr, nem cselgép, de bármikor megbízható teljesítményt tud nyújtani Iniesta és Xavi helyén és ez az, amit sem Thiago, sem Dos Santos nem lenne képes nyújtani még. Ehhez kell egy alkat és jópár év rutin. Őszintén szólva egy szoros meccsen ha be kellene hozni valakit oda a középpályára, akkor én mindenképp a malit választanám a fiatalok helyett, mert rá lehet számítani. És ezt azzal kell meghálálni, hogy játszik, amikor tud.

A kérdésre válaszolva: nem vagyok Keita fan, de nagyon becsülöm, mert kellenek az ilyen játékosok is. Nem mondom, hogy nem engedném el egy jó ajánlat esetén, de örülök, hogy itt van.
Kép
Minden szavaddal egyetértek!
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.09. 18:26:28

sjd írta: Ez csak kifogás, ha vkp lenne még megérteném, mert Busquets vagy Mascherano sem csinál semmi érdekeset, de most Iniesta és Xavi első számú helyetteséről beszélünk, tőle meg elvárnám, hogy játsszon, ha nem is olyan jól, de olyan stílusban

Az egyetlen pozitívum a játékában a váratlan előretörései, amelyeknek köszönhetően jó pár gólt lőtt
Mi kifogás?
Amúgy mondj nekem olyant, aki elviseli a padozást, nem drága és sokkal jobb, mint Keita.
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.09. 18:21:45

kanty írta:Keita tipikusan a zongoracipelő szerepét tölti be. Nem egy technikai virtuóz, nem csinál olyan dolgokat amikre felkapjuk a fejünket, de hasznos tagja a csapatnak. Én sem ájulok el a játékától, de bizony egy csapatba kellenek a hozzá hasonló játékosok is.
Nagy meccsek eldöntésére alkalmatlan, de amit tud azt egyenletesen hozza. Szükség van.
Ez csak kifogás, ha vkp lenne még megérteném, mert Busquets vagy Mascherano sem csinál semmi érdekeset, de most Iniesta és Xavi első számú helyetteséről beszélünk, tőle meg elvárnám, hogy játsszon, ha nem is olyan jól, de olyan stílusban

Az egyetlen pozitívum a játékában a váratlan előretörései, amelyeknek köszönhetően jó pár gólt lőtt
d
Entrenador del Barça

2011.02.09. 18:16:23

Arról, hogy Guardiola mikor és hogyan hozza be nem ő tehet. De Pep is némileg kellemetlen szituációban van, hisz itt van egy Keita, aki nem labdazsonglőr, nem cselgép, de bármikor megbízható teljesítményt tud nyújtani Iniesta és Xavi helyén és ez az, amit sem Thiago, sem Dos Santos nem lenne képes nyújtani még. Ehhez kell egy alkat és jópár év rutin. Őszintén szólva egy szoros meccsen ha be kellene hozni valakit oda a középpályára, akkor én mindenképp a malit választanám a fiatalok helyett, mert rá lehet számítani. És ezt azzal kell meghálálni, hogy játszik, amikor tud.

A kérdésre válaszolva: nem vagyok Keita fan, de nagyon becsülöm, mert kellenek az ilyen játékosok is. Nem mondom, hogy nem engedném el egy jó ajánlat esetén, de örülök, hogy itt van.
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.09. 18:15:31

Keita tipikusan a zongoracipelő szerepét tölti be. Nem egy technikai virtuóz, nem csinál olyan dolgokat amikre felkapjuk a fejünket, de hasznos tagja a csapatnak. Én sem ájulok el a játékától, de bizony egy csapatba kellenek a hozzá hasonló játékosok is.
Nagy meccsek eldöntésére alkalmatlan, de amit tud azt egyenletesen hozza. Szükség van.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.09. 18:02:01

MessiFan írta:
kristop írta: mondjuk a fórumozók kilencven százalékára gondoltam. miután általában felszokott robbanni az élőtopik, amikor a kezdőbe kerül vagy őt cserélik be. olyan mint oleguer, csak nem bénában.
Na akkor megkérdezném a kedves fórumozótársaimtól, hogy ki örülne ha elmenne Keita, illetve ki nem szereti Keitát?
Csak kíváncsiságból :roll:
Szeretem és maradjon!
Lezárt