Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem gondolom igy feltétlenül. Jövőre jön fel Thiago, és őt játszatnám sokat a kp-n. Azt pedig nem szeretném, ha Keita v. vmi új igazolás végett ne kapna elég lehetőséget.noname írta:Ha menne, szükséges lenne vki mást hozni a helyére. Sztem nincs vele gond. Támadásban gyenge, de mindig nagyon stabilizálja a kpt, ha előnyben vagyunk. Nem véletlenül cseréli be annyiszor Pep. Max akkor menne sztem, ha jönne helyette Cesc.
Szerintem is szükség van rá... de többször kezdőként. Mert az, hogy 10-15 percekre beáll, nem nevezném fontos embernek. Inkább egy kiegészítő embernek, aki a meccs végén beáll, hogy megszilárdítsa a középpályát és tartsa a labdát. Keitában mondjuk több van, mint egyszerű kiegészítő ember, de pechéje Iniesta játszik a posztján, aki fényévekkel kreatívabb. Én azt bírtam, hogy amikor még nem volt Villa, Iniesta volt a balszélső. Így a középpályán Seydou játszott és neki ment ott a játék. Többször vetném be Pep helyett, de a meccsek ugye 0-0-ról indulnak, amiket fel kell építeni. Az építéshez pedig Ini ért.Bob_Marley írta:A véleményemet szerintem sokan ismerik, s ez változatlan, Keitára szüksége van a csapatnak!Én szeretem a lelke játékát, s lehet nem egy labdaművész, de ő a saját játékában kiemelkedő!Persze inkább a támadókat jegyzik meg az embereke, de nyitott szemmel kell nézni a meccseket, s látható milyen fontos tagja ő a mai csapatnak!
Nem tudom elképzelni, hogy elengedje Pep, láthatóan nagyon bízik benne, s ezt meg is hálálja hétről hétre Seydou!
Én meg nem. Tavaly nagyon sokszor játszott Iniesta helyén, és az egész játékunkra nagyon negatívan hatott ez ki. Alkalmatlan azt a posztot ellátni, pedig nálunk általában ott játszik.P.U.Y.O.L. írta:Már sokat beszéltünk erről és én is hasonló állásponton vagyok...Bob_Marley írta:A véleményemet szerintem sokan ismerik, s ez változatlan, Keitára szüksége van a csapatnak!Én szeretem a lelke játékát, s lehet nem egy labdaművész, de ő a saját játékában kiemelkedő!Persze inkább a támadókat jegyzik meg az embereke, de nyitott szemmel kell nézni a meccseket, s látható milyen fontos tagja ő a mai csapatnak!
Nem tudom elképzelni, hogy elengedje Pep, láthatóan nagyon bízik benne, s ezt meg is hálálja hétről hétre Seydou!
Nem döntő érv, csak egy ilyen játékos kódoltan jobban viseli a padozást és nem gondolja úgy, hogy elvesztegeti a karrierjét, neki játszania kell állandóan stb-stb. Általában ez így van. Aztán vannak üdítő kivételek, de azok csak erősítik a szabályt.sjd írta:Akkor már csak azt mondjátok meg, hogy az esetleges igazolásoknál miért döntő érv, hogy valaki középszerű stb.
Ennyi erővel jöhetne Güiza csatárcserének, nem az a szint, mint Villa, de jó lesz, mert Bojan még nem érett meg?
Már sokat beszéltünk erről és én is hasonló állásponton vagyok...Bob_Marley írta:A véleményemet szerintem sokan ismerik, s ez változatlan, Keitára szüksége van a csapatnak!Én szeretem a lelke játékát, s lehet nem egy labdaművész, de ő a saját játékában kiemelkedő!Persze inkább a támadókat jegyzik meg az embereke, de nyitott szemmel kell nézni a meccseket, s látható milyen fontos tagja ő a mai csapatnak!
Tavaly Iniesta posztján értékelhetetlent nyújtott, idén pedig eleve alig kap lehetőséget... igaz akkor nem annyira kerékkötője a játéknak, mint tavaly. Ő szűrőként lett volna jó nálunk, egy meccsen játszott vkp-t és az volt a legjobb meccse mezőnyben.9Dave írta:A Bayern München 12 millió euróért le akarja igazolni Seydou Keitát.
Mostanában annyira nem játszik jól, lehet hogy annyira nem is bánnám ha elmenne!
Thiago még sokat kell fejlődjön és tapasztaljon. Piszkosul tehetséges, ezt mindenki tudja, de Keita nálam előrébb van a sorban JELENLEG. Az más kérdés, h ha Thiago ilyen szinten fejlődik akkor 2-3 év múlva a legjobbak között lesz, de ez egy másik történet.sjd írta:
pont erre gondoltam én is, e helyett írja azt mindenki, hogy "hát igen, lehet, hogy nem olyan jó, de kell egy ilyen zongoracipelő a csapat, aki nem csinál semmi érdekeset...."
Thiagonak a képességei viszont nem korlátoltak, olyan stílusban játszik, mint Xavi és Iniesta, saját nevelés és (egyelőre) tűri a padozást
Keita így van munkásember.sjd írta:pont erre gondoltam én is, e helyett írja azt mindenki, hogy "hát igen, lehet, hogy nem olyan jó, de kell egy ilyen zongoracipelő a csapat, aki nem csinál semmi érdekeset...."kanty írta: Mi kifogás?
Keita ennyit tud és kész, az esetek nagy részében kihozza magából a maxot. Nem olyan egyszerű olyan stílusban játszani, mint Iniesta és Xavi, főleg egy olyan játékosnak akinek a képességei korlátoltabbak és nem is a Barca nevelése.
Thiagonak a képességei viszont nem korlátoltak, olyan stílusban játszik, mint Xavi és Iniesta, saját nevelés és (egyelőre) tűri a padozást
pont erre gondoltam én is, e helyett írja azt mindenki, hogy "hát igen, lehet, hogy nem olyan jó, de kell egy ilyen zongoracipelő a csapat, aki nem csinál semmi érdekeset...."kanty írta: Mi kifogás?
Keita ennyit tud és kész, az esetek nagy részében kihozza magából a maxot. Nem olyan egyszerű olyan stílusban játszani, mint Iniesta és Xavi, főleg egy olyan játékosnak akinek a képességei korlátoltabbak és nem is a Barca nevelése.
d írta:Arról, hogy Guardiola mikor és hogyan hozza be nem ő tehet. De Pep is némileg kellemetlen szituációban van, hisz itt van egy Keita, aki nem labdazsonglőr, nem cselgép, de bármikor megbízható teljesítményt tud nyújtani Iniesta és Xavi helyén és ez az, amit sem Thiago, sem Dos Santos nem lenne képes nyújtani még. Ehhez kell egy alkat és jópár év rutin. Őszintén szólva egy szoros meccsen ha be kellene hozni valakit oda a középpályára, akkor én mindenképp a malit választanám a fiatalok helyett, mert rá lehet számítani. És ezt azzal kell meghálálni, hogy játszik, amikor tud.
A kérdésre válaszolva: nem vagyok Keita fan, de nagyon becsülöm, mert kellenek az ilyen játékosok is. Nem mondom, hogy nem engedném el egy jó ajánlat esetén, de örülök, hogy itt van.
Mi kifogás?sjd írta: Ez csak kifogás, ha vkp lenne még megérteném, mert Busquets vagy Mascherano sem csinál semmi érdekeset, de most Iniesta és Xavi első számú helyetteséről beszélünk, tőle meg elvárnám, hogy játsszon, ha nem is olyan jól, de olyan stílusban
Az egyetlen pozitívum a játékában a váratlan előretörései, amelyeknek köszönhetően jó pár gólt lőtt
Ez csak kifogás, ha vkp lenne még megérteném, mert Busquets vagy Mascherano sem csinál semmi érdekeset, de most Iniesta és Xavi első számú helyetteséről beszélünk, tőle meg elvárnám, hogy játsszon, ha nem is olyan jól, de olyan stílusbankanty írta:Keita tipikusan a zongoracipelő szerepét tölti be. Nem egy technikai virtuóz, nem csinál olyan dolgokat amikre felkapjuk a fejünket, de hasznos tagja a csapatnak. Én sem ájulok el a játékától, de bizony egy csapatba kellenek a hozzá hasonló játékosok is.
Nagy meccsek eldöntésére alkalmatlan, de amit tud azt egyenletesen hozza. Szükség van.
Szeretem és maradjon!MessiFan írta:Na akkor megkérdezném a kedves fórumozótársaimtól, hogy ki örülne ha elmenne Keita, illetve ki nem szereti Keitát?kristop írta: mondjuk a fórumozók kilencven százalékára gondoltam. miután általában felszokott robbanni az élőtopik, amikor a kezdőbe kerül vagy őt cserélik be. olyan mint oleguer, csak nem bénában.
Csak kíváncsiságból