Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amen.lui1698 írta:Hajtani hajt, meg nem is lenne egy ügyetlen gyerek, még gyorsnak is gyors, de olyan szinten sötét szegény gyerek, hogy hihetetlen.
Egyenlőre nem, de szvsz ha 4-5 meccsen keresztül végig a kezdőben lenne és végig is játszaná azokat a meccseket, akkor ha nem is ugyan úgy mint Alves, de jól játszana és nem lenne rá sok panasz.Barcaman14 írta:Adriano pedig sztem közel sem tudná megoldani a helyettesítést.
Nekem picit olyan, mint Abidal volt, hogy játszik-játszik, teszi a dolgát, de semmi plusz, csak egy ember ott a szélen. Abi idén már fantasztikusan játszik, reméljük, neki nem kell hozzá ennyi idő.Barcaman14 írta:Nem játszott rosszul tegnap, de túl sok pluszt nem ad a csapatnak. Számomra egy kicsit kilóg a csapatból egyelőre. Nem szélsőséges kilógásról van szó, csupán még nem igazán jutottam dűlőre vele kapcsolatban.
nem lógott ki negatívan,tette a dolgát,nem tűnt fel alves hiánya.messideco írta:Hogy játszott Adriano a tegnap?
Panathinaikos ellen egész jól tolta és a Depor ellen se volt annyira rossz.Ilúvatar írta:nem is tudom mikor focizott utoljára jól?... valaki elmondaná?
asszem valamelyik kupameccsen, amikor a bal oldalon volt és [auto_cenzúra] lövései is voltak. aztán valamelyik első meccsei egyikén, amikor a jobb oldalról pumpálta befelé a jobbnál jobb labdákat. (akkor jött az a baromság, hogy simán lehet pótolni alvest)Ilúvatar írta:nem is tudom mikor focizott utoljára jól?... valaki elmondaná?
Hát...messibingyo írta:Sziasztok nem láttam a meccset a tegnap valaki le irna roviden hogy hogy jatszott
És azt hozzáteszem, hogy eddig elég pontosan adogatott középre. Tegnap nem ment a csapatnak és neki se, csak neki látványosabban.ozsimiki írta:Alvestől tanulta. Csak Adrianonak nincs lehetősége egymás után 50et beadni,h egy jó helyre is menjenAndris írta:Borzalmas volt, amit művelt.
Hihetetlen hogy képes valaki a Barcelona keretében egymás után többször is 30 méterekkel elszámítani labdákat.
Alvestől tanulta. Csak Adrianonak nincs lehetősége egymás után 50et beadni,h egy jó helyre is menjenAndris írta:Borzalmas volt, amit művelt.
Hihetetlen hogy képes valaki a Barcelona keretében egymás után többször is 30 méterekkel elszámítani labdákat.