Kenny írta: 11. Figo(bocs,de ugy néz ki visszajön)

Ő se hülye!

Kenny írta: 11. Figo(bocs,de ugy néz ki visszajön)
Na ennek szerintem senki nem örülne!!!Ez még viccnek is rossz.Kenny írta:1. Valdés
2. Ruben,
3. Belletti
4. Cannavaro
5. Puyol
6. Kompany
7. Marquez
8. Oleguer
9. Del Horno
10. F. Navarro
11. Figo(bocs,de ugy néz ki visszajön)
12. Motta
13. Deco
14. Cesc Fabregas
15. Xavi
16. Riqelme
17. Giuly
18. Iniesta
19. Ronaldinho
20. Leo Messi
21. F. Torres
22. S. Eto'o
Ők egy teljesen más szint. Ők ma a világ legjobb védői. Az aboszút legjobbak a maguk posztján és mind nagycsapatban játszanak, ez pedig felnyomja az árukat. Egy szónak is száz a vége, Kompany tuti nem kerülne többe, mint 10 M euro.Charlie írta:Nesta?Puyol?Ferdinand?Campbell?Ashley Cole?Terry?Samuel?Lujo írta:Akkor rosszul emlékszem, de 20 millió euróért akkor sem lehet ma védőt eladni.
Ők nem hinném hogy 20 alatt vannak,és még tudnám sorolni!
C.
Nesta?Puyol?Ferdinand?Campbell?Ashley Cole?Terry?Samuel?Lujo írta:Akkor rosszul emlékszem, de 20 millió euróért akkor sem lehet ma védőt eladni.
Itt mindenki nyugodtan elmondhatja a maga különbőző féle vezióit az átigaolásokkal, meg úgy általábal a Barcával kapcsolatban. Az meg, hogy nem mindíg egyezik a véleményünk természetes. Mi lenne itt, ha csak fejbólintó Jánosok lennének ebben a fórumban.balboa7 írta:Hát én Lujo-val nem igen értek egyet ezekben az igazolásokban. Egyedül csak Del Horno-t fontolnám meg!
De azt hogy Edmilson-t eladjuk, az nagy hülyeség lenne. Pláne az is hogy a helyére Kompany-t írta, az meg tuti hogy nem 5 millio Euro lenne hanem olyan 20 körül. De Gerard-al kapcsolatba igaza volt sztem is, mert amióta a Barca-ba van azóta nem sok mindent csinált! Sztem nyáron Riquelme, Gerard és sajna Saviola távozni fog. De sztem az is igaz hogy Riquelme-ért többet lehetne kérni mint 10 milla.
Az tetszik itt a forumon mindenkinek más a véleménye pl az igazolások terén is. Ez csak az én véleményem, de biztos vagyok benne hogy A BARCA vezetőji jobban tudják a dolgukat mint mi!
Gerard nem védő, hanem középpályás. Navarro pedig elsősorban balodali védő, esetleg még középen lehet rá számítani.Torres pedig egyre inkább kikerül az érinthetelenek közül (az Atletico hatalmas adóssággal küszködik, valamint Torrs címeket akar nyerni), Xabi Alonso és Fabregas valóban elég nehézkes eset lennének, de ha valami olyasmit benyögnének, mint Reyes, csak a RM-ot a Barcával behelyettesítenék, akkor náluk is lehetne esélyünk. Jesus Navast is eladná a Sevilla tutira, meg Kompanyt is meg tudnánk szerezni. És ha ez így összejönne 2 év alatt, akkor a Laporta vezetés egy nagy generációt hozna össze, ami éveken keresztül a topon tarthatná a Barcát.gyiko írta:Szerintem ez mind teljesen fölösleges, legalábbis a jövő évre, idénykezdetre vonatkozóan, Sol nagyon jó játékos, de lassan már kiöregedőben van, nem hiszem, hogy bele kellene fektetni, inkább a fiatalokba. Robben érinthetetlen, a spanyolok közül meg Torres nem lesz meg, Xabi Alonso nagyon messze van a legutóbbi igazolásával, Fabregas-t pedig nem véletlenül nyúlták le, egyesül Del Horno (igaz ő jó lenne), de.... hangsúlyozom, hogy szerintem jövőre senki nem kellene.
Kapuban: Valdés és Jorquera
Védő (jobb): Belletti és Dámia, Gabri esetleg Gerard, Navarro
Közép: Puyol, Oleguer, Edmilson, Márquez
Védő (bal): Gio és Sylvinho
Vkp: Xavi és Motta, Albertini, esetleg a védők közül Márquez és Edmilson vagy Gerard
Tkp: Ronaldinho és Deco, Giuly, Iniesta, Messi,
Támadó: Eto'o és Maxi, Henke
Később meg majd jönnek a fiatalok Mora, Pena, Riera
Na ennél nagyobb marhaságot még nemigen olvastam itt. Nem gondolod komolyan, hogy van olyan klubvezető, aki megvesz egy játékost 150 M euróért és ennél alacsonyabb kivásárlási árat szab meg az új szerződésében. Godolkozz már kicsit ember.Mr. Master írta:Nem tudom hallotatok-e már arról az Ahmetov csávóról...
(a Shaktar elnöke és nyáron millát akar játékosokra költeni)
Szal, adjuk el neki Ronaldinhot 150 millióért, a brazil zseni harcoljon ki egy olyan szerzQdsést, ahol 75 millió a kivásárlási ára, aztán a 150-bQl nyáron visszavesszük, marad 75 milliónk, adunk belQle 45-50-et plusz Edmilson-t Gerrard-ért és télen vegyük vissza Ronaldinho-t. Így még marad vagy 25 milliónk (Torres?) és lesz egy egy fantasztikus védekezQközéppályásunk és mindezért csak fél évre kell Ronaldinho-t kölcsönadni.
Remélem majd megéri.
Na, mit szóltok hozzá?
Álomvilág...Mr. Master írta:Szerintem Így lenne jövőre a legjobb a Csapat:
Eto'o
Robben Ronaldinho Giuly
Xavi Gerrard
Gio S. Campbell Puyol Belletti
Valdes
Így csak három playert kell venni (hány millióért?)
de gondoljatok bele, hogy a kihagyottakért is mennyit kapnánk. Kérdéses, hogy az illető három focista elhagyná-e a klubját.