Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.23. 10:48:54

hölör írta: az igazság azonban az, hogy most már ez a 3. év amikor nincs egy súlycsoportban a két csapat. :roll:
Akár 4-et is írhattál volna... :twisted: Az a tavasz gyönyörű volt, mutatott játékban ott húztunk el igazán.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
hölör
Jugador del Barça

2006.11.23. 10:20:58

Engem speciel nem érdekel, hogy a tisztelt fórumozó szidta-e a barcát, amikor nem ment vagy sem. SOSEM fogom elflejteni a reaál játékosok, elsősorban gutira gondolok olyan nyilatkozatait, maiket akkor tettek. ez nekem elég arra, hogy az életben utáljam őket.
az igazság azonban az, hogy most már ez a 3. év amikor nincs egy súlycsoportban a két csapat. :roll:
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Subinho
Director del Fútbol

2006.11.23. 08:30:37

valamilyen szinten igazat adok R.M.C.F.-nek, mert télleg nem kell a másikat anyázni és fikázni. ha valaki mégis megteszi, akkor majd a modik elintézik, ennyi!
azzal is egyetértek, hogy 98-2003 a real évei voltak, de azzal nem, h a barca 10 évig [auto_cenzúra] volt!!! a barca a 90-es években végig meghatározó csapat volt!!! a 99/2000 év volt a sorsdöntő, ott ment el pár dolog és onnan egészen 2003-ig nem ment a csapatnak. rossz igazolások, rossz edzők és rossz vezetés! aztán jött laporta, reikard és a mostani csapat! első évükben 2. hely és ha van még 1 forduló talán megelőzik a valenciát, mert nagyon a nyakukon voltak! a 2. évben bajnokság, a 3.-ban PD+BL! ahhoz, hogy ez a csapat igazi dream team legyen idén is meg kéne védeni mind2 címet!!! és most sokkal nehezebb lesz, mert keményebb a BL, nagyon jó csapatok vannak most és a liga is erősebb lett, mert a valencia, sevilla és a real most nagyon jó!!! tehát, ha most sikerülne a duplázás, akkor nagyon ott lennénk a szeren! nem is tudom mikor volt ennyire erős a primera! az utóbbi években a barcának ment a szekér, aztán a realnak, aztán megint a barcának. néha beleszólt a valencia - deportivo páros is, de idén sok jó csapat van! főleg a sevilla!!! sztem ők lesznek a következő évek új deporja! évekig ott voltak a dobogón, de nekik most évek kellenek, mire megint olyan csapattá válnak mint régen...
szóval, most fog kiderülni, hogy folytatódik-e a bevett tendencia, azaz megint a real évei jönnek és a barca gyenge lesz aztán 3-4 év múlva megint fordul a kocka, vagy végre olyan bajnokság lesz, ahol a 2 csapat egyszerre van jó formában és küzdenek egymással!!!
R.M.C.F

2006.11.23. 08:07:14

Hát mindenki tévedhet.Tudod 2 év nagyon szűk kis időtartam,az még nem bizonyíték.Ha ez a generáció ami nálatok van még legalább 3 évig a toppon lesz és nyer még 2-3 PD-t és 2 BL-t akkor elmondhatod nyugodt szívvel hogy ezekben az időkben a Barca volt a legjobb csapat.Két év az nem valami sok messzemenő következtetés levonásához.Az esély megvan rá mert jó a csapatotok.De még várjunk ezzel a kijelentéssel.Az se felejtsd hogy ha mondjuk 5 éven át lennétek a Világ legjobbja mint mi 98-2003 közt akkor is nagyon gyorsan ellehet veszíteni a hírnevet.Legalábbis a rosszindulatú ellenszurkolók szemében.Hidd el nekem a csapatoddal az égvilágon semmi bajom.És azt sem gondoltam hogy szeresse bárki is a Realt itt.Csak a stílus amit a szurkolói egy része megenged magának ,meg az anyázás meg a sok lealázni próbáló HSZ nem a Barcelona múltjához illő.Nem mondom odaát is előfordul de nem jellemző ilyen hihetetlen mennyiségben.Ez fura nekem.Lehet hogy azért mert magamból indulok ki és nekem eszembe sem jutott az elmult 10 évben szidni , lealázni a Barcát amikor nem igazán ment nekik.Örültem hogy mi tudtunk nyerni egy rakás díjjat és nem rosszindulatuskodtam,kárörvendtem.Tudom hogy ezek az emberek 14 éves 2 éve Barca szurkolók ,de majd ha kitartanak a csapatuk mellett akkor is ha lesz ujra olyan 6 évetek akkor mondhatják magukat Barcásnak szerintem.Addig csak "felvett" szurkolók...
Belekapaszkodni nem akarok semmibe,nem értem mire gondolsz.Azért mert nem megy annyira nektek?Dehogynem megy.Hiszen nyertek.Győzelem és győzelem közt a fociban nincs különbség.Talán az ellenfeleitek eszméltek rá hogy elléptetek tőlünk 2 éve és többen észbekaptak....talán ez lehet.Az te sem gondolhatod hogy azért mert 2 éve jó és eredményes focit játszotok akkor az örökké igy is marad?Akkor hány ilyen csapat lenne már a világon?
A csoportból továbbjuttok , igaz nehezen de a lényeg hogy tovább.Aztán jönnek a nehezebb derbik.Erős a mezőny ugyhogy jó kis BL- lesz az idei.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.23. 00:08:49

R.M.C.F írta: Vagy azt gondolod ti vagytok a legjobbak?
Igen.
Azt gondolom.Két évig folyamatosan bizonyítottuk,hogy olyan szinten játszunk,ahová más csapat nem ér el.Vagy csak nyártól követed a dolgokat? :lol: Most nem megy annyira,-amibe persze megpróbálsz belekapaszkodni-de nyugodj meg:Hamarosan a tavalyi formánkat mutatjuk majd.
Ja,és így is elöttetek vagyunk. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.22. 23:27:34

R.M.C.F írta:Nem kötekedem csak reagálok pár olyan HSZ-re ami a Realt próbálja meg lealázni.Ha eltorzitják páran az igazságot és a tényeket azért hogy a Realnak legyen negatív a megítélése...Ez nem jó dolog.

Legyünk korrektek.Tiszteljük az ellenfelet.Ha 2 Barcás elkezdi tisztelni az 1000 ből már megérte civakodni.
Figyi!

Általában én megpróbálok úgy véleményt formálni,nyílvánítani,hogy azzal ne okozzak maradandó sérülést,1 Madrid fannak sem...

Viszont azt ne feledd már el,h ez 1 BARCA oldal,ahol a Real megítélése eléggé negatív :!: Na már most,ezt lehet normálisabb "hangnemben" kifejnteni a fórumban,és lehet pocskondiázva,de a lényege ugyanaz,h nem szeretjük a Madridot :!:
Ezt kellene felfognod! Meg azt,h úgymond Jogosan tesszük ezt,ezen az oldalon,ami BARCA szurkólóknak lett kitalálva :!: :wink:

Ha a madridistán menne,megérteném,h tisztségednek érzed,h közbeszólj,megváltoztass emberekben kialakult érzéseket...

Szerintem amúgy a nagyon nagy többség ebben a topicban is normálisan írja le véleményét :!: Akik meg nem,azokat meg az ITTENI modik figyelmeztetik... nem neked kellene :wink: ,mert ezzel csak....tudod mit indítasz el.

Röviden ennyi!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
R.M.C.F

2006.11.22. 23:18:58

Nem kötekedem csak reagálok pár olyan HSZ-re ami a Realt próbálja meg lealázni.Ha eltorzitják páran az igazságot és a tényeket azért hogy a Realnak legyen negatív a megítélése...Ez nem jó dolog.

Legyünk korrektek.Tiszteljük az ellenfelet.Ha 2 Barcás elkezdi tisztelni az 1000 ből már megérte civakodni.
R.M.C.F

2006.11.22. 23:12:22

A védelmük gólt sem kapott eddig.Jó az a védelem.

Helguera végig huzta a lábát.Figyeltem,kiváncsi voltam Capello melyiket viszi le.Canna is sérült volt előtte napokig,ugy volt nem is vállalja.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.22. 23:11:08

Jajj R.M.C.F!

Ha telne nagyon fontos idődből arra is,h visszaolvasgass ebben a topicban,akkor értenéd mi ez a jakuzzis dolog...,amúgy 1 szóval sem mondtam,h tőled hallottam :wink:

U.i.: már megint nem a lényegre reagáltál :wink: vagy szándékosan kötekedsz,mi :?: keresed minden hsz-ben,azt,h mibe köthetsz bele... erre bezzeg van időd :lol:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.11.22. 23:05:55

R.M.C.F írta:A fiu már a meccs előtt megmondta hogy nem igazán várom a győzelmünket....sajna ezt bebuktad.Tartalékos Lyon is jobb mint mi,akik szintén tartalékosak voltunk.Ronaldo,Cicinho,Beck,Canna edzeni sem tudott,Helguera 10 perctől huzta a lábát.
Azt hogy jobb mint ti az természetesen komolyan mondom.miért zavar ez téged? Vagy azt gondolod ti vagytok a legjobbak?

Hát a pofám leszakad....

Ronaldo és Cicinho valamint Beckham nem is játszottak.
Helguera meg fájlalta a lábát a 10. percben és még utánna két percig kb.
ezt így kellett volna írni.

nem hiszem h azt gondolja h mi vagyunk a legjobbak.
De azt joggal gondolhatja, h nem kell félnünk a tartalékos Lyontól.
Merthogy elég verhető védelmük volt...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
R.M.C.F

2006.11.22. 23:04:32

ozsimiki írta:R.M.C.F.-ben azt "bírom",h csak olyan hsz-kre reagál,ahol valami apróságba tényleg bele lehet kötni, mint pl,h jó lenne nekünk,ha Lyon-t kapnánk.(hát azért nem a legjobb lenne,de tény,h ha meg akarjuk nyerni ismét,akkor bárkit le kell tudnunk győzni :twisted: )

De amiben sok igazság van,az olyan hsz-t meg észre sem veszi,pedig abban is tőle idéztek...

U.i. ez a seggrepacsis beszólásod R.M.C.F. meg tiszta Gutis,Ramosos ,Jakuzzis volt :lol: :?
Látod lehet reálisan is megitélni dolgokat...elkell ismerni a Lyon nagyon jó csapat lett.

A seggrepacsi előtt volt ám egy anyázás...azt nem vesszük észre?A jakuzzit nem tőlem olvastad.
R.M.C.F

2006.11.22. 22:59:24

A fiu már a meccs előtt megmondta hogy nem igazán várom a győzelmünket....sajna ezt bebuktad.Tartalékos Lyon is jobb mint mi,akik szintén tartalékosak voltunk.Ronaldo,Cicinho,Beck,Canna edzeni sem tudott,Helguera 10 perctől huzta a lábát.
Azt hogy jobb mint ti az természetesen komolyan mondom.miért zavar ez téged? Vagy azt gondolod ti vagytok a legjobbak?

Hát a pofám leszakad....
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.22. 22:58:46

R.M.C.F.-ben azt "bírom",h csak olyan hsz-kre reagál,ahol valami apróságba tényleg bele lehet kötni, mint pl,h jó lenne nekünk,ha Lyon-t kapnánk.(hát azért nem a legjobb lenne,de tény,h ha meg akarjuk nyerni ismét,akkor bárkit le kell tudnunk győzni :twisted: )

De amiben sok igazság van,az olyan hsz-t meg észre sem veszi,pedig abban is tőle idéztek...

U.i. ez a seggrepacsis beszólásod R.M.C.F. meg tiszta Gutis,Ramosos ,Jakuzzis volt :lol: :?
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.22. 22:52:39

Kicsit keserű a fiú,mert nem tudták megverni otthon a tartalékos Lyont.
De kijelenti gyorsan,hogy a Lyon jobb nálunk is-természetesen
:lol: hát a pofám szakad le... :lol: :lol:
És komolyan mondja ráadásul. :lol: :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
R.M.C.F

2006.11.22. 22:50:39

Saviola írta:
R.M.C.F írta:Persze...gondolkodsz nyelvészkém....akkor nem lennének ilyen humorizált túlkapásaid mint a HSZ-ed.
Na,ez az a pont,amikor jobb lesz,ha elmész aludni,mert még véletlenül a túlkapásaim közben elküldelek anyádba. :roll: :oops: :x
Az ilyenért seggrepacsi jár ám azt ugye tudod?

De nem akarom hogy fölmenjen a cukrod....
Magadnál vagy ember???
A Lyon jobb nálunk??? Laughing Laughing
A Barcelonáról beszélsz kisfiú...Kapj a fejedhez.
Boldogan elfogadnám őket ellenfélnek a kieséses szakaszban.
Ott rendre besz*rnak.
Azthiszem tudtam hogy a barcáról beszélek....vagy nem?...de mégis...na mindegy...Mekkora boldog lennél ha őket kapnátok mi? Gondolom :idea:
Andris
Adminisztrátor

2006.11.22. 22:49:04

Na mostmár aztán fejezd be RMCF! :evil:
Nem tudom, h mit is gondolsz te tulajdonképpen, h a barca vs. real topicba csak olyan hszeket fogsz olvasni, amik a realt dicsérik????

Hát elárulom, h nem...
ne köss bele minden ilyen mondatba, mert semmi értelme
csak egy veszekedés indítasz el
fejezd be.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.11.22. 22:46:29

R.M.C.F írta:
Hopsz,azt elfelejtettem,hogy most jön az,hogy a Lyon a földkerekség legjobb csapata és az x tökéletesen megfelelő eredmény.
Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.

Az X jó eredmény a Lyon ellen.Mivel jobbak mint mi.Nálatok is azt gondolom tudjátok.
Magadnál vagy ember???
A Lyon jobb nálunk??? :lol: :lol:
A Barcelonáról beszélsz kisfiú...Kapj a fejedhez.
Boldogan elfogadnám őket ellenfélnek a kieséses szakaszban.
Ott rendre besz*rnak. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.22. 22:45:09

R.M.C.F írta:
Hopsz,azt elfelejtettem,hogy most jön az,hogy a Lyon a földkerekség legjobb csapata és az x tökéletesen megfelelő eredmény.

Az X jó eredmény a Lyon ellen.Mivel jobbak mint mi.Nálatok is azt gondolom tudjátok.
A Lyon jobb formában van mint,mi! Nem pedig jobb csapat :!: :wink: Azért nem mind1 :!:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.22. 22:44:04

R.M.C.F írta:Persze...gondolkodsz nyelvészkém....akkor nem lennének ilyen humorizált túlkapásaid mint a HSZ-ed.
Na,ez az a pont,amikor jobb lesz,ha elmész aludni,mert még véletlenül a túlkapásaim közben elküldelek anyádba. :roll: :oops: :x
,,Azt hitted, hogy mi történt."
R.M.C.F

2006.11.22. 22:39:26

Persze...gondolkodsz nyelvészkém....akkor nem lennének ilyen humorizált túlkapásaid mint a HSZ-ed.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.22. 22:34:46

R.M.C.F írta: Az nem lenne jó ötlet....de gondolkodj mielőtt ilyent írsz.
Én szoktam néha,mielőtt ilyent írok.. :lol:

A szerelmet persze a realra értettem,mielőtt félreértenéd,mert ugye te szoktál gondolkodni mielőtt ilyent írsz.. :oops: :lol:
R.M.C.F

2006.11.22. 22:28:54

Saviola írta:
R.M.C.F írta:

Miért,mit gondoltál,hogy szerelmet vallok? :roll: :lol:

Na,témát lezártam. :wink:

FoRcA BaRcA! :P
Az nem lenne jó ötlet....de gondolkodj mielőtt ilyent írsz.
R.M.C.F

2006.11.22. 22:27:26

Hátha valaki azt írta meccs előtt hogy agyonverjük a Lyont az nem tudom öszintén komolyan gondolta e...Én azt írtam előtte is meg utánna is hogy ez 3 esélyes és örülök az X-nek.A barca továbbfog menni a csoportból...de azért döcögössen megy.

Persze jobb a Brémánál meg a Szófiánál is .
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.22. 22:26:13

Saviola írta:
sergi1989 írta:mérhetelen kiváncsiságom hajt hogy:mikor mondtam hogy a lion a legjobb csapat?kérlek ha tudsz idéz :? :wink:
2.várom irásaimból az idézetet hogy mikor nagy arcoltam hogy agyonverjük a liont!
ha majd be idézted akorr lepj meg egy kis privát üzivel és megbeszéljük!sztm lehet össze tévessztesz vmi haverrel!mert ugy gondolom hogy én ezeket soha egy szoval nem álitottam!és azon meg kár csodálkozni hogy emlegetik a 2-0!nem kevés emberke mondta itt hogy rugnak nekünk egy 4est...és ezt nem neked célzom mert nem te voltál,csak akkor te is figyelj erre!
Nem rád céloztam személyesen,mind általános megjegyzés volt,ami rátok,mint real szurkolókra vonatkozik,általánosa,itt is vannak kivételek.Az a nem kevés emberke,meg biztos értett hozzá.. :roll:

Az 'agyonverjük a Lyont' hozzállást meg sehol sem láttam,de általában így van,hogy a nagy bernabeuban mindekit raktok.. :roll:

Akinek nem inge.. :roll:
igy már korektebb de sztm annak reál drukkenek mond aki it arcozni szokot ugy gondolom én nem!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.22. 22:24:42

R.M.C.F írta:

Miért,mit gondoltál,hogy szerelmet vallok? :roll: :lol:

Na,témát lezártam. :wink:

FoRcA BaRcA! :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2006.11.22. 22:26:41-kor.
Lezárt