Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akár 4-et is írhattál volna...hölör írta: az igazság azonban az, hogy most már ez a 3. év amikor nincs egy súlycsoportban a két csapat.
Igen.R.M.C.F írta: Vagy azt gondolod ti vagytok a legjobbak?
Figyi!R.M.C.F írta:Nem kötekedem csak reagálok pár olyan HSZ-re ami a Realt próbálja meg lealázni.Ha eltorzitják páran az igazságot és a tényeket azért hogy a Realnak legyen negatív a megítélése...Ez nem jó dolog.
Legyünk korrektek.Tiszteljük az ellenfelet.Ha 2 Barcás elkezdi tisztelni az 1000 ből már megérte civakodni.
R.M.C.F írta:A fiu már a meccs előtt megmondta hogy nem igazán várom a győzelmünket....sajna ezt bebuktad.Tartalékos Lyon is jobb mint mi,akik szintén tartalékosak voltunk.Ronaldo,Cicinho,Beck,Canna edzeni sem tudott,Helguera 10 perctől huzta a lábát.
Azt hogy jobb mint ti az természetesen komolyan mondom.miért zavar ez téged? Vagy azt gondolod ti vagytok a legjobbak?
Hát a pofám leszakad....
Látod lehet reálisan is megitélni dolgokat...elkell ismerni a Lyon nagyon jó csapat lett.ozsimiki írta:R.M.C.F.-ben azt "bírom",h csak olyan hsz-kre reagál,ahol valami apróságba tényleg bele lehet kötni, mint pl,h jó lenne nekünk,ha Lyon-t kapnánk.(hát azért nem a legjobb lenne,de tény,h ha meg akarjuk nyerni ismét,akkor bárkit le kell tudnunk győzni)
De amiben sok igazság van,az olyan hsz-t meg észre sem veszi,pedig abban is tőle idéztek...
U.i. ez a seggrepacsis beszólásod R.M.C.F. meg tiszta Gutis,Ramosos ,Jakuzzis volt![]()
Az ilyenért seggrepacsi jár ám azt ugye tudod?Saviola írta:Na,ez az a pont,amikor jobb lesz,ha elmész aludni,mert még véletlenül a túlkapásaim közben elküldelek anyádba.R.M.C.F írta:Persze...gondolkodsz nyelvészkém....akkor nem lennének ilyen humorizált túlkapásaid mint a HSZ-ed.![]()
![]()
Azthiszem tudtam hogy a barcáról beszélek....vagy nem?...de mégis...na mindegy...Mekkora boldog lennél ha őket kapnátok mi? GondolomMagadnál vagy ember???
A Lyon jobb nálunk??? Laughing Laughing
A Barcelonáról beszélsz kisfiú...Kapj a fejedhez.
Boldogan elfogadnám őket ellenfélnek a kieséses szakaszban.
Ott rendre besz*rnak.
Magadnál vagy ember???R.M.C.F írta:Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.Hopsz,azt elfelejtettem,hogy most jön az,hogy a Lyon a földkerekség legjobb csapata és az x tökéletesen megfelelő eredmény.
Az X jó eredmény a Lyon ellen.Mivel jobbak mint mi.Nálatok is azt gondolom tudjátok.
A Lyon jobb formában van mint,mi! Nem pedig jobb csapatR.M.C.F írta:Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.Hopsz,azt elfelejtettem,hogy most jön az,hogy a Lyon a földkerekség legjobb csapata és az x tökéletesen megfelelő eredmény.
Az X jó eredmény a Lyon ellen.Mivel jobbak mint mi.Nálatok is azt gondolom tudjátok.
Na,ez az a pont,amikor jobb lesz,ha elmész aludni,mert még véletlenül a túlkapásaim közben elküldelek anyádba.R.M.C.F írta:Persze...gondolkodsz nyelvészkém....akkor nem lennének ilyen humorizált túlkapásaid mint a HSZ-ed.
Én szoktam néha,mielőtt ilyent írok..R.M.C.F írta: Az nem lenne jó ötlet....de gondolkodj mielőtt ilyent írsz.
Az nem lenne jó ötlet....de gondolkodj mielőtt ilyent írsz.Saviola írta:Miért,mit gondoltál,hogy szerelmet vallok?R.M.C.F írta:Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.Hopsz,azt elfelejtettem,hogy most jön az,hogy a Lyon a földkerekség legjobb csapata és az x tökéletesen megfelelő eredmény.
Az X jó eredmény a Lyon ellen.Mivel jobbak mint mi.Nálatok is azt gondolom tudjátok.![]()
![]()
Na,témát lezártam.![]()
FoRcA BaRcA!
igy már korektebb de sztm annak reál drukkenek mond aki it arcozni szokot ugy gondolom én nem!Saviola írta:Nem rád céloztam személyesen,mind általános megjegyzés volt,ami rátok,mint real szurkolókra vonatkozik,általánosa,itt is vannak kivételek.Az a nem kevés emberke,meg biztos értett hozzá..sergi1989 írta:mérhetelen kiváncsiságom hajt hogy:mikor mondtam hogy a lion a legjobb csapat?kérlek ha tudsz idéz![]()
![]()
2.várom irásaimból az idézetet hogy mikor nagy arcoltam hogy agyonverjük a liont!
ha majd be idézted akorr lepj meg egy kis privát üzivel és megbeszéljük!sztm lehet össze tévessztesz vmi haverrel!mert ugy gondolom hogy én ezeket soha egy szoval nem álitottam!és azon meg kár csodálkozni hogy emlegetik a 2-0!nem kevés emberke mondta itt hogy rugnak nekünk egy 4est...és ezt nem neked célzom mert nem te voltál,csak akkor te is figyelj erre!![]()
Az 'agyonverjük a Lyont' hozzállást meg sehol sem láttam,de általában így van,hogy a nagy bernabeuban mindekit raktok..![]()
Akinek nem inge..
Miért,mit gondoltál,hogy szerelmet vallok?R.M.C.F írta:Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.Hopsz,azt elfelejtettem,hogy most jön az,hogy a Lyon a földkerekség legjobb csapata és az x tökéletesen megfelelő eredmény.