Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
jaja, asszonypajtás megnyugodhat, nyárig nem lesz pihi.lluisllach89 írta:Akkora lett a Pepes cikk hogy alig bírta el a gépem!![]()
Iszonyatosan el lett találva, és tényleg Pepről mit tudhat meg a Barca drukker? Amit elmond szerényen különféle sajtótájékoztatókon.
Nah most letudta úgy látom az asszony kérdést, nem nyaggatja tovább úgy hogy jön 1 újabb nagy sorozat!
Nem tudom hogy vagytok vele de igenis találó dolgok is voltak benne, nekem nagyon bejött. Grat hozzá Etooka!
Ui: Miért változtattad meg a neved? Ki elől menekülsz, rendőrség v maffia?
Valóban, ez már nekem is eszembe jutott,de:Barcaforever írta:El tudnék képzelni egy cikket, a játékosok családjáról és bnőikről megtoldva egy kis képpel és aprócska adattal.Sztem sok mindenkit érdekel, h a játékosokat ki várja egy masszázzsal a meccs után.
Ez pontosan így van.Vmiért elvesztette a komolyságát és a relativitását ez a szavazás.Jó Barca fórum, attól függetlenül, nem hiszem, h miénk az év csapata,edzője és legjobb meccse.Bányász írta:"Minden szentnek maga felé hajlik a keze" ezt tudtam,de nem gondoltam volna,h ennyire.Azért arra számítottam,h sok kategóriában lesz barcelonai győztes.De eddig a kapus és az év tehetsége kivételével mindenhol a "mi emberünk" nyert...(De ebben a két kategóriában is megvan a második hely...).Szóval erős egy kicsit a dolog.Én egy kicsit nagyobb objektivitásra számítottam a szavazóktól mert ez így egy kicsit szerintem vicces.komolytalan mondhatnám azt is..
Egyenlőre nem találom,de köszönöm a választ.lionelmessi19 írta:
Vagy véletlenszerűen, vagy egy idő után mindenki megkapja, vagy pedig te is megkaptad, csak nem vetted észre. (spamek közt nézted?)
Freemail-nél SPAM-eknél van. Köszi a tippet,és az utalványtlionelmessi19 írta:Vagy véletlenszerűen, vagy egy idő után mindenki megkapja, vagy pedig te is megkaptad, csak nem vetted észre. (spamek közt nézted?)socio66 írta:Az lenne a kérdésem,hogy mi alapján,illetve mi alapján nem kaptak egyes emberek bet-at-home-os ajándékszelvényt?
Mert éppen én is eljátszanám azt az 5Eurot...
Vagy véletlenszerűen, vagy egy idő után mindenki megkapja, vagy pedig te is megkaptad, csak nem vetted észre. (spamek közt nézted?)socio66 írta:Az lenne a kérdésem,hogy mi alapján,illetve mi alapján nem kaptak egyes emberek bet-at-home-os ajándékszelvényt?
Mert éppen én is eljátszanám azt az 5Eurot...
Persze,értem. Csupán annyi,hogy nem a valós helyzetet tükrözik a szavazatokPerrero írta:Barca fórum, ez nem meglepő
http://eurobarca.hu/index.php?menu=defaultCapon írta:Firefox-al nem tudom megynyitni az oldalt. Nem tudom mi lehet a probléma. Nem állítottatok valamit az oldalon?