Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért jöttél ide?Fogadd el hogy a Barca JOBB!És már a bajnokság kezdetétől csak a seggünke lesitek.Ez van!Fejo írta:Nagyon LOL vagy öregem!
Bocs, hogy belefolyok, de iszonyat felidegesített ez a hozzászólás...Öcsisajt, figyelj már oda! Miről beszélsz??? Meg egyébként, ha esetleg így is van, hogy a madridistán több regisztrált felhasználó van, akkor mi van? Mi legalább nem egy elcseszett divatcsapat vagyunk, mint a reál élelmiszerlánc...real_funghi írta: Ismerjük, csak ki lett szedve, mert nekünk nem 5 emberre kell egyszerre odafigyelni, hanem 50-re.
Ismerjük, csak ki lett szedve, mert nekünk nem 5 emberre kell egyszerre odafigyelni, hanem 50-re.Charlie írta:Idézet gomb nélkül is lehet azt, bár nem ismerik felétek azt a roppant bonyolult műveletet. Szóval nincs problémátok ilyennel. De itt, figyelünk erre, és szólunk is.
Nem kötekedek, jobb dolgom is akad^^Fejo írta:Charlie írta:Madridistán szokás a piramisépítés Fejo, itt nem.
C.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Látom továbbra sem bírod ki, hogy ne köss belém...
Sztem ez tipikusan az az eset, h vesznek egy fiatal játékost, akit tehetségesnek mondanak, aztán a marca lehozz a csillagokat az égről, pedig a tudása nem olyan nagy. Valamivel be kell tömni a nép száját. Mit gondoltok, Perezék mit csináltak? Ők is azért igazolgattak scsillagászati összegekért, h h mindenhol csak róluk beszéljenek. Ay alap megvan, sokan szurkolnak nekik, és amit a marca lehoz, azt milliók olvassák saját fordításban. ÉS ezzel az egész világon el vannak intézve a madridisták. Bele lehet kötni abba, h fiatalokat igazolgatnak? Miért lehetne? Fiatalítás a trend... Bocs, ha valakinek nemtetszőt mondtam. De ez a véleményem.Zsolti írta:LG.miért hivatkozol olyan játékosra,akit nem is láttál játszani?
hunnan tudod?
amúgymeg azt ne mondjátok már,hogy a madrid úgy igazol,hogy olvassa mondjuk a Mijatovics a marcát,aztán írnak benne valakiről valami szépet,és hogy na ez biztosan jó játékos,akkor megvesszük...
Ha 18 évesen hívták volna akkor biztos sokmindenkit érdekelne OleguerOleguert a spanyolba hivták... most akkor őt is megveszitek (felőlem vigyétek...)
Egyre hihetőbb.Game90 írta:Hiszem, ha látomFejo írta:Calderon interjú részlete a hivatalos weboldalról:
januárban pedig itt lesz Gago és Higuaín is!"
Majd kiderül...R.M.C.F írta:Mert 18 éves és már meghívták a Francia válogatottba amit visszautasított.Nálunk pedig Ronaldo egy meccset tudott játszani az egész öszi szezonbangrecki írta:Egyetértek, most már tényleg jól igazoltok. DE, akkor sem értem, miért kell nektek Higuain...Mind1, a ti dolgotok, örüljetek felőlem....RvN 30 éves...kell a fiatal pótlás és ő "ÁLLITÓLAG" megfelelő cenyó.
Mert 18 éves és már meghívták a Francia válogatottba amit visszautasított.Nálunk pedig Ronaldo egy meccset tudott játszani az egész öszi szezonbangrecki írta:Egyetértek, most már tényleg jól igazoltok. DE, akkor sem értem, miért kell nektek Higuain...Mind1, a ti dolgotok, örüljetek felőlem.