Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ami a pénzes dolgokat illeti,ott még most is nagyon az elején vagytok,ott nem is volt gond mostanában,de a pályán...bár most már talán visszatértek a jó útra..
És abból neked mi jó származik?
Megszűntek... Azóta értelmesen és posztokra igazolunk! A jövő tehetségeit most kell megvenni olcsón nem évek múlva többszörös pénzért vagy annyiért sem, mert addigra megszereti az új klubját (lásd Kaka)...grecki írta:De mind1, a ti dolgotok, csak azt hittem, hogy Perez távozásával mexűntek a hülye, értelmetlen igazolások. Ez nekünk csak jó, jöjjenek csak, és legyen még szarabb a morál nálatok...
Nektek a 3 támadó helyre van 7 játékosotok, nekünk a 4 helyre ugyanennyi.grecki írta:
Akkor számoljunk kicsit:
Szóval nektek a 4 támadó játékos helyére van:
Ronaldo
Van Nistelrooy
Robinho
Cassano
Raúl
Reyes
Guti
Szóval tényleg kell a 8ik is...
Nekünk a három helyre van
Ronaldinho
Eto'o
Messi
Giuly
Saviola
Gudjohnsen
Ezquerro
Ez összesen 7 (Ezquerrot nyugodtan levehetjük, mert ő alig-alig játszik)
És úgy néz ki, hogy ebben a krízishelyzetben sem igazolunk, mert megoldjuk csapaton belül...
Ok. Kösz az infótFejo írta:De az!Game90 írta:Casillas nem saját nevelés nálatok![]()
Szerintem sok hasznot nem hozott volna nektek...Fejo írta:Klassz lett volna...Game90 írta:Zebina is mehetett volnaŐt is viszi mindenhová Capello
Úgy tudom,h ő végig madridi volt,és csak ott játszott, nemGame90 írta:Casillas nem saját nevelés nálatok![]()
Ja-ja! Capello mindenhova viszi magával,így volt ez most is...Fejo írta:Na ez a kérdés a leigazoláskor bennem is felmerült, de ő sajnos kapcsolt árú volt Capelloval...Game90 írta:Akkor minek kellett nektekNem lett volna észszerűbb Emerson helyett Gagót megvennetek
![]()
Akkor számoljunk kicsit:elpaís írta:Igen... nem volt szükség fiatal balhátvédre, hisz van nekünk. Igaz 34 éves, de van. Jól van! Igazatok van... bár nektek Gio meg Sylvinho is megvan, de az nem lényeg.
Gagot is csak azért akarjuk, hogy ne kaparintsa meg a többi klub. Aham... végülis Emerson is a legfiatalabb játékosok egyike. Meg ha már ott tartunk akkor számoljuk már össze hány csatárunk van és nektek mennyi...
Ronaldo, RvN, Cassano, Raúl(?), Robinho(???)
Messi, Eto'o, Gudjohnsen, Saviola, Ezquerro
Valóban. Minek még nekünk egy újabb csatár... nem is értem. Főleg hogy Cassano repcsizik vissza télen olaszba. Nem számít.
Rosszak vagyunk, csúnyák és gusztustalanok.
Így van!
TAPS
TAPS
TAPS