Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
retek írta:szerintem meg nem taknyos, mert sokkal nagyobb player mint raul jelenleg... és még csak 19 éves nem 29... raul az egyedüli player, aki saját nevelés...igen büszkék lehettek! nálunk van azért egy jópár aki saját nevelés, és klasszis teljesitményre képesek a világ LEGJOBB klubjában...elpaís írta:Így van.
Végülis egy 19 éves taknyosra lehet mondnai, hogy klubhű.
Raúl meg egy zsoldos. Alap.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majd meglátjuk,h ki volt,lesz a nagyobb playa, Messire tippelekretek írta:szerintem meg nem taknyos, mert sokkal nagyobb player mint raul jelenleg... és még csak 19 éves nem 29... raul az egyedüli player, aki saját nevelés...igen büszkék lehettek! nálunk van azért egy jópár aki saját nevelés, és klasszis teljesitményre képesek a világ LEGJOBB klubjában...elpaís írta:Így van.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real Madrid C.F. írta: A klubbhűségről meg annyit messi részéről, h sztem nem lesz itt sokáig, főleg ha nem fog menni a barcának.
szerintem meg nem taknyos, mert sokkal nagyobb player mint raul jelenleg... és még csak 19 éves nem 29... raul az egyedüli player, aki saját nevelés...igen büszkék lehettek! nálunk van azért egy jópár aki saját nevelés, és klasszis teljesitményre képesek a világ LEGJOBB klubjában...elpaís írta:Így van.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát ja irigyek vagytok. Mikor Marcelo elado volt, akkor ittis írtátok, hogy örülnétek ha a Barcába menne... Különben RC helyett ő lessz a legjobb(remélhetőleg) a balszélre. Fiatal, nem került sokba, és még tanulhat is egy év alatt Carlostol. A következő két igazolás: Gago és Higuain, Gagonak örülnék mert sztem egész jol játszik, Hiuain-t még nem láttam. Különben mostis csak 1 vérbeli csatárunk van, aki játszik, mert Cassano sztem megy el télen. Ronaldo már nem az igazi, Raúl meg jobb a kp-n.Sztem csak irigyek vagyunk barcások,hogy a Madrid gondol egyet és megvesz amit akar,mint egy áruházban.De addig örüljünk,amíg ők nem tudnak ilyen Messi és Iniesta kaliberű,klubhű játékosokat beépíteni,csak zsoldosokat.
Akkor minek kellett nektekFejo írta:Emerson nem fiatal, sok már nincs vissza neki sem.grecki írta:Azt ne akard már bemesélni, hogy a Sevilla jobban megfizette volna, mint ti!!!
És persze, hogy kizárólag a "világ legjobb csapatába" akart igazolni, mert valljuk be őszintén a Madrid csak sokkal patinásabb gárda a Sevillánál...
És ez nem csak Marcelora, hanem Higuainra és Gagora is egyaránt vonatkozik...Hova a túrós kukimba teszitek az újabb csatárotokat??? Ne akard már bemagyarázni nekem, hogy annyira kell nektek a francia/argentín kettős állampolgár... Meg aztán a középpályátok sem telített végülis...Kell még Gago is...Igazad van, tényleg "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" őket megvenni, hogy aztán a B CSAPATBAN jegeljétek őket. Segítek, csak azért, hogy a Chelsea/ManUtd/Barcelona/Inter/és még ki tudja hány elitklub akarja megvenni ne kaphassa meg...
Olvassál már néha a sorok között...
RC egy szezont hosszabbított, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban Marcelo már lehetőséget fog kapni és még mindig csak 19 éves lesz...grecki írta:Amit kifejezésre akarok juttatni az az, hogy biztosan ügyes gyerek ez a Marcelo, de amíg Carlos ott van a csapatnál, addig úgysem nagyon fog játszani. Ezt pedig a vezetőség is tudja. Ezért kérdeztem, hogy minek örülsz ennyire? Szinte messiásként vártok rá, amikor még jóideig nem is fog játszani...
Messi nálatok hol kezdte...?grecki írta:Azt ne akard már bemesélni, hogy a Sevilla jobban megfizette volna, mint ti!!!
És persze, hogy kizárólag a "világ legjobb csapatába" akart igazolni, mert valljuk be őszintén a Madrid csak sokkal patinásabb gárda a Sevillánál...
És ez nem csak Marcelora, hanem Higuainra és Gagora is egyaránt vonatkozik...Hova a túrós kukimba teszitek az újabb csatárotokat??? Ne akard már bemagyarázni nekem, hogy annyira kell nektek a francia/argentín kettős állampolgár... Meg aztán a középpályátok sem telített végülis...Kell még Gago is...Igazad van, tényleg "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" őket megvenni, hogy aztán a B CSAPATBAN jegeljétek őket. Segítek, csak azért, hogy a Chelsea/ManUtd/Barcelona/Inter/és még ki tudja hány elitklub akarja megvenni ne kaphassa meg...
Olvassál már néha a sorok között...
Pl a Sevilla elől mint most is....Nagyon gáz, hogy mások elől igazoltok, akárcsak a Chelsea. Csakhogy más ne kaphassa meg...Gusztustalan
Hiszem, ha látomFejo írta:Calderon interjú részlete a hivatalos weboldalról:
januárban pedig itt lesz Gago és Higuaín is!"
Nem tudom hallottál már -e arról, hogy Brazíliában minden játékos válogatott...Már csak azért is, mert egy komplett iparággá épült a futball, a menedzserek meg maffiaeszközökkel küzdenek egymással, hogy kié lehessen a tehetségesebb játékos. Szóval Dél-Amerikában kicsit másképpen történnek a dolgok, mint az Öreg Kontinensen... Többek között a mi általunk is elég sokat szidott Motta is volt brazil válogatott, de rengeteg ilyen példát lehetne mondani. Hogy csak a magyar fociból hozzak neked példát, Túlio is egy csomószor volt brazil válogatott. És azt nem mondod, hogy az ő leigazolásának is örülnél...Igaz ő nem 18 éves, de tény, Brazíliában minden valamirevalóbb játékos minimum egyszer lesz brazil válogatott, hogy Európában több pénzért el lehessen adni. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy az átigazolási összeg jó nagy része nem a klubok kasszájába vándorol, sokkal inkább a menedzserek brífkójába.Fejo írta: Ezt komolyan kérdezed? Szerintem egyértelmű, hogy minek egy 18 éves játékos aki nem mellesleg már válogatott és egy kiöregedő játékos helyére jön...
Végre fiatalokat igazolunk, akikre lehet építeni a jövő Madridját, így nem gondolom, hogy feleslegesen örülnék, sőt!
Szerintem a helyemben te is örülnél...![]()
Egyébként Capello döntése értelmében 2007 júniusáig a Castillaban fog játszani, hogy szokja az európai focit és hogy ne vegyen el nem EU-s helyet Gago elől. (Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Persze igazad van...de ez olyan "sablon" nyilatkozat...minden vágyam az X csapat volt/dehogyis/...stb....LG írta:Ez igaz, de az nem amit ramos mondott, h minden ember álma, h madrodba játxon...jo h belelát az összes ember fejébe. Monyuk Oleguer és biztos a realba akar játxani, csak nem meri bevallaniR.M.C.F írta:Akkor Marcelo is mint ahogy Nistelrooy is bizonyította hogy a Madridba akart jönni és nem a pénz miatt.
De vannak igy sokan még.....
Ez igaz, de az nem amit ramos mondott, h minden ember álma, h madrodba játxon...jo h belelát az összes ember fejébe. Monyuk Oleguer és biztos a realba akar játxani, csak nem meri bevallaniR.M.C.F írta:Akkor Marcelo is mint ahogy Nistelrooy is bizonyította hogy a Madridba akart jönni és nem a pénz miatt.
De vannak igy sokan még.....
Marcelonak vannak olasz ősei... De persze neked ettől még hazúg marad...El Payaso írta:Az mégis hogy lehet? Hihetetlen h csak azért összevissza hazudoznak, meg hamisítanak hogy vki ne legyen EU-n kívüli. Én nem engednék ilyeneket!Fejo írta:Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Az mégis hogy lehet? Hihetetlen h csak azért összevissza hazudoznak, meg hamisítanak hogy vki ne legyen EU-n kívüli. Én nem engednék ilyeneket!Fejo írta:Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Még nem, de csak idő kérdése...LG írta:miért, már megvettétek Gagot isFejo írta: Egyébként Capello döntése értelmében 2007 júniusáig a Castillaban fog játszani, hogy szokja az európai focit és hogy ne vegyen el nem EU-s helyet Gago elől. (Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)Vagy csak szeretnéd
![]()