Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.11.15. 16:55:06

Na várjunk csak...

Raul nem saját nevelés, mert őt az Atletico Madrid nevelte ki, nem a reklám!

Csak a tisztánlátás végett mondom....
elpaís
Barça B

2006.11.15. 16:52:25

retek írta:
elpaís írta:Így van.
Végülis egy 19 éves taknyosra lehet mondnai, hogy klubhű.
Raúl meg egy zsoldos. Alap.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerintem meg nem taknyos, mert sokkal nagyobb player mint raul jelenleg... és még csak 19 éves nem 29... raul az egyedüli player, aki saját nevelés...igen büszkék lehettek! nálunk van azért egy jópár aki saját nevelés, és klasszis teljesitményre képesek a világ LEGJOBB klubjában... :!: :!: :!:
:D
Végülis ja...
Csak még a kezdőcsapatból: Casillas, Guti... Raúl mellett.
Bár ezt neked nem kell tudnod, csak akkor hülyeségeket ne állítsál be tényként.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.15. 16:51:51

retek írta:

szerintem meg nem taknyos, mert sokkal nagyobb player mint raul jelenleg... és még csak 19 éves nem 29... raul az egyedüli player, aki saját nevelés...igen büszkék lehettek! nálunk van azért egy jópár aki saját nevelés, és klasszis teljesitményre képesek a világ LEGJOBB klubjában... :!: :!: :!:
Majd meglátjuk,h ki volt,lesz a nagyobb playa, Messire tippelek :oops: ,de mint szinte semmi sem,ez sem biztos, a lényeg,h ne legyen ennyi sérülése,és akkor óriási karierrt fog befutni,itt BARCELONÁBAN :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.11.15. 16:49:15

Real Madrid C.F. írta: A klubbhűségről meg annyit messi részéről, h sztem nem lesz itt sokáig, főleg ha nem fog menni a barcának.

hát annyira nincsen igazad... ö nem fog elmenni innen... beleillik a játékba , és nagyon jól érzi itt magát, ráadásul 2014 ig szerzödés köti a klubbhoz... ö nem egy figo féle judás alakzat...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.11.15. 16:46:44

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Real Madrid C.F.
Barça B

2006.11.15. 16:45:08

Sztem csak irigyek vagyunk barcások,hogy a Madrid gondol egyet és megvesz amit akar,mint egy áruházban.De addig örüljünk,amíg ők nem tudnak ilyen Messi és Iniesta kaliberű,klubhű játékosokat beépíteni,csak zsoldosokat.
Hát ja irigyek vagytok. Mikor Marcelo elado volt, akkor ittis írtátok, hogy örülnétek ha a Barcába menne... Különben RC helyett ő lessz a legjobb(remélhetőleg) a balszélre. Fiatal, nem került sokba, és még tanulhat is egy év alatt Carlostol. A következő két igazolás: Gago és Higuain, Gagonak örülnék mert sztem egész jol játszik, Hiuain-t még nem láttam. Különben mostis csak 1 vérbeli csatárunk van, aki játszik, mert Cassano sztem megy el télen. Ronaldo már nem az igazi, Raúl meg jobb a kp-n.
A klubbhűségről meg annyit messi részéről, h sztem nem lesz itt sokáig, főleg ha nem fog menni a barcának.
Iniesta télleg nagyon jo, de ha Gago a realba lesz akkor sztem őis képes lessz olyan teljesítményt nyújtani mint ő :wink:
PCsabi
aka Game90

2006.11.15. 16:43:48

Fejo írta:
grecki írta:Azt ne akard már bemesélni, hogy a Sevilla jobban megfizette volna, mint ti!!!

És persze, hogy kizárólag a "világ legjobb csapatába" akart igazolni, mert valljuk be őszintén a Madrid csak sokkal patinásabb gárda a Sevillánál...

És ez nem csak Marcelora, hanem Higuainra és Gagora is egyaránt vonatkozik...Hova a túrós kukimba teszitek az újabb csatárotokat??? Ne akard már bemagyarázni nekem, hogy annyira kell nektek a francia/argentín kettős állampolgár... Meg aztán a középpályátok sem telített végülis...Kell még Gago is...Igazad van, tényleg "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" őket megvenni, hogy aztán a B CSAPATBAN jegeljétek őket. Segítek, csak azért, hogy a Chelsea/ManUtd/Barcelona/Inter/és még ki tudja hány elitklub akarja megvenni ne kaphassa meg...

Olvassál már néha a sorok között...
Emerson nem fiatal, sok már nincs vissza neki sem.
Akkor minek kellett nektek :?: Nem lett volna észszerűbb Emerson helyett Gagót megvennetek :?: :?:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
elpaís
Barça B

2006.11.15. 16:42:23

Így van.

Kép
Petixy
Jugador d'estrella

2006.11.15. 16:35:32

Sztem csak irigyek vagyunk barcások,hogy a Madrid gondol egyet és megvesz amit akar,mint egy áruházban.De addig örüljünk,amíg ők nem tudnak ilyen Messi és Iniesta kaliberű,klubhű játékosokat beépíteni,csak zsoldosokat.
elpaís
Barça B

2006.11.15. 16:12:39

Igen... nem volt szükség fiatal balhátvédre, hisz van nekünk. Igaz 34 éves, de van. Jól van! Igazatok van... bár nektek Gio meg Sylvinho is megvan, de az nem lényeg.

Gagot is csak azért akarjuk, hogy ne kaparintsa meg a többi klub. Aham... végülis Emerson is a legfiatalabb játékosok egyike. Meg ha már ott tartunk akkor számoljuk már össze hány csatárunk van és nektek mennyi...

Ronaldo, RvN, Cassano, Raúl(?), Robinho(???)

Messi, Eto'o, Gudjohnsen, Saviola, Ezquerro

Valóban. Minek még nekünk egy újabb csatár... nem is értem. Főleg hogy Cassano repcsizik vissza télen olaszba. Nem számít.

Rosszak vagyunk, csúnyák és gusztustalanok.
Így van!

TAPS
TAPS
TAPS
Kép
Fejo
Jugador del Barça

2006.11.15. 16:12:24

grecki írta:Amit kifejezésre akarok juttatni az az, hogy biztosan ügyes gyerek ez a Marcelo, de amíg Carlos ott van a csapatnál, addig úgysem nagyon fog játszani. Ezt pedig a vezetőség is tudja. Ezért kérdeztem, hogy minek örülsz ennyire? Szinte messiásként vártok rá, amikor még jóideig nem is fog játszani...
RC egy szezont hosszabbított, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban Marcelo már lehetőséget fog kapni és még mindig csak 19 éves lesz... :wink:
Kép
Fejo
Jugador del Barça

2006.11.15. 16:10:38

grecki írta:Azt ne akard már bemesélni, hogy a Sevilla jobban megfizette volna, mint ti!!!

És persze, hogy kizárólag a "világ legjobb csapatába" akart igazolni, mert valljuk be őszintén a Madrid csak sokkal patinásabb gárda a Sevillánál...

És ez nem csak Marcelora, hanem Higuainra és Gagora is egyaránt vonatkozik...Hova a túrós kukimba teszitek az újabb csatárotokat??? Ne akard már bemagyarázni nekem, hogy annyira kell nektek a francia/argentín kettős állampolgár... Meg aztán a középpályátok sem telített végülis...Kell még Gago is...Igazad van, tényleg "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" őket megvenni, hogy aztán a B CSAPATBAN jegeljétek őket. Segítek, csak azért, hogy a Chelsea/ManUtd/Barcelona/Inter/és még ki tudja hány elitklub akarja megvenni ne kaphassa meg...

Messi nálatok hol kezdte...? :P
Kell a fiatalítás, nem mellesleg ezeket a játékosokat hónapok óta hajkurásszuk, a többiek most kezdtek mozgolódni!
Jelenleg egy csatárunk van RvN személyében, mert R9 sérült (ha nem akkor sem ér semmit), Cassano el fog menni, szóval lesz helye Higuainnak. Gago def kp aki nagyon jól tud irányítani, amire égető szükségünk van! Emerson nem fiatal, sok már nincs vissza neki sem.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.11.15. 14:50:23

Azt ne akard már bemesélni, hogy a Sevilla jobban megfizette volna, mint ti!!!

R.M.C.F

2006.11.15. 14:35:19

Nagyon gáz, hogy mások elől igazoltok, akárcsak a Chelsea. Csakhogy más ne kaphassa meg...Gusztustalan
Pl a Sevilla elől mint most is.... :D kár hogy a játékos kizárólag hozzánk akart jönni még ugy is hogy kevesebb a zsé!

Röviden ennyit...

LAssan már bármit csinálunk az mindig rossz lesz.....vicces.
PCsabi
aka Game90

2006.11.15. 13:03:24

Fejo írta:Calderon interjú részlete a hivatalos weboldalról:

januárban pedig itt lesz Gago és Higuaín is!"
Hiszem, ha látom :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
El Payaso
Capitá del Barça

2006.11.15. 12:52:03

Grecki! A számból vetted ki a szavakat :)
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.11.15. 10:54:06

Fejo írta: Ezt komolyan kérdezed? Szerintem egyértelmű, hogy minek egy 18 éves játékos aki nem mellesleg már válogatott és egy kiöregedő játékos helyére jön...
Végre fiatalokat igazolunk, akikre lehet építeni a jövő Madridját, így nem gondolom, hogy feleslegesen örülnék, sőt!
Szerintem a helyemben te is örülnél... :wink:

Egyébként Capello döntése értelmében 2007 júniusáig a Castillaban fog játszani, hogy szokja az európai focit és hogy ne vegyen el nem EU-s helyet Gago elől. (Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Nem tudom hallottál már -e arról, hogy Brazíliában minden játékos válogatott...Már csak azért is, mert egy komplett iparággá épült a futball, a menedzserek meg maffiaeszközökkel küzdenek egymással, hogy kié lehessen a tehetségesebb játékos. Szóval Dél-Amerikában kicsit másképpen történnek a dolgok, mint az Öreg Kontinensen... Többek között a mi általunk is elég sokat szidott Motta is volt brazil válogatott, de rengeteg ilyen példát lehetne mondani. Hogy csak a magyar fociból hozzak neked példát, Túlio is egy csomószor volt brazil válogatott. És azt nem mondod, hogy az ő leigazolásának is örülnél...Igaz ő nem 18 éves, de tény, Brazíliában minden valamirevalóbb játékos minimum egyszer lesz brazil válogatott, hogy Európában több pénzért el lehessen adni. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy az átigazolási összeg jó nagy része nem a klubok kasszájába vándorol, sokkal inkább a menedzserek brífkójába.

Amit kifejezésre akarok juttatni az az, hogy biztosan ügyes gyerek ez a Marcelo, de amíg Carlos ott van a csapatnál, addig úgysem nagyon fog játszani. Ezt pedig a vezetőség is tudja. Ezért kérdeztem, hogy minek örülsz ennyire? Szinte messiásként vártok rá, amikor még jóideig nem is fog játszani...

Azt meg már szintén leírtam, de azt még egyszer le kívánom írni:

Nagyon gáz, hogy mások elől igazoltok, akárcsak a Chelsea. Csakhogy más ne kaphassa meg...Gusztustalan
Silvanus
Director del Fútbol

2006.11.15. 10:05:32

Ez annyira vicces egyébként, hogy szinte az összes Európában játszó Brazilnak, Argentinnak előbb-utóbb kiderül, hogy vannak olasz, spanyol, vagy egyéb EU-s rokonai. :wink:

Egyébként a Real - mint azt azért sejteni is lehetett - idén elindult valamerre, és bár még messze vannak a 'csoda országtól' bizony lássuk be, az út megvan! Köszönhető ez egy normálisabb elnöknek, és egy világklasszis edzőnek (még ha az ő általa preferált játékstílus nem is a legszebb, de eredményes!!!). Szóval a Real kezd magára találni, és úgy tűnik, hogy most már az igazolásaik sem ésszerűtlenek, bizony erősödni fognak a télen, még tovább... Nistelrooy például számomra hatalmas meglepetés, hogy így magára talált Madridban. Ő még sok borsot fog törni az ellenfelek orra alá!!! Újra a régi, kemény Real lesz ebből az év végére, komoly harc lesz a bajnoki címért velük, jobb ha felkötjük a gatyát srácok!!!

A Barca véleményem szerint persze továbbra is a spanyol bajnokság, és talán egész Európa (ha nem a világ) legjobb csapata, Ronaldinhoval, Eto'o-val, Messivel... az más kérdés, hogy a sérülések most bizony kő-keményen megnehezítik a dolgunkat, de KIK, ha nem MI, a BARCELONA fogja most megmutatni a világnak, hogy így is ott vagyunk a csúcson, és nem adjuk meg magunkat!!! VISCA EL BARCA!!!
"Més Cuen un Club"
R.M.C.F

2006.11.15. 09:47:26

LG írta:
R.M.C.F írta:Akkor Marcelo is mint ahogy Nistelrooy is bizonyította hogy a Madridba akart jönni és nem a pénz miatt.

De vannak igy sokan még.....
Ez igaz, de az nem amit ramos mondott, h minden ember álma, h madrodba játxon...jo h belelát az összes ember fejébe. Monyuk Oleguer és biztos a realba akar játxani, csak nem meri bevallani :roll:
Persze igazad van...de ez olyan "sablon" nyilatkozat...minden vágyam az X csapat volt/dehogyis/...stb....

Tény hogy a Realban játszani nagy álom.De a Barcában is.....a Juvéban meg rémálom!
Fejo
Jugador del Barça

2006.11.15. 07:26:04

Calderon interjú részlete a hivatalos weboldalról:

"Marcelo-t holnap bemutatjuk, januárban pedig itt lesz Gago és Higuaín is!"
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.14. 22:41:37

R.M.C.F írta:Akkor Marcelo is mint ahogy Nistelrooy is bizonyította hogy a Madridba akart jönni és nem a pénz miatt.

Ez igaz, de az nem amit ramos mondott, h minden ember álma, h madrodba játxon...jo h belelát az összes ember fejébe. Monyuk Oleguer és biztos a realba akar játxani, csak nem meri bevallani :roll:
Fejo
Jugador del Barça

2006.11.14. 22:08:20

El Payaso írta:
Fejo írta:Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Az mégis hogy lehet? Hihetetlen h csak azért összevissza hazudoznak, meg hamisítanak hogy vki ne legyen EU-n kívüli. Én nem engednék ilyeneket!
Marcelonak vannak olasz ősei... De persze neked ettől még hazúg marad... :?
Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2006.11.14. 22:01:52

Fejo írta:Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
Az mégis hogy lehet? Hihetetlen h csak azért összevissza hazudoznak, meg hamisítanak hogy vki ne legyen EU-n kívüli. Én nem engednék ilyeneket!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Fejo
Jugador del Barça

2006.11.14. 21:29:06

LG írta:
Fejo írta: Egyébként Capello döntése értelmében 2007 júniusáig a Castillaban fog játszani, hogy szokja az európai focit és hogy ne vegyen el nem EU-s helyet Gago elől. (Marcelonak február-márciusra lesz meg az olasz útlevele)
miért, már megvettétek Gagot is :?: Vagy csak szeretnéd :?: :D
Még nem, de csak idő kérdése... :wink:
Kép
R.M.C.F

2006.11.14. 20:42:02

Akkor Marcelo is mint ahogy Nistelrooy is bizonyította hogy a Madridba akart jönni és nem a pénz miatt.

Lezárt