Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog hogy kit akar és hogy kit tud megvenni. Mert ha a játékos nem akar valahova menni akkor kínálhatnak neki akármennyit, nem fog menni. Van akinek fontosabbak a sikerek mint a sok pénz (pl: Ribery). Ezért fog sokkal inkább a Barcába igazolni.Mikaos írta:A Reál most már rászállt Ribéryre, és Ibrahimovicsra is rá akarnak. Ennek az arrogáns Péreznek biztos Barca-fóbiája van. Inkább megveszi az egész világot, hogy mi ne vegyünk senkit
Mindenesetre ez a névsor érdekes lenne: Kaká, Ribéry, Ibrahimovics, D.Silva, X.Alonso. Igazi "játékostemetővé" válna újra a Madrid.
Eredményességben valóban nem lehet fölülmúlni, hisz 3/3, az 100%, ez max csak beállitani lehet. Játékban is igen magasra tettük a mércét, de nem csak a Madridnak és a riválisoknak, de saját magunknak is, nehéz lesz megközeliteni az idei szezont.EsoxXxl írta:igazad van LG. Ezzel nem jutunk előrébb.
Én úgy vagyok vele, hogy olyan idénnyel ajándékozott meg a Barca (minden tekintetben,...sorolhatnám!!!), amit egyik klub sem a saját szurkolóinak, vagy szimpatizánsainak. Szal nekem akárki akármit mondhat (lehet ellenkezni), de ezt a 2008-2009-es idény Barcelonáját sem játékban sem eredményekben ..sem...nem lehet felülmúlni!!!és kész...építkezzen akármilyen erőkkel a Madrid, ezt a teljesítményt nem lehet felülmúlni""". Legalább is az én szememben nem(!!)
meglátjuk mit hoz a jövő, a versenyfutás jövőre is a Reallal karöltve lesz (sztem), bármi lehet, csak számomra még az a kérdés, hogy a mögöttünk lévő szakadék mennyire fog növekedni...márpedig ez több mint valószínű.
Így van.Igazi "játékostemetővé" válna újra a Madrid.
Na, végre egy értelmes hsz. Jogos, mert valóban kezd szánalmas lenni ez a topic mostanában. Pár Barcás kritizálja a Mardid igazololásait, aztán jönnek a realosok kontrázni...azért ez igy már több napon keresztül fárasztó. A Barca igazolások topicot már ugy döntöttem nem látogatom, lehet ez lesz a következőEnjoy írta:Nem tudom, hogy miért kell egyeseknek folyamatosan a Madriddal foglalkozina.
Magunkkal foglalkozzunk, s haladjunk előrébb..
Ők is ezt teszik, s ha mi csak őket bámuljuk, figyelgetjük, akkor nem haladunk előrébb ők viszont közelednek...
Nem érdekel a Madrid, amíg nem a mi játékosainkat akarják magukénak
Bezzeg nálatok!!!! Igaz? Hagyjuk már az ilyen hülyeségeket. Egyrészt Ibráról szó sincs, másrészt nagyobb az esély arra, hogy inkább a Barcába igazoljon. Aztán X. Alonso --> ő elég sanszos célpont valóban és szükség is lenne 1 tipusú kp-ásra, főleg, hogy a M. Diarra-Gago 2-ös közül valakinek búcsút intenek. Silva szintén hiányposztra érkezne --> össz-vissz 1, azaz 1 db. szélsőnk van Robben személyében, aki szintén távozik nagy valószínűséggel. Szóval nem tudom mi a problem?????????Mindenesetre ez a névsor érdekes lenne: Kaká, Ribéry, Ibrahimovics, D.Silva, X.Alonso. Igazi "játékostemetővé" válna újra a Madrid.
Mert beneveznk 40 játékost, amikor csak 25-öt lehet, nem? Mindegy, hagyjuk, én vagyok a hülye, hogy reagálok egyáltalán...nem, nem gondoltam rá. mert usem fogják eladni egyiket sem. nekik mindenki kell. mert ők ilyenek. nem egy bonyolult dolog.ááááááá
Ez aztán a remek példa...Ha azt mondja Perez, h minden pénzét jótékonysági célra fordítja azt is elhiszed?
A támadók is járészt pletyka szinten vannak megemlítve...Illetve ha szóba kerülnek az azért van, mert az újságírók a támadókról kérdeznek. (minő véletlen...) A védelembe érkezni fog 1-2 játékos, miután Canna elment, Salgado el fog, könnyen lehet, hogy Heinze és Metzi is. És persze Garay érkezése biztos eddig, de legalább 1 de inkább két védő még jönni fog szerintem. Ideális esetben a két szélre hoznának védőt, de félő, hogy az egyik középső lesz!Nézzük csak kiket is akar a Real Madrid? szinte csak támadó jellegű játékosokat: Kaka, CR7, Villa, Silva....hmm és csak pletyka szinten vannak védekező játékosok megemlíte (R.Albiol v. X.Alonso)
Arra azért kíváncsi lennék, hogy júni elseje óta, mióta Perez az elnök mikor láttál tőle agresszív átigazolási politikát? Nem kellene Calderonnal egy kalap alá venni.A real pont a tiszteletről híresült az évek alatt.....
A real pont a tiszteletről híresült az évek alatt.....PEEtör írta:Fecooo figyelmébe ajánlom:
Az agresszív politikával kapcs.banFlorentino Perez: "Mindenkit nem hozhatunk el. Ribery egy kiváló játékos, de többet nem mondhatok. Zidane szerint jó lenne Madridban, de sok együttes érdeklődik még iránta, és azt sem tudjuk, hogy a Bayern el akarja-e adni. Tisztelettel kell kezelni az ilyen ügyeket."
Az agresszív politikával kapcs.banFlorentino Perez: "Mindenkit nem hozhatunk el. Ribery egy kiváló játékos, de többet nem mondhatok. Zidane szerint jó lenne Madridban, de sok együttes érdeklődik még iránta, és azt sem tudjuk, hogy a Bayern el akarja-e adni. Tisztelettel kell kezelni az ilyen ügyeket."
nem, nem gondoltam rá. mert usem fogják eladni egyiket sem. nekik mindenki kell. mert ők ilyenek. nem egy bonyolult dolog.áááááááPedro10 írta:"vicces lesz mikor megceszik még céronnaldot is és így lesz pont 683 támadó középpályásuk áh nem értem én ezeket, de nem is akarom
már előre látom az októberi marca-t: "
Arra nem is gondoltál hogy ha jön kettő akkor min. kettő menni fog?
Pedig nem egy bonyolult dolog.áááá.
igen, ezt mondjuk konkrétan meg is ígérték a főnökségnek, de nem a székházat akarják felgyújtani, hanem a várost.Capon írta:ja ja én sem szembe köpném hanem rágyújtanám a székházat.
nem az itt pörgőkről, hanem ezekről a versenyzőkről beszéltem:madridronie írta:És ezt itt ki kérdőjelezi meg? Pár nappal ezelőtt az egyik kolléga pont ezzel jött. Ki néz le, ill. ki ír le itt benneteket? --> 1 Triplázó jól felépített, működő és már létező, kész CSAPATOT. Én személy szerint csak annyit szeretnék és várok, hogy jövőre MI is jóval versenyképesebbek legyünk. És győzzön a jobbik csapat. Ennyi......
--------------------Aláírom vannak odaát páran akik azt hiszik, hogy minden szép és jó lesz már mindjárt jövőre (sztem az igazi feltámadáshoz szükség lesz még 1 évre) és már előre kikiáltották a csapatot mindennek
igen, ilyen gyerekekből itt sincs hiány, bár itt azért van mire "arcoskodni" ha úgy vesszük, mert egy olyan csapattal a hátuk mögött teszik ezt, amely jelen pillanatban európa (és talán a világ) legjobbja, míg odaát úgy csinálják ugyanezt, leszarva a barcelonát, h pillanatnyilag a nyomába sem érhetnek a katalánoknak.de azért valljuk be itt sincs hiány kárörömből és lenéző megnyilvánulásokból a Madriddal és Perezzel kapcsolatban. Mindez természetesen érthető is csak ........
A csapattársaik mindig elismerően nyilatkoznak róluk. Nekem se szimpatikus egyik sem különösebben, de nem nekem kell együtt játszanom velük.Melyik volt Madridi játékos hasonlít a mostani Zlatanra, Ronaldora?
Egyik sem. Akkor még nem voltak ekkora egoista majmok a focisták.
Ok, de megvetés annak, aki nem? Egyébként kötve hiszem, hogy ők nem élvezik a játékot...Az is egyértelmű,hogy a lényeg az,hogy jól teljesítsenek,de attól a tisztelet jár annak,aki a foci öröméért játszik.
CS0ki írta:Sose értettem, hogy Kakának a fizetése miért nem valami jelképes összeg, hiszen ő úgyse a pénzért focizik...Ibra,Villa,Ronaldo,Kaká közül Kaká az egyetlen aki tényleg alázatosan a foci miatt játszik és nem a fizu vagy egyéb dolgok miatt. Ezért őt nagyon tisztelem.
Ez igaz. De nézd meg azt,hogy kik voltak akkori Madridban és kik vannak a mostani kiszemeltek között.CS0ki írta:...
Hát persze...Lesznek kalsszis játékosaitok az igaz.
Csak az a probléma,hogy mindegyik (Kakat kivéve) magának akarja a dicsőséget,a reflektorfényt,és ha nem kapják meg akkor vagy a nemiszervüket kinálgatják a saját szurkolóiknak vagy pedig bedurciznak.
Sose értettem, hogy Kakának a fizetése miért nem valami jelképes összeg, hiszen ő úgyse a pénzért focizik...Ibra,Villa,Ronaldo,Kaká közül Kaká az egyetlen aki tényleg alázatosan a foci miatt játszik és nem a fizu vagy egyéb dolgok miatt. Ezért őt nagyon tisztelem.
ja ja én sem szembe köpném hanem rágyújtanám a székházat.barca99 írta:Milan szurkolóként biztos nem köpném szemen Gallianit...Egy Kakát ennyire becsülni... A jelenkori Milan szimbóluma, kb. mintha Messit eladnánk, mert hát jó pénz jönne érte...
Remélem ezután senkinek nem az fog lejönni, hogy Kaká szavahihetetlen... már a második alkalom, hogy csak és kizárólag egy pénzzé tehető tárgynak tekintik, ezután kötve hiszem, hogy marad. Eleinte biztos furcsa/kellemetlen lesz neki, de majd megszokja.
Bár sajnálom, hogy egy szimpatikus játékosért nem tudok majd szorítani, de ennél már csak az angol klubok "felsőbbrendűségét" utálom, úgy hogy erősödjön csak nyugodtan egy spanyol csapat.