Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
olasz bunker..ma`kos foci...1-2! egy öngóllal...
Capello is szépen áll Anglia- Cseho. 0-1 . Ha így marad akkor már most nehéz lesz magyarázkodni.Boixos írta:na, lippinek egyelőre nem túl kellemes a bemutatkozása a válogatott élén, éppen most kapták a másodikat az osztrákoktól...
ita-aut 0-2
bemutatkozása.... természetesen a visszatérése.
Én Messi miatt is Argentínának. Brazíliát alapból nem szeretem már, és még olyan játékos sincs ott akinek nagyon szurkolnék.matyi02 írta:Roniee21 írta:Holnap az M1-en 15:00
Brazília-Argentína.
Hát az nagy mecs lesz nem tom h meiknek drukkoljak
Egy biztos bármeik jut továb örülni fogok annak .
(Egyik szemem ...)
Sztem sokan így vannak
Roniee21 írta:Holnap az M1-en 15:00
Brazília-Argentína.
Na ja, ezen a listán nekünk a 65. hely környéke lenne reális.MeNnOn írta:magyarokról nem is beszélek...
hát biztos nem csak úgy a hasukra ütöttek és felírkálták az országokat egymás után..Bogi63 írta:Ez mi alapján van összeállítva??![]()
Nem hiszem el, hogy ez így van.
előttünk van Moldova,Guinea,Izrael,Irán,MAROKKÓ!
http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.htmlVarga írta:
Valaki tudna nekem írni egy Fifa ranglistát?
Varatrix írta:Valaki meg tudná mondani, hogy a mai Arsenal- Real Madrid mecsett hol közvetítik, és mikor?
miihii írta:Nézi vki a sportklubot?Megy a milan-cselszki,60. percben 5:0 a kékeknek!!! Shocked Kalács miket csinál a kapuban!? Twisted Evil Deco félidő óta a pályán,furi ebben a mezben.
Júúúúúúúúúúúj. Azt hittem lefordulok a karosszékből amikor azt a lufit rúgtamiihii írta:Nézi vki a sportklubot?Megy a milan-cselszki,60. percben 5:0 a kékeknek!!!Kalács miket csinál a kapuban!?
Deco félidő óta a pályán,furi ebben a mezben.
ja sajnos pedig mekkora volt az egyenlítő gólSharky írta:2-1 a Madridnak