2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha nincs a kiálítás olyan 3 ide, de te ezt úgyse látnád be, mind1! Viszont megjegyzem miért nem rúgtatok gólt 10 ember ellen! Ja mert úgy se ment!!!Buitre írta:gratulálok a 3 ponthoz, máshoz nem nagyon lehet. Semmivel nem voltatok ma jobbak. Vagyis igen, a helyzetkihasználásban.
igen, sajnos nem jellemző, ez az egy dolog zavar a tevékenységében csak, egy félidőt szerintem bírna Ibra, de ezt ők tudják, csak reménykedem,h játszik legalább fél órát.Colos írta:Bár úgy érzem, nem ez a megfelelő topic, de én még soha nem láttam Pepet félidőben cserélni. Hozzáteszem: Néha sajnálom.ozsimiki írta:Nem borul fel a pálya, elég xes eddig, Ibrát (ha egészsége engedi) félidőben cserélném be, nagyon kellene ő oda középre, róla pattognának szépen le. na meg a váratlan megoldások tőle se idegenek.
Bár úgy érzem, nem ez a megfelelő topic, de én még soha nem láttam Pepet félidőben cserélni. Hozzáteszem: Néha sajnálom.ozsimiki írta:Nem borul fel a pálya, elég xes eddig, Ibrát (ha egészsége engedi) félidőben cserélném be, nagyon kellene ő oda középre, róla pattognának szépen le. na meg a váratlan megoldások tőle se idegenek.
Amennyiben Yaya, Ibra, Abidak és Messi valóban teljesen rendben vannak, én is így állnék ki. De egy biztos, Iniestanak a kp-n kéne játszania, mert az az ő igazi posztja, + olyankor Xavi is sokkal jobb. Keitát most semmiképp nem erőltetném a kezdőben.Xavinho írta:Legjobb kezdővel kell pályára lépjünk.
VV-Alves,Pique,Puyol,Abidal-Toure,Xavi,Iniesta-Henry,Messi,Ibra