2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messithebest írta:NAGYON JÓ!!!!!!!Ezt mért nem lehet minden meccsen?nem értem.....Villa végre egy-két gól
máskor is így legyen igazammenczel írta:Nagyon örülnék, ha kivételesen a gála11 futna ki a pályára holnap. Kíváncsi vagyok mit tud az alapcsapat, ha együtt játszik.
(lehet h tévedek,de ha jól emlékszem a Pana elleni gyalázás alkalmával játszott a vv-dani,puyi,piqué,abidal-segi,xavi,ini-pedro-villa-messi csapat).
Jó kis erődemonstráció lenne egy többgólos győzelem egy élcsapat ellen, megmutatnánk, hogy nem csak a margitról szól a világ, szereznének egy kis önbizalmat a srácok, ráadásul minden játékosunk pihent és friss.
A trombitás nekem is nagyon bejött remélem máskor is megy meccsreVictorValdes19 írta:Ez egyszerűen parádés volt. Villa első gólja....![]()
De a trombitás gyerek volt a legnagyobb...
Barca-színekben szerintem igenAndris írta: Alves most először rúgott gólt a Sevillának?![]()
Köszi szépen. Az egyébként miért van, hogy Drenthe nem játszhat a Madrid ellen, csak ha fizettek volna, akkor lehetett volna ott, Cáceres meg kezd ellenünk. Kölcsönszerződésbe lehet benne volt Drenthe-nél, hogy a nem játszhat ellenük?csdewl írta:Javi Varas, Konko, Cáceres, Alexis, Luna, Capel, Renato, Romaric, Perotti, Luis Fabiano ,Kanoute.ab1daL írta:Egy sevillai kezdőt nemtud valaki?
Javi Varas, Konko, Cáceres, Alexis, Luna, Capel, Renato, Romaric, Perotti, Luis Fabiano ,Kanoute.ab1daL írta:Egy sevillai kezdőt nemtud valaki?
hinnye! nah akkor a gálakezdőtől elvárom a gálát!Kelemen Berti írta:hivatalos kezdő:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa, Pedro.