Frank Rijkaard #2
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek Tamással. Dinho töbet tett a klubért, mint a futballista Cruyff. És bár Én Cruyffot csak felvételről láttam játszani-az Argentín vb évében születtem-megállapítható, hogy Ő is óriási egyéniség, korszakos zseni volt. Mindezzel együtt Dinho szerintem is többet tett a Barcelonáért. Bár az ilyesfajta kérdések eldöntése kényes dolog...
Az más tészta, hogy Cruyff edzőként is zseniális dolgokat vitt véghez.
Hogy a topic eredeti témájához is szóljak: Sajnos nem következett be a várva várt Rijkaard-José csere. A baj ezzel az, hogy így valószinüleg nyárig semmiféle változás nem lesz. Ez boritékolható. Mourinhot elveszítjük, a bajnokságot úgyszintén. A BL-ben ellenben bármi lehet, a páros meccsekre képesek lehetünk összekapni maunkat annyira, hogy megnyerjük a címet.
Az más tészta, hogy Cruyff edzőként is zseniális dolgokat vitt véghez.
Hogy a topic eredeti témájához is szóljak: Sajnos nem következett be a várva várt Rijkaard-José csere. A baj ezzel az, hogy így valószinüleg nyárig semmiféle változás nem lesz. Ez boritékolható. Mourinhot elveszítjük, a bajnokságot úgyszintén. A BL-ben ellenben bármi lehet, a páros meccsekre képesek lehetünk összekapni maunkat annyira, hogy megnyerjük a címet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát ha eredményesebb, akkor többet is tett a klubért, hiszen több címhez segítette a Barcelonát. Ergo: többet tett a csapatért - játékosként.xatary írta:Ezek szerint nálad a többet tett a klubért kifejezés azt jelenti, h hány címet gyűjtöttek be? Akkor írd azt, h Dinho több címet nyert a Barcás időszakában mint Cruyf. Ebben így igazad lenne, de hogy többet tett a klubért??
Mellesleg FIFA World Player 91'-óta van csak (ha jól tévedek).
És Johannál felelősségteljesebbnek, és szimpatikusabbnak is tartom. Számomra pl. megfejthetetlen az az indok, ami miatt távol maradt az 1978-as VB-től, tehát cserben hagyta hazáját. Azért nem ment el a VB-re, mondván Argentínát katonai junta vezeti, azaz: diktatúra van. Ennyi erővel a világnak bojkottálnia kellene az idei nyári olimpiát, hiszen Kína sem nevezhető a demokrácia, a szabadságjogok Kánaánjának. És a múltból még számtalan ilyen példát lehetne felsorolni.

Jól tudod, de az még 71'-ben volt.
Lehet rosszul tudom, de én ugy emlékxem, h Cruyff 3x Aranylabdás 

Ezek szerint nálad a többet tett a klubért kifejezés azt jelenti, h hány címet gyűjtöttek be? Akkor írd azt, h Dinho több címet nyert a Barcás időszakában mint Cruyf. Ebben így igazad lenne, de hogy többet tett a klubért??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xatary 2008.01.02. 11:43:23-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Cruyff 1973-78 között játszott a Barcelonában, ezalatt nyert egy bajnokságot (1974), egy spanyol kupát (1978), 3-szor volt második, és egyszer 3. helyezett a csapattal. 2-szeres Aranylabdás (1973, 1974), amiből az utóbbihoz van nagyobb köze a Barcelonánál mutatott játékának.xatary írta:varga tamás írta: Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.![]()
![]()
![]()
Többet tett a klubért játékosként??? Tudom, h elvakult vagy Dinho-val, de azért ennél komolyabbnak gondoltalak Tamás!!!!
Ronaldinho 2003-tól nyert 2 bajnokságot, 2 spanyol szuper kupát, egy BL-t, Aranylabdát kapott, 2-szer FIFA World Player, és kétszer 2. lett a bajnokságban.
Össze lehet hasonlítani.

Hát nemtom, én még nem éltem Cruyff korában, csak videokat láttam rola, annak is a nagy része Vállogatott meg Ajaxos. És ha jol tudom, Cruyff Barcás időszaka már nem a fénykora volt.xatary írta:varga tamás írta: Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.![]()
![]()
![]()
Többet tett a klubért játékosként??? Tudom, h elvakult vagy Dinho-val, de azért ennél komolyabbnak gondoltalak Tamás!!!!

varga tamás írta: Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért az köztudott, hogy Johan I sosem rajongott Ronaldinhóért, sőt! Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.
A mostani nyilatkozatát pedig nem értem. Felfoghatatlan a számomra, hogy nyugodhat bele ebbe a nihilista, semmitérő eredménytelenségbe. Hogy rosszabbnál rosszabb meccsekkel sikerül 'megörvendeztetni' a nagyérdeműt. És kérdem én: meddig kell türelmesnak lennünk? Mi az a mélység, amit el kell tűrnünk, ameddig bizakodnunk kell? Mert jelenleg, számomra legalábbis, úgy tűnik: hogy bármit tehet ez a szerencsétlen ferkó, akkoris ő marad az edző. De nem baj, kibírjuk mi ezt is, csak így tovább, minden szép, minden jó, minden happy. Dehogyis, xär az egész.
A mostani nyilatkozatát pedig nem értem. Felfoghatatlan a számomra, hogy nyugodhat bele ebbe a nihilista, semmitérő eredménytelenségbe. Hogy rosszabbnál rosszabb meccsekkel sikerül 'megörvendeztetni' a nagyérdeműt. És kérdem én: meddig kell türelmesnak lennünk? Mi az a mélység, amit el kell tűrnünk, ameddig bizakodnunk kell? Mert jelenleg, számomra legalábbis, úgy tűnik: hogy bármit tehet ez a szerencsétlen ferkó, akkoris ő marad az edző. De nem baj, kibírjuk mi ezt is, csak így tovább, minden szép, minden jó, minden happy. Dehogyis, xär az egész.

Hát tavaly rugta a golokat szabadrugásbol meg tizenegyesből, de játékban már akkor is 0 voltbarcafan93 írta:Azt nem értem h Cruyff miért pikkel annyira Ronaldinhora.Jó hogy [auto_cenzúra] formában van de már 1 éve is szidta ha emlékeim nem csalna, és akkor még volt némi remény a góljai száma miatt a feltámadásra.

-
- Barça B
Azt nem értem h Cruyff miért pikkel annyira Ronaldinhora.Jó hogy [auto_cenzúra] formában van de már 1 éve is szidta ha emlékeim nem csalna, és akkor még volt némi remény a góljai száma miatt a feltámadásra.
-
- Barça B
LG írta:Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
Sajna ezt mondtuk a Classico előtt is.
Ez nem így van.LG írta:Hát igen, a Barca nem egy hal. De egy picit eltértünk itt Ferenc testvértől. Sajnos, ha már Cruyff is egy sablonos semmitmondo 0 nyilatkozatot nyom le, akkor már télleg nagy bajok vannak.
Mint már mások is leírtak, Cruyff a változások híve... lett volna nyáron, lesz (valszeg) év végén is, de idény közben nem. Mert még az is meglehet, hogy vmilyen csoda folytán bizonyítani akarnak a játékosok.

-
- Entrenador del Barça
Sztem Cruyff állást foglalt, és igaz, h tulajdonképpen ő is azt mondja, h egyelőre menjen így tovább, de érvel is mellé, h ez mért lehet jó, ill. ebből mi sülhet ki. Mert ha megnézzük a keretet, az tényleg nem indokol radikális átalakításokat, ahhoz "kell" az idény végi eredménytelenség. No meg ő egyértelműen kimondja, h baj van. Na persze h mi...? 

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Hát igen, a Barca nem egy hal. De egy picit eltértünk itt Ferenc testvértől. Sajnos, ha már Cruyff is egy sablonos semmitmondo 0 nyilatkozatot nyom le, akkor már télleg nagy bajok vannak.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Egyébként kösz a felvílágosítást...de télleg...[auto_cenzúra] bénaság volt elismerem,meg tudatlanság,csak hát nem nagyon foglalkozok a Reallal!Valamint akkor már azt mondom Hajrá Barca!Nem hala meg forca...elvégre magyarok vagyunk v misergi1989 írta:semmi gond csak kérdezted!
amugy meg elvileg ez a hala elég evidens szokott lenni!
jogos más miat voltam az bocs!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
Bocs király....sergi1989 írta:hát jah eléggé az vagy![]()
azért mondta mert a "hala-t" a reálra mondják!
plusz a reál himnusznak is a refrénje ez!
inkább a forcával próbálkoz!
Nem ismerem a Real himnuszt sajnos....így nem tudhattam a dologról...plusz mint említettem a tvbe hallottam hala=hajrá....nem pedig hajrá real!
Mondjuk előre szóltam,h f*sz vagyok...de talán egy kicsit elnézőbb lehettél volna!Kicsit p*raszt voltál sztem!

De semmi gond...nem haragszom rád!
Valamint nem én írtam le h halabarca,henm egy előttem szóló!Csak érdeklődtem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.01.01. 23:21:58-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
Bocsi,én tudatlan vagyok,így megkérdem miért??Enrique írta:Ezt a szókapcsolatot látva én érzem magam kellemetlenül... helyetted is.ssj4vegeta írta: HALA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!44
Én úgy hallottam sport 1en hala=hajrá!

Lehet hülye vagyok ezért bocs,de hajt a kíváncsiság és a tudásvágy!

-
- Barça C
Én bízok a tavaszi rajtban,behozható az a 7pont még meglehet a
bajnokság.
HALA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!44
bajnokság.

cruyff nyilatkozata könnyen félreértelmezhető. ő nincs a változások ellen, sőt. ő már a szezon előtt megmondta, hogy radikálisan kell változtatni.
viszont 7 pontos hátrányon a váltás sem biztos, hogy segítene, ellenben egy olyan speciális helyzet állt elő, ami cruyff szerint motiválható erő lehet, és mielőtt változtatna, kíváncsi a csapatra ilyen helyzetben. igaza van, sok veszítenivaló már nincs.. és ha a barca még ekkora pofonok hatására sem tudja összeszedni magát, akkor ahogy mondta: az csak még inkább a változások malmára hajtja a vizet.
idén ebből már ígyse-úgyse lesz bajnokság, fogadjátok el
viszont 7 pontos hátrányon a váltás sem biztos, hogy segítene, ellenben egy olyan speciális helyzet állt elő, ami cruyff szerint motiválható erő lehet, és mielőtt változtatna, kíváncsi a csapatra ilyen helyzetben. igaza van, sok veszítenivaló már nincs.. és ha a barca még ekkora pofonok hatására sem tudja összeszedni magát, akkor ahogy mondta: az csak még inkább a változások malmára hajtja a vizet.
idén ebből már ígyse-úgyse lesz bajnokság, fogadjátok el