madridronie!
Az a nevetséges,hogy ti madridisták azt hiszitek,hogy megveszitek az említett játékosokat,fejenként 50-60mili euróért,és azt hiszitek,hogy jön a bajnokság Bl kupa.
Szerinted azok a játékosok mikor fognak összeszökni,pontosabban mikorra?
Ez nem FM,ez a valóság.
Szerinted Ronaldo-Kaká duo(madridistan ezt irogatják) olyan jól kijönne egymással?
De vegyétek nyugodtan Villat Ibrat Ronaldot Kakát. Csak Kakát sajnálnám..
2 dolog.
1.Nem kell általánosítani a madridisták között sem. Sokunkkal szemben nem gyenge előítélet tapasztalható itt ---> gőg, ami árad a madridistákról és hasonló megállapítások. Én speciel soha nem mondtam, hogy ezekkel az igazolásokkal mi leszünk az istencsászárok, de én is szeretném, hogy VERSENYKÉPES csapatunk legyen újra. Jó lenne már végre továbbjutni a 8-ad döntőből és társai. Egyértelmű, hogy egyikünknek se a szíve csücske a másik kedvenc csapata (de én pl. mindig elismertem és tiszteltem a Barcát, mint Spo. 2 legnagyobb klubjának egyikét --> főleg az itteni építkezésnek a módja és a tudatosság, ami dicsérendő), ettől függetlenül én úgy gondolom azért társaloghatunk még itt jókat v. tévedek????
2. Egyelőre se Kaká se Cristiano; de ha egyszer ne adj Isten mind2-en nálunk kötnének ki, akkor sem értem a feltételezésed, miszerint biztos nem jönnének ki egymással. Miért ne jöhetnének ki????????? Biztos CR nagy arca miatt mi? --> ugyanmár ez is egy általánosítás és előítélet a portugállal szemben. Az meg, hogy Perez extraklasszisra vadászik, nem tudom itt miért probléma????? Az a szomorú, hogy 1 Real Madrid szintű csapat 4 éve nem rendelkezik egyetlen ilyen kaliberű játékossal sztem. Én is remélem, hogy Perez második etapjában már nem kizárólag erről fog szólni a dolog, de ne mondjátok azt, hogy a mai fociban a csapatoknak nincs szükségük egyéniségekre. Madridban jelenleg hány egyéniség focizik (kapust kivéve)?????? Ja 1 sem, akkor ..........
még egy kumma perc sem ment le a köv bajnokságból, és már megy a bugi...
okés, most vásárol(na) a madrid, de ki tudja most, h milyenek lesznek? és miért evidens többeknél a madridisták részéről, h mi szarok leszünk és úgy asszisztálunk majd a fiesztájukhoz, mint ahogy mondjuk ők tették egy hónapja, amikor 6-2re hoztuk a szettet, ugye?
egyelőre minden csak terv és papíron létezik, nekünk annyi előnyünk azért van, h a mi brigádunk kész van és bizonyított is. sztem bemondásra nem fogja senki sem összeszarni magát barcelonaközeli emberek közül.
akármilyen lesz ez az átigazolási cirkusz a lényeg úgyis a pályán fog eldőlni, addig meg nyugizzunk.
És ezt itt ki kérdőjelezi meg? Pár nappal ezelőtt az egyik kolléga pont ezzel jött. Ki néz le, ill. ki ír le itt benneteket? --> 1 Triplázó jól felépített, működő és már létező, kész CSAPATOT. Én személy szerint csak annyit szeretnék és várok, hogy jövőre MI is jóval versenyképesebbek legyünk. És győzzön a jobbik csapat. Ennyi. Aláírom vannak odaát páran akik azt hiszik, hogy minden szép és jó lesz már mindjárt jövőre (sztem az igazi feltámadáshoz szükség lesz még 1 évre) és már előre kikiáltoták a csapatot mindennek; de azért valljuk be itt sincs hiány kárörömből és lenéző megnyilvánulásokból a Madriddal és Perezzel kapcsolatban. Mindez természetesen érthető is csak ........
Ne írj egymás után két hsz-t.
B.