Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát végülis honnan nézzük?CS0ki írta:De, sokkal beljebb leszünk...Vegyétek meg Villa-t,Ibrat-Ronaldot-Kakát. Nem sokkal lesztek beljebb.
így legyen!visca el barca írta:vicces lesz mikor megceszik még céronnaldot isés így lesz pont 683 támadó középpályásuk
áh nem értem én ezeket, de nem is akarom
már előre látom az októberi marca-t:
"Pellegrini távozni készül madridból, miután 10 forduló után már 12 pont a blancok hátránya a listavezető barcelonahoz képest"
Mint azt lentebb leírták nálam jobban informált userek nem mondott egy nevet se Perez.Fecooo írta:már a kampányában bennevolt Kaka neve...
Sztem a fiatalabb korosztályra jellemző az általad említett dolog.Mert hát ők nem igazán látták a csúcson lévő Rault.Fecooo írta:sok madridistát nem is értek, miért nézik le ennyire Sad
Hol??? Ettől már hülyét kapok, de komolyan! Összefoglaljam Perez kampányát: Visszahozzuk az álmokat, újra nagyok leszünk. nagyjából ennyi! Egy rohadt név nem szerepelt a kampányában, mert gyakorlatilag kampánya sem volt. Még a Valdano is csak azután lett biztos, hogy megválasztották. Nem ígért semmit és senkit! Az, hogy a média meg a szurkolók mit hisznek, az egyéni szociális probléma!már a kampányában bennevolt Kaka neve...
Ha Kaká maradni akar, akkor maradni fog! Bárkiért lehet ajánlatot tenni, nrm kötelező elfogadni sem a klubnak sem a játékosnak. Perez korrekt módon a vezetőket keresi meg, nem a hátuk mögött tárgyal.márpedig, az, hogy Kaka kijelenti, h maradni akar, ezek után csak bedobnak egy összeget, sztem igencsak kimeríti az aggresszió fogalmát, béke van!
De, sokkal beljebb leszünk...Vegyétek meg Villa-t,Ibrat-Ronaldot-Kakát. Nem sokkal lesztek beljebb.
A Real játékosa ezek közül az egyik... Barca-s vagyok, de nem félek kijelenteni, h Raúl az egyik kedvenc játékosom, hihetetlenül tisztelem az eredményei meg maga a személyisége miatt is... sok madridistát nem is értek, miért nézik le ennyirecantera írta:Madridban meg majd kijelenti hogy a legnagyobb álma vált valóra... ez így működik. kevés a klubhű játékos. sajnos.Kaka kijelenti, h maradni akar
Madridban meg majd kijelenti hogy a legnagyobb álma vált valóra... ez így működik. kevés a klubhű játékos. sajnos.Kaka kijelenti, h maradni akar
már a kampányában bennevolt Kaka neve... meg rajta kívül több név, tuti van köztük fiktív név is (már ami a terveket érinti), de sztem ő és Xabi Alonso, vmint cr igencsak rajta volt a személyes listáján... nem követtem figo real-ba igazolásakor a focit még, tehát nem tudom, h került oda, ezért nem megyek bele a korábbi gyűjtés rejtelmeibe, én csak abból ítélek, amit látok, hallok, olvasok... márpedig, az, hogy Kaka kijelenti, h maradni akar, ezek után csak bedobnak egy összeget, sztem igencsak kimeríti az aggresszió fogalmát, béke van!PEEtör írta:A 2 barom ugy tünik remekül elérte, h a Realra legtöbben csak általuk emlékezzenek...
De most azt mondd meg nekem, h Perez átigazolási politikája hol volt aggressziv?
Még csak nem is ment a Milanhoz, hanem beiktatása után 2 nappal ök jöttek Madridba, halálcsendben (próbáltak lenni).Meg amit most is nyilatkozott Kakárol, és a többi átigazolással kapcs.ban,ahol konkrétumot nem is emlitett, szal eleve nem lehet agressziv...
Multkor még az volt a nevetséges, h mi elhisszük, hogyha Perez jön, akkor csettint, és egyböl meg vannak a nagy nevek. Hát...nevetséges
2 dolog.madridronie!
Az a nevetséges,hogy ti madridisták azt hiszitek,hogy megveszitek az említett játékosokat,fejenként 50-60mili euróért,és azt hiszitek,hogy jön a bajnokság Bl kupa.
Szerinted azok a játékosok mikor fognak összeszökni,pontosabban mikorra?
Ez nem FM,ez a valóság.
Szerinted Ronaldo-Kaká duo(madridistan ezt irogatják) olyan jól kijönne egymással?
De vegyétek nyugodtan Villat Ibrat Ronaldot Kakát. Csak Kakát sajnálnám..
És ezt itt ki kérdőjelezi meg? Pár nappal ezelőtt az egyik kolléga pont ezzel jött. Ki néz le, ill. ki ír le itt benneteket? --> 1 Triplázó jól felépített, működő és már létező, kész CSAPATOT. Én személy szerint csak annyit szeretnék és várok, hogy jövőre MI is jóval versenyképesebbek legyünk. És győzzön a jobbik csapat. Ennyi. Aláírom vannak odaát páran akik azt hiszik, hogy minden szép és jó lesz már mindjárt jövőre (sztem az igazi feltámadáshoz szükség lesz még 1 évre) és már előre kikiáltoták a csapatot mindennek; de azért valljuk be itt sincs hiány kárörömből és lenéző megnyilvánulásokból a Madriddal és Perezzel kapcsolatban. Mindez természetesen érthető is csak ........még egy kumma perc sem ment le a köv bajnokságból, és már megy a bugi...
okés, most vásárol(na) a madrid, de ki tudja most, h milyenek lesznek? és miért evidens többeknél a madridisták részéről, h mi szarok leszünk és úgy asszisztálunk majd a fiesztájukhoz, mint ahogy mondjuk ők tették egy hónapja, amikor 6-2re hoztuk a szettet, ugye?
egyelőre minden csak terv és papíron létezik, nekünk annyi előnyünk azért van, h a mi brigádunk kész van és bizonyított is. sztem bemondásra nem fogja senki sem összeszarni magát barcelonaközeli emberek közül.
akármilyen lesz ez az átigazolási cirkusz a lényeg úgyis a pályán fog eldőlni, addig meg nyugizzunk.
Mi a nevetséges kolléga?????? Maicont nyugotan ki lehet húzni a listáról, ő sztem sansztalan. Maradt Xabi Alonso --> na ő Perez kis kedvence és a mozdíthatóbb kategória azért valljuk be; a CR/Ribery páros vmelyikére akkor van sansz, ha a Kaká-ügy befuccsolna, ebben az esetben Perez biztos offenzívát indít a megszerzésükért, de addig ezek csak spekulációk. De semmiképp nem nevetséges feltételezések 1 esetleges 200 millás költekezés mellett ---> 100 milliónál vmivel többet enged a költségvetés + nagy valószínűséggel repül Robben, Sneijder, Huntelaar, M. Diarra, Heinze, Saviola; emellett nem elképzelhetetlen Ruud és Drenthe távozása sem. Perez egy kisebb forradalmat akar most nyáron. Meglátjuk.Hát repkednek még olyan nevek,hogy Kaká mellé:
CR/Ribery
Xabi Alonso
Maicon
nevetséges
Hát repkednek még olyan nevek,hogy Kaká mellé:albicelesteX írta:Most függetlenül ettól a Kaká-s szappanoperától azért mekkora összegek repkednek itt emberek!?Komolyan kérdezem hl van ott válság?Mások éhen halnak!Itt meg egy focista játékjogáért euró tíz milliók repkednek!Valahol el van ez cseszve kegyetlen!
Bocs az off-ért!
De hogy témába is vágjak ha Kaka meg lesz a madridnak akkor valszeg ott be is fejezik ezt a sztárosítást???
ááááalbicelesteX írta: De hogy témába is vágjak ha Kaka meg lesz a madridnak akkor valszeg ott be is fejezik ezt a sztárosítást???