Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen egész végig jól játszotak a németek sztem meg is nyerik(sztem nem kérdés) és meg is érdemlikDrigo írta:Közben gyors gólváltást követően 3-1 a németeknek 81. percben
Drigo írta:Most tart az U-19-es EB döntő, jelenleg vezetnek a németek 2-0-ra érdekesség, hogy most már mindkét csapat 10-10 emberrel játszik.
Néhány érdekesebb jelenet:
Paloschi helyzet
Bender gólja
Jungwirth kiállítása
Naki helyzet
Hát kiadásba, és bevételbe is eléggé ott vagyunk. Ez azért mutatja hogy laportáék nem garasoskodnak.Monti írta:http://www.fc-arsenal.hu/hirek/607,atig ... ikak-.html
Tök jó ez a kis kimutatás.
A premier league elég durva minuszban van
Ilyen a stílusa ,de persze ő sem egy nagy ász.Boixos írta:persze, az okés, h lászló csaba sem a magyar menotti, de mateusznak mégsem kellett volna ilyen stílusban előadnia magát, pláne úgy, h őt elhajtották ezek a fantasztikus skótok, plusz nem annyira tud felmutatni ő sem olyan húdenagy dolgokat az edzői pályafutásából.
sztem akkor fikázzon vkit, ha ő jobban csinálja nála a bugit.
Játékosként a legnagyobbak egyike volt, de edzőként 0... Azért az sok mindent elárul edzői ténykedéséről, hogy 8 év alatt 5 csapatot irányított! Egyszerű a szituáció Lotharnak nem jött össze, László Csabának meg sikerült, ezért megy most a sárdobálás.Boixos írta:na, a loddár ismét bizonyított...
az itteni működése alapján már érződött rajta, h edzőként csak egy nagypofájú majom, nulla felkészültséggel, de azért még tud újat mutatni.
gyökér.