2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fernando írta: Azért valljuk be annyira baromi jól nincs kiszolgálva... Sok labda nem lett még varázsolva a fejére
VálaszoltálFernando írta: Nekem túl merev. Csak áll ott mint...
Háát ott a pont. Ebben minden benne van. Fejben kéne helyre tegyen mindent, de ez akkor is kumma, kumma kevés..MR. TROMORT777 írta:Bízom benne, hogy észhez tér. (Bár én mindig bízom)![]()
A Barcának nem egy zseni kcs kell, hanem egy gyors, gólerős, "üreskapubabekotrós". Eto tökéletes volt ide. Ha frissíteni akart a Barca azt megértem(), csak nem egy erőcsatár kelett volna, aki előző csapatában is félidőkre eltünt.
Kívánom hogy Ő döntse elDave87 írta:
Ennyi! Ha a jelenlegi Barcáról beszélünk, ebben a játékrendszerben ez abszolút igaz.
Viszont a szezonnak még nincs vége! Ibra sokoldalú játékos. Egyedül képes meccseket nyerni, ez rengeteget számíthat a hajrában. Ne írjuk le, nehogy még egy Classico-t eldöntsön a fiú...
Ennyi! Ha a jelenlegi Barcáról beszélünk, ebben a játékrendszerben ez abszolút igaz.MR. TROMORT777 írta:Bízom benne, hogy észhez tér. (Bár én mindig bízom)![]()
A Barcának nem egy zseni kcs kell, hanem egy gyors, gólerős, "üreskapubabekotrós". Eto tökéletes volt ide. Ha frissíteni akart a Barca azt megértem(), csak nem egy erőcsatár kelett volna, aki előző csapatában is félidőkre eltünt.
Nem tudom, te ősszel milyen fórumot olvasgattál, mert ha ezt, akkor láthattad volna, hogy itt voltam akkor is. Akkor sem voltam Zlatan mellett, amikor a gólokat lövöldözte. Hidd el, én az Interben is hasonlókat láttam tőle és sosem volt szívügyem a pali. Mégegyszer mondom, Eto'o se volt szent, de azért csíptem, mert legalább odatette magát. De Zlatan mit tesz? Ősszel mit tett? Volt egy jó időszaka és annyi. Majd jött egy nyilatkozat, hogy egy év kell neki, hogy beilleszkedjen... Na kössz. Ennyi pénzért ha két hónap alatt nem illeszkedik be, akkor mehet vissza Milánóba!tudomka958 írta:látom eljött a te időd:ősszel csendben voltál,mert ibra lőtte a gólokat de most aztán törölgesd a rongyos cipődet a "bugrisba"...
egy igazi drukker azért szurkol,hogy a csapata bármelyik játékosa a legjobb formáját hozza nem pedig azért,hogy személyes ellenszenvét igazolva lássa mégha annak a csapat látja kárát...
de te biztos nagy barcás vagy...
Egyetértünk!MR. TROMORT777 írta:Bízom benne, hogy észhez tér. (Bár én mindig bízom)![]()
látom eljött a te időd:ősszel csendben voltál,mert ibra lőtte a gólokat de most aztán törölgesd a rongyos cipődet a "bugrisba"...Lionel85 írta:Mindig is Zlatan leigazolása ellen voltam, de sajnos nem én vagyok a Barcelona edzője, hanem Pep. Ő azt látta, hogy ez a játékos jó vásár lesz, de mostmár ő is csak-csak belátja, hogy nem. Kutyából nem lesz szalonna, mindig is egy bugris volt Zlatan, a csapatváltás nem tette őt jobb emberré. Eto'o magatartásáért adta el Pep, de a pályán kitette a szívét-lelkét a csapatért. Gólokat lőtt. Zlatan nem lő gólokat és saját csapatát hozza kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem bír viselkedni és kiállíttatja magát. Sosem voltam Zlatan-párti és eztán se leszek. A Barcelona újabb rossz igazolását látjuk. Egy már a padon van (Csigrinszkij), négy pedig kölcsönben (Keirrison, Cáceres, Henrique, Hleb). Ennyit erről. Szórjuk csak a pénzt...
Hát én nem sok jót látok abban hogy Messi középen tili-tolizik. Neki szélről kell indulnia, ott a legeredményesebb. Középen se rossz, de most csak jobban betömörül a pálya közepe emiatt, széljátékunk meg a szokásosnál is halványabb.Enrique írta: Szerintem ezt látja ő is, annak az eredménye ez a 4231-es felállás, Messivel mögötte. De így sem igazán megy, bár nem feltétlenül érzem halva született ötletnek, mert helyzetek vannak, csak nincs formában a csapat (és főleg Ibra) és elbalfkodják.
Tényleg az lenne a legjobb, ha megemberelné magát Ibra, mert így nagyon szenvedős lesz. Ha ő feljavul, akkor a csapat is beindul, ez teljesen biztos.
én láttam élőben a meccset,de nem tudom mi történt a kiállítás előtt?Sanama írta:Kiállításról lemaradtam,később meg nem ismételték. Mi volt?
Amúgy sajna ez is szinte értékelhetetlen fellépés volt részéről :S
Remélem hamarosan mostmár valóban egy jobb Ibrát láthatunk a pályán,de előbb a fejében kéne rendet tenni,mert ahogy a stuidóban is mondták, fejben nem "klappol" vmi, de remélem nem nagy baj... :S
Szerintem ezt látja ő is, annak az eredménye ez a 4231-es felállás, Messivel mögötte. De így sem igazán megy, bár nem feltétlenül érzem halva született ötletnek, mert helyzetek vannak, csak nincs formában a csapat (és főleg Ibra) és elbalfkodják.Slither írta:Az a baj, hogy ha ő van a pályán, akkor ált. középen van, és ez még + védőket is eredményez ott, mi meg nagyon középen erőltetjük, de így meg hely nincsen. Ibrától sok futás és gyors beindulásokat azért nem nagyon várhatunk, ezt Pep is tudhatta előre, mikor lecserélte Samura. Viszont ugyanazt próbálja játszatni a svéddel, ami persze hogy nem lesz olyan eredményes. Vagy kicsit más játékrendszer kéne, vagy nem kellett volna ilyen típusú csatárt ide hozni.
Dettó ezen a véleményen vagyok... Komolyan mondom, inkább játsszon Bojan, mert Ibrának ez a hozzáállása mostanság valami fertelem! Nem megy neki a játék, üt, vág, csapkod, reklamál, színészkedik, lassítja a játékot, mint egy igazi erőcsatár... Október-november tájékán úgy voltam vele, hogy majdnem beírtam egy hatalmas elnézést, amiért reklamáltam az érkezése miatt, de úgy látszik jobb hogy nem tettem. Elhoztuk gyakorlatilag 66-ért, amikor itt lett volna Villa 50-ért, aki köztudottan Eto'o mellett a legjobb gólvágó volt a spanyol bajnokságban és még most is az...Enrique írta:Esküszöm ezt akartam írni.istyke6 írta:elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
Most már tényleg le tudom írni, mert több meccsből szűrtem le: nélküle láthatóan könnyedebb, gyorsabb, gördülékenyebb a játék. És ma ez még emberhátrányban is látszott...