Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MR. TROMORT777

2010.03.07. 00:57:30

Fernando írta: Azért valljuk be annyira baromi jól nincs kiszolgálva... Sok labda nem lett még varázsolva a fejére
:arrow:
Fernando írta: Nekem túl merev. Csak áll ott mint...
Válaszoltál :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.07. 00:24:13

Nekem túl merev. Csak áll ott mint... (ahogyan a híres mondás tartja). Több mozgás kell és nem üresbe. Labdát kérni, utána leosztani, majd visszakérni, nem pedig állni és várni. De ez úgy caklipakli mkire igaz lehet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.03.07. 00:21:54

Én szeretem Ibrát. A kiállítás nem volt eléggé lassítva, de nem éreztem jogosnak.
Gondok vannak sajnos. Egyelőre sokkal idegenebbül mozog mint az első meccsein. Pedig volt egy időszak amikor már kezdett belelendülni. Vmit változtatni kell, de ezt egyelőre még Pep se tudja úgy tűnik...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.07. 00:14:14

Guardiola pedig igenis erőcsatárt akart. Szerintem nem döntött rosszul. Azt szerette volna, hogy ne vesszenek el középen az apróbb termetű vagy gyengébb fizikumú játékosaink és fejjel is veszélyesek legyünk. Azért valljuk be annyira baromi jól nincs kiszolgálva... Sok labda nem lett még varázsolva a fejére, ami lett megoldotta, egyébként én nem temetném. Bár örülök, hogy vannak akik mindig mindent jobban látnak, és ők persze megmondták. Igazi szurkolók vagytok. Ha jól megy neki, akkor mellette vagytok, ha nem akkor ellene. Gratulálok. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.03.07. 00:07:42

MR. TROMORT777 írta:Bízom benne, hogy észhez tér. (Bár én mindig bízom) :oops:
A Barcának nem egy zseni kcs kell, hanem egy gyors, gólerős, "üreskapubabekotrós". Eto tökéletes volt ide. Ha frissíteni akart a Barca azt megértem( :roll: ), csak nem egy erőcsatár kelett volna, aki előző csapatában is félidőkre eltünt.
Háát ott a pont. Ebben minden benne van. Fejben kéne helyre tegyen mindent, de ez akkor is kumma, kumma kevés..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MR. TROMORT777

2010.03.06. 23:19:57

Dave87 írta:
Ennyi! Ha a jelenlegi Barcáról beszélünk, ebben a játékrendszerben ez abszolút igaz.
Viszont a szezonnak még nincs vége! Ibra sokoldalú játékos. Egyedül képes meccseket nyerni, ez rengeteget számíthat a hajrában. Ne írjuk le, nehogy még egy Classico-t eldöntsön a fiú...
Kívánom hogy Ő döntse el :!: Mondjuk lőjön 3 gólt :P
barca1615
Jugador d'estrella

2010.03.06. 23:19:30

Amúgy sokkal jobban toltuk nélküle! Én szurkolok neki mint bárkinek ha itt, lenne ezen a poszton! Ma gyenge volt azt cső:D
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.06. 23:15:22

A Barcának nem egy zseni kcs kell, hanem egy gyors, gólerős, "üreskapubabekotrós". Eto tökéletes volt ide. Ha frissíteni akart a Barca azt megértem( :roll: ), csak nem egy erőcsatár kelett volna, aki előző csapatában is félidőkre eltünt.
Ennyi! Ha a jelenlegi Barcáról beszélünk, ebben a játékrendszerben ez abszolút igaz.
Viszont a szezonnak még nincs vége! Ibra sokoldalú játékos. Egyedül képes meccseket nyerni, ez rengeteget számíthat a hajrában. Ne írjuk le, nehogy még egy Classico-t eldöntsön a fiú...
petejke
Barça B

2010.03.06. 23:05:36

Miért piszkáljátok Ibrát a megmozdulása miatt? Nagyon hasznos volt a csapatjátékra nézve. Teljesen felélénkült a kiállítása után a játék.
A helyén nem volt senki, így az őt fogó védők nagyon nem találták a helyüket. Mögöttük megnyílt a terület, és még egy gólpaszt is adtak Messinek.
Én komolyan mondom, a piroslapot érő rugása volt a legértelemesebb megmozdulása az elmúlt 1-2 hónapban.
Ja, és a következő meccset (vagy lehet meccseket) ki kell hagynia. Talán visszatér Henry, vagy lehet Bojan verekedi be magát a kezdőba, ahol sokak szerint már rég helye lenne. Na most talán kiderül...
Zlanatannak amúgy én is megadom az egy évet beilleszkedésre, (Titi is megkapta) de én sem szimpatizálok vele.
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.03.06. 22:53:03

ha két hónap alatt nem illeszkedik be, akkor mehet vissza Milánóba!

szerintem neked nem kell érvelned:írd azt ,hogy utálod és kész...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 22:52:46

Picit elszállt az agya. Jogos volt a kiállítás. Valamit alapvetően kell változtatni, mert ez az elmúlt időszakban nagyon kevés. Mintha kézilabda meccset néznék és ő lenne a beállós.
SzygBoty
Barça C

2010.03.06. 22:52:33

Szerintem azért mert neked nem tetszik hogy itt van nem fogják eladni, ha külön levelet írsz nekik, akkor sem:) El kéne fogadni, mert még itt lesz pár évet!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.06. 22:47:31

tudomka958 írta:látom eljött a te időd:ősszel csendben voltál,mert ibra lőtte a gólokat de most aztán törölgesd a rongyos cipődet a "bugrisba"...
egy igazi drukker azért szurkol,hogy a csapata bármelyik játékosa a legjobb formáját hozza nem pedig azért,hogy személyes ellenszenvét igazolva lássa mégha annak a csapat látja kárát...
de te biztos nagy barcás vagy...
Nem tudom, te ősszel milyen fórumot olvasgattál, mert ha ezt, akkor láthattad volna, hogy itt voltam akkor is. Akkor sem voltam Zlatan mellett, amikor a gólokat lövöldözte. Hidd el, én az Interben is hasonlókat láttam tőle és sosem volt szívügyem a pali. Mégegyszer mondom, Eto'o se volt szent, de azért csíptem, mert legalább odatette magát. De Zlatan mit tesz? Ősszel mit tett? Volt egy jó időszaka és annyi. Majd jött egy nyilatkozat, hogy egy év kell neki, hogy beilleszkedjen... Na kössz. Ennyi pénzért ha két hónap alatt nem illeszkedik be, akkor mehet vissza Milánóba!
Egyetértünk!
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2010.03.06. 22:45:59

Bízom benne, hogy észhez tér. (Bár én mindig bízom) :oops:
SzygBoty
Barça C

2010.03.06. 22:45:07

Így van sajnos nem te vagy a Barca edzője... ez nekünk is nagy érvágás. Ne mi focihoz nem értő magyarok akarjuk összeállítani a csapatot:S (szerintem nem sértettem meg senkit azzal hogy a magyarok nem értenek a focihoz azért tart ott ahol van) Ibrát meg majd szidjuk akkor is ha gólokat lő. Amúgy az egész csapat nem most éli fénykorát:S sajnos:(
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.03.06. 22:42:49

Lionel85 írta:Mindig is Zlatan leigazolása ellen voltam, de sajnos nem én vagyok a Barcelona edzője, hanem Pep. Ő azt látta, hogy ez a játékos jó vásár lesz, de mostmár ő is csak-csak belátja, hogy nem. Kutyából nem lesz szalonna, mindig is egy bugris volt Zlatan, a csapatváltás nem tette őt jobb emberré. Eto'o magatartásáért adta el Pep, de a pályán kitette a szívét-lelkét a csapatért. Gólokat lőtt. Zlatan nem lő gólokat és saját csapatát hozza kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem bír viselkedni és kiállíttatja magát. Sosem voltam Zlatan-párti és eztán se leszek. A Barcelona újabb rossz igazolását látjuk. Egy már a padon van (Csigrinszkij), négy pedig kölcsönben (Keirrison, Cáceres, Henrique, Hleb). Ennyit erről. Szórjuk csak a pénzt...
látom eljött a te időd:ősszel csendben voltál,mert ibra lőtte a gólokat de most aztán törölgesd a rongyos cipődet a "bugrisba"...
egy igazi drukker azért szurkol,hogy a csapata bármelyik játékosa a legjobb formáját hozza nem pedig azért,hogy személyes ellenszenvét igazolva lássa mégha annak a csapat látja kárát...
de te biztos nagy barcás vagy...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.06. 22:32:34

Mindig is Zlatan leigazolása ellen voltam, de sajnos nem én vagyok a Barcelona edzője, hanem Pep. Ő azt látta, hogy ez a játékos jó vásár lesz, de mostmár ő is csak-csak belátja, hogy nem. Kutyából nem lesz szalonna, mindig is egy bugris volt Zlatan, a csapatváltás nem tette őt jobb emberré. Eto'o magatartásáért adta el Pep, de a pályán kitette a szívét-lelkét a csapatért. Gólokat lőtt. Zlatan nem lő gólokat és saját csapatát hozza kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem bír viselkedni és kiállíttatja magát. Sosem voltam Zlatan-párti és eztán se leszek. A Barcelona újabb rossz igazolását látjuk. Egy már a padon van (Csigrinszkij), négy pedig kölcsönben (Keirrison, Cáceres, Henrique, Hleb). Ennyit erről. Szórjuk csak a pénzt...
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.03.06. 22:30:33

Enrique írta: Szerintem ezt látja ő is, annak az eredménye ez a 4231-es felállás, Messivel mögötte. De így sem igazán megy, bár nem feltétlenül érzem halva született ötletnek, mert helyzetek vannak, csak nincs formában a csapat (és főleg Ibra) és elbalfkodják.
Tényleg az lenne a legjobb, ha megemberelné magát Ibra, mert így nagyon szenvedős lesz. Ha ő feljavul, akkor a csapat is beindul, ez teljesen biztos.
Hát én nem sok jót látok abban hogy Messi középen tili-tolizik. Neki szélről kell indulnia, ott a legeredményesebb. Középen se rossz, de most csak jobban betömörül a pálya közepe emiatt, széljátékunk meg a szokásosnál is halványabb.
Középpályásoknak is nagyot kellene javulniuk, mert a mostani Ibrát nem látom képesnek arra, hogy önmaga felpörögjön és egyedül megoldja a helyzeteit. Mindenképpen többet kellene mozognia, de több jó ütemű passzt is kaphatna.
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.03.06. 22:29:19

Sanama írta:Kiállításról lemaradtam,később meg nem ismételték. Mi volt?

Amúgy sajna ez is szinte értékelhetetlen fellépés volt részéről :S
Remélem hamarosan mostmár valóban egy jobb Ibrát láthatunk a pályán,de előbb a fejében kéne rendet tenni,mert ahogy a stuidóban is mondták, fejben nem "klappol" vmi, de remélem nem nagy baj... :S
én láttam élőben a meccset,de nem tudom mi történt a kiállítás előtt?
furcsa,hogy nem ismételték meg hússzor,mint fontos momentumot...
vajon miért???
LM10
Director del Fútbol

2010.03.06. 22:28:41

Ő egy zseniális játékos. És már mi is tudjuk, hogy képes a jó és gólerős játékra Barca mezben is. De amit december közepétől művel az... :? :x Remélem 2 meccses eltiltást fog kapni. Ennyi idő alatt remélem elgondolkodik pár dolgon. És Pep is, hogy hol lenne neki a legjobb. De az is baj volt mostanában, hogy állandó kezdő volt a rossz játékával is. Én padoztatnám egy ideig, vagy besem tenném a keretbe 1-2 meccsig(erre jó lesz az eltiltás). Az biztos, hogy ha ő egyszer visszatér, akkor az nagyon megfog látszódni a csapaton is, és remélem minél előbb ez végbemegy.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.03.06. 22:22:52

Őszintén amikor vége lett a meccsnek, sokkal idegesebb hangvételű hozzászólást akartam írni, de míg bekapcsolt a gép kicsit lenyugodtam, de csak kicsit :D:D
Ez már szánalmas. A szezon legelején látszott tisztán, hogy játékban közel sem nyújt annyit, mint Eto'o, és most nem összehasonlítom kettejüket, egyszeráen csak látszik Iniestán, Xavin és a többieken, hogy hopp, felmennek 20 méterig, aztán Ibra ott áll velük szemben, és nézik egymást, hogy most mi legyen. Az év elején még az Ibra-pártiak tudtak a gólokra támaszkodni, de most már nem, és ha Henry-t ennyien szifják, akkor Ibrát miért nem???
Igen, Henry párti vagyok, deelismerem, hogy nem megy neki, de miért csak őt lehet szidni? Ibra teljesítménye egy nagy rakás pont az, amit nem írhatok le. És itt a különbség, Henry nincs formában elismeri ezt, és várja a lehetőséget, egy rossz szava sincs, pedig elég sokan cseszegetik. Ibra meg vrugdosódik, balkán-vér kijött...szánalmas!!
Henry-t középcsatárnak, ott megint megtalálhatná önmagát. Ha nem, akkor meg Bojant, Ibra nem érdemli meg a játékot, . Nem Isten ő, hogy ne lehessen kihagyni!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.03.06. 22:21:07

Slither írta:Az a baj, hogy ha ő van a pályán, akkor ált. középen van, és ez még + védőket is eredményez ott, mi meg nagyon középen erőltetjük, de így meg hely nincsen. Ibrától sok futás és gyors beindulásokat azért nem nagyon várhatunk, ezt Pep is tudhatta előre, mikor lecserélte Samura. Viszont ugyanazt próbálja játszatni a svéddel, ami persze hogy nem lesz olyan eredményes. Vagy kicsit más játékrendszer kéne, vagy nem kellett volna ilyen típusú csatárt ide hozni.
Szerintem ezt látja ő is, annak az eredménye ez a 4231-es felállás, Messivel mögötte. De így sem igazán megy, bár nem feltétlenül érzem halva született ötletnek, mert helyzetek vannak, csak nincs formában a csapat (és főleg Ibra) és elbalfkodják.
Tényleg az lenne a legjobb, ha megemberelné magát Ibra, mert így nagyon szenvedős lesz. Ha ő feljavul, akkor a csapat is beindul, ez teljesen biztos.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.03.06. 22:20:20

Én megvédtem Ibrát itt az utóbbi hónapokban, de sajnos csak nem akar javulni a formája. Egy kérdésem lenne: szezon elején lőtte a gólokat, akkor se játszott nagyot a mezőnyben, de a gólok megvoltak. Mitől lehet ez a visszaesés?
Ez a piros lap nem nagyon kellett volna, így a Valencia ellen kemény menetünk lesz, azt se zárom ki, hogy esetleg kap egy 2 meccses eltiltást, mint cé. Remélem ez az egy meccses pihenő jót fog neki tenni, hiszen nagyon kéne egy jó formában lévő Zlatan. Visca Barca!
u.i.: go Sevilla! :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.06. 22:19:19

Enrique írta:
istyke6 írta:elore is bocsanatot kerek, minden ibras emberketol, de ahogy leszallt a palyarol, sokkal jobban ment a jatek.
Esküszöm ezt akartam írni.
Most már tényleg le tudom írni, mert több meccsből szűrtem le: nélküle láthatóan könnyedebb, gyorsabb, gördülékenyebb a játék. És ma ez még emberhátrányban is látszott...
Dettó ezen a véleményen vagyok... Komolyan mondom, inkább játsszon Bojan, mert Ibrának ez a hozzáállása mostanság valami fertelem! Nem megy neki a játék, üt, vág, csapkod, reklamál, színészkedik, lassítja a játékot, mint egy igazi erőcsatár... Október-november tájékán úgy voltam vele, hogy majdnem beírtam egy hatalmas elnézést, amiért reklamáltam az érkezése miatt, de úgy látszik jobb hogy nem tettem. Elhoztuk gyakorlatilag 66-ért, amikor itt lett volna Villa 50-ért, aki köztudottan Eto'o mellett a legjobb gólvágó volt a spanyol bajnokságban és még most is az...

Nem tudom, hogy mi lesz itt, ha Ibra játéka nem javul, de egyelőre inkább szorítok neki, hogy belejöjjön. :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.06. 22:18:20

Kiállításról lemaradtam,később meg nem ismételték. Mi volt?

Amúgy sajna ez is szinte értékelhetetlen fellépés volt részéről :S
Remélem hamarosan mostmár valóban egy jobb Ibrát láthatunk a pályán,de előbb a fejében kéne rendet tenni,mert ahogy a stuidóban is mondták, fejben nem "klappol" vmi, de remélem nem nagy baj... :S
Lezárt