Őszintén amikor vége lett a meccsnek, sokkal idegesebb hangvételű hozzászólást akartam írni, de míg bekapcsolt a gép kicsit lenyugodtam, de csak kicsit

:D
Ez már szánalmas. A szezon legelején látszott tisztán, hogy játékban közel sem nyújt annyit, mint Eto'o, és most nem összehasonlítom kettejüket, egyszeráen csak látszik Iniestán, Xavin és a többieken, hogy hopp, felmennek 20 méterig, aztán Ibra ott áll velük szemben, és nézik egymást, hogy most mi legyen. Az év elején még az Ibra-pártiak tudtak a gólokra támaszkodni, de most már nem, és ha Henry-t ennyien szifják, akkor Ibrát miért nem???
Igen, Henry párti vagyok, deelismerem, hogy nem megy neki, de miért csak őt lehet szidni? Ibra teljesítménye egy nagy rakás pont az, amit nem írhatok le. És itt a különbség, Henry nincs formában elismeri ezt, és várja a lehetőséget, egy rossz szava sincs, pedig elég sokan cseszegetik. Ibra meg vrugdosódik, balkán-vér kijött...szánalmas!!
Henry-t középcsatárnak, ott megint megtalálhatná önmagát. Ha nem, akkor meg Bojant, Ibra nem érdemli meg a játékot, . Nem Isten ő, hogy ne lehessen kihagyni!